tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post3469814219019396458..comments2024-03-27T22:06:29.752-07:00Comments on Kuchařka ze Svatojánu: KOPŘIVOVÝ ČAJEva Francováhttp://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-67950712993026637092017-04-13T03:46:45.894-07:002017-04-13T03:46:45.894-07:00Děkuji za rychlou odpověď. EvaDěkuji za rychlou odpověď. EvaEvahttps://www.blogger.com/profile/01107176087637019911noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-9481114541415990302017-04-13T03:24:24.326-07:002017-04-13T03:24:24.326-07:00Dobrý den, kopřivy zalijete vroucí vodou a necháte...Dobrý den, kopřivy zalijete vroucí vodou a necháte deset minut zakryté vyluhovat. Sušených se dává asi lžíce na hrnek, tak množství těch čerstvých musíte odhadnout, řekla bych menší hrst. <br />Jako jarní povzbuzení stačí hrnek denně, léčebně je to pak jiné. Omezení jsou při ledvinových kamenech. Kopřivu můžete pít dlouhodobě, ne však trvale.Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-88485587851379030932017-04-13T03:06:00.854-07:002017-04-13T03:06:00.854-07:00Dobrý den, jak si ho prosím připravujete a jak čas...Dobrý den, jak si ho prosím připravujete a jak často se smí pít? jsou nějaká omezení ? Děkuji EvaEvahttps://www.blogger.com/profile/01107176087637019911noreply@blogger.com