tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post7159827551316012498..comments2024-03-27T22:06:29.752-07:00Comments on Kuchařka ze Svatojánu: PESTO Z MRKVOVÉ NATĚEva Francováhttp://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-88613026917044741322018-06-22T03:20:01.657-07:002018-06-22T03:20:01.657-07:00Dělávám si ho vždy čerstvé, neuchovávám ho. Maximá...Dělávám si ho vždy čerstvé, neuchovávám ho. Maximálně tak do druhého dne v chladničce. Ale zkuste ho ve skleničce zalít olejem, tam by mohlo vydržet i týden.Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-71601090323105583272018-06-22T00:49:22.851-07:002018-06-22T00:49:22.851-07:00Práve som urobila pesto z mrkvovej vňate. Je fanta...Práve som urobila pesto z mrkvovej vňate. Je fantastické. Chcem sa opýtať, ako sa môže skladovať, aby som ho uchovala čísm dlhšie. Ďakujem krásne za tento recept<br />Darčahttps://www.blogger.com/profile/09463069587011801347noreply@blogger.com