tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post3989758570281502940..comments2024-03-27T22:06:29.752-07:00Comments on Kuchařka ze Svatojánu: KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA SE ZELENOU ČOČKOUEva Francováhttp://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-44840080809475234792015-07-20T12:11:18.714-07:002015-07-20T12:11:18.714-07:00Dobrý den, lahůdkové droždí slouží pouze a jenom k...Dobrý den, lahůdkové droždí slouží pouze a jenom k dochucování pokrmů, v žádném případě nemůže být příčinou kvašení. Vzhledem k panujícím teplotám se domnívám, že vám polévka prostě a jednoduše zkysla :)Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-63884454101555075792015-07-20T12:03:38.663-07:002015-07-20T12:03:38.663-07:00dobrý den, mám takový technický dotaz ohledně polé...dobrý den, mám takový technický dotaz ohledně polévky, dochucenou lahůdkovým droždím. Vařila jsem květákovou s čočkou (dala jsem ale červenou), na závěr přidala l. droždí dle receptu. Polévku jsem přes noc nechala stydnout ve sklenici. Nicméně polévky "bublinkuje", proces pokračoval i dneska v ledničce. Nejdřív jsem měla strach, že se zkazila, pak mi došlo, že za to může možná to droždí. Může tak v polévce lahůdkové droždí nastartovat (zdravé) kvašení, je možné polévku tedy konzumovat nebo se musí sníst pouze za čerstva? Děkuji.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13702510270746115291noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-21083157453632886572015-05-14T00:17:14.779-07:002015-05-14T00:17:14.779-07:00Jsme doma polévkoví, takže mám radost, že tady u v...Jsme doma polévkoví, takže mám radost, že tady u vás nacházím tolik bezva polévek. Ukládám si recepty a budu zvědavá jak nám budou chutnat :o)).<br />Krásné dny.<br />ÁlaŠtěstí v mém životěhttps://www.blogger.com/profile/13627042318696143371noreply@blogger.com