tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post3145064301571991569..comments2024-03-27T22:06:29.752-07:00Comments on Kuchařka ze Svatojánu: ROSTLINNÁ MAJONÉZAEva Francováhttp://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-84331053813392565352019-08-08T00:31:14.848-07:002019-08-08T00:31:14.848-07:00Já mixuji ve stolním mixéru a vše krásně zhoustne ...Já mixuji ve stolním mixéru a vše krásně zhoustne 😊Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08943544195193517681noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-65724772381999046282017-09-26T09:15:31.954-07:002017-09-26T09:15:31.954-07:00Já to dám vše naráz a zhoustne to také 😊Já to dám vše naráz a zhoustne to také 😊Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01245647699697201997noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-68255467799469842152016-12-23T17:29:55.189-08:002016-12-23T17:29:55.189-08:00Moc děkuji za recept, dělala jsem ji z hustého soj...Moc děkuji za recept, dělala jsem ji z hustého sojového vývaru. Sice byla spíš jako tatarka bílá a tekutější, ale ničemu to nevadí, salát je s ní super.TrixlCzhttps://www.blogger.com/profile/15406873786110310637noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-61854456075723208982016-04-26T10:15:55.985-07:002016-04-26T10:15:55.985-07:00Musíte opravdu nějaký čas držet mixér u dna.Musíte opravdu nějaký čas držet mixér u dna.Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-53947710031797504712016-04-26T09:45:53.563-07:002016-04-26T09:45:53.563-07:00Dnes jsem zkoušela postup z Vaší kuchařky na domác...Dnes jsem zkoušela postup z Vaší kuchařky na domácí majonézu z vejce a ani napodruhé se mi nezadařilo :o(. Zde u rostlinné majonézy píšete pomalu přilévat olej, v kuchařce - všechno zalijeme 200 ml oleje. Tak nevím zda jsem příliš krátce mixovala u dna nebo to bylo tím, že jsem olej nalila na vejce a pak začala mixovat. Další várku jsem dělala z mléka a oleje dohromady a podařila se krásně hustá. Ráda bych toho dosáhla také u vaječné majonézy...<br />AlenaŠtěstí v mém životěhttps://www.blogger.com/profile/13627042318696143371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-8599669128389639632016-03-09T12:53:47.706-08:002016-03-09T12:53:47.706-08:00Použila jsem sojovo-rýžové mléko + jablečný ocet m...Použila jsem sojovo-rýžové mléko + jablečný ocet místo vinného a zadařilo se ;-)Moninka.xhttps://www.blogger.com/profile/06324511581577989198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-91472393724635700372016-01-14T07:32:46.282-08:002016-01-14T07:32:46.282-08:00Podařila se mi i z rozspustného sojového mléka :-)...Podařila se mi i z rozspustného sojového mléka :-)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14999862387084720932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-31442273892478041252016-01-08T01:48:10.604-08:002016-01-08T01:48:10.604-08:00Já jako jedna osoba jsem to zvládla :) Tekutost je...Já jako jedna osoba jsem to zvládla :) Tekutost je zapříčiněná patrně právě tím, že jste dost dlouho nemixovala u dna a nepřilévala olej postupně.Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-83607114524173633292016-01-08T01:44:09.748-08:002016-01-08T01:44:09.748-08:00Evi, můžu se zeptat, když mixujete u dna, tak přil...Evi, můžu se zeptat, když mixujete u dna, tak přiléváte ten olej a potom teprve vytahujete mixér nahoru?Při přilévání oleje a současném vytahování mixéru nahoru by to totiž pro jednu osobu bylo nemožné, protože mixér je hodně přicuclý ke dnu. Dnes jsem zkoušela, ale konzistence spíše tekutá, využila jsem i tak:) DíkyMagdahttps://www.blogger.com/profile/11573559822836173231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-3286548058016491912015-12-27T00:07:42.606-08:002015-12-27T00:07:42.606-08:00Podle mě je podstatný ten postup - mixovat chvíli ...Podle mě je podstatný ten postup - mixovat chvíli u dna a pak pomaličku zvedat mixér.Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-22676974003808781032015-12-26T23:58:31.623-08:002015-12-26T23:58:31.623-08:00Zajímavý poznatek. Takto děláme majonézu často, vč...Zajímavý poznatek. Takto děláme majonézu často, včera se ale ne a ne zahustit. Vyhodili jsme dvě várky, napotřetí jsme vyzkoušeli olej jiné značky (řepkový, stejně jako předtím, stejné složení, stejný poměr, stejná v teplota...) a hned se přísady spojily a zhoustlo to. <br />Nechápu. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-14280444313941685432015-12-26T23:57:53.541-08:002015-12-26T23:57:53.541-08:00Zajímavý poznatek. Takto děláme majonézu často, vč...Zajímavý poznatek. Takto děláme majonézu často, včera se ale ne a ne zahustit. Vyhodili jsme dvě várky, napotřetí jsme vyzkoušeli olej jiné značky (řepkový, stejně jako předtím, stejné složení, stejný poměr, stejná v teplota...) a hned se přísady spojily a zhoustlo to. <br />Nechápu. Anonymousnoreply@blogger.com