tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post6985705965649913211..comments2024-03-27T22:06:29.752-07:00Comments on Kuchařka ze Svatojánu: ČOKOLÁDOVÝ DORT S ČERNÝM RYBÍZEMEva Francováhttp://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-75285510504091369162019-03-23T12:36:11.626-07:002019-03-23T12:36:11.626-07:00Dobrý den, ano, je to možné, ten ledový rybíz mohl...Dobrý den, ano, je to možné, ten ledový rybíz mohl zchladit těsto natolik, že nevykynulo, jiné vysvětlení mě nenapadá.Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-15402650821524994892019-03-23T04:50:48.482-07:002019-03-23T04:50:48.482-07:00Dobrý den, nevím čím se to přihodilo, ale těsto mi...Dobrý den, nevím čím se to přihodilo, ale těsto mi úplně spadlo a po upečení bylo tuhé, jako kdybych žádný kypřící prášek nedávala. Je možné, že to bylo zmrazeným rybízem, který jsem použila? Děkuji za odpověď.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02655087295256531067noreply@blogger.com