tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post2074812291023604343..comments2024-03-27T22:06:29.752-07:00Comments on Kuchařka ze Svatojánu: ŠPALDOVÁ POLÉVKAEva Francováhttp://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-55720777444891517302016-06-30T10:42:01.019-07:002016-06-30T10:42:01.019-07:00Omyl! Přesně před pěti lety jsem uvěřila a je tomu...Omyl! Přesně před pěti lety jsem uvěřila a je tomu tak doposud :-)Moninka.xhttps://www.blogger.com/profile/06324511581577989198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-4760369516968458132016-06-29T15:42:04.950-07:002016-06-29T15:42:04.950-07:00Opravdu výtečná polévka, i když jsem nedala rajčat...Opravdu výtečná polévka, i když jsem nedala rajčata a navíc jen lžičku misa ;-) Jinak se mi nechce věřit, že by špalda změkla za 20 minut vaření! Celá zrna (špalda, kamut aj.) je třeba vařit alespoň hodinu, aby byla lépe stravitelná... Já namočenou špaldu předvařila, a to víc jak hodinu, a pak teprve vmíchala do polévky ;-)Moninka.xhttps://www.blogger.com/profile/06324511581577989198noreply@blogger.com