tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post5294799413814354497..comments2024-03-27T22:06:29.752-07:00Comments on Kuchařka ze Svatojánu: PLACKYEva Francováhttp://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-89703748911220530182017-11-19T12:30:55.833-08:002017-11-19T12:30:55.833-08:00Co se týče placek, zkuste placky ze syrových bramb...Co se týče placek, zkuste placky ze syrových brambor a mouky, soli. To je vše, stačí jen natřít na rozpálené pláty kamen. Potřebujete špachtli na otáčení. Nejlepší jsou s kysanou smetanou. Je to typická slezská specialita, která se kdysi dělala v každé chalupě.Martinahttps://www.blogger.com/profile/17175580749293996255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-58864635131844197352017-09-18T04:37:14.680-07:002017-09-18T04:37:14.680-07:00Zdravím, na vašem blogu jsem našla spoustu zajímav...Zdravím, na vašem blogu jsem našla spoustu zajímavých receptů, některé jsem přepsala a určitě vyzkouším. Jen se chci zeptat, co bych mohla do jídel použít místo tofu, hrašky a jiných veganských surovin? Je mi jasné že místo sójového mléka dám kravské, místo sójového masa, normální maso atd. Můj přítel je totiž pořádný masožrout :D<br />Děkuji odpověď a hlavně inspiraci co vařit. K.Kateřina Maškováhttps://www.blogger.com/profile/06890110548400981128noreply@blogger.com