tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post7607668090393373498..comments2024-03-27T22:06:29.752-07:00Comments on Kuchařka ze Svatojánu: CELOZRNNÝ JABLEČNÝ KOLÁČ S ČOKOLÁDOUEva Francováhttp://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-32800463644486195892018-10-03T13:58:05.956-07:002018-10-03T13:58:05.956-07:00Zrovna se chystám zeptat na množství kypř. prášku ...Zrovna se chystám zeptat na množství kypř. prášku :-))) Měla jsem pocit, že jste měla na mysli 2 lžičky.... Také používám vinný kámen, ale na 2 lžíce jsem si netroufla, tak jsem dala 2 lžičky a necelou půlku lžičky sody. Výsledek fantastický, opravdu skvělý recept, děkuji! Dala jsem méně skořice, zato navíc trochu kardamonu a také citr. kůru ;-)Moninka.xhttps://www.blogger.com/profile/06324511581577989198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-46603559345033675212018-09-21T21:51:17.160-07:002018-09-21T21:51:17.160-07:00Já používám prášek z vinného kamene a dávám ho opr...Já používám prášek z vinného kamene a dávám ho opravdu dvě rovné polévkové lžíce, ale záleží na vás, co vám vyhovuje :)Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-33962390683191190172018-09-21T15:15:33.046-07:002018-09-21T15:15:33.046-07:00Možná tam mělo být dvěma lžičkami kypřícího prášku...Možná tam mělo být dvěma lžičkami kypřícího prášku a ne dvěma lžícemi...2 polévkové lžíce kypřícího prášku se mi zdá docel dost :) Nevím...Já jen, aby se pak někdo nerozčiloval, že je tam ten kypřící prášek tak cítit :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07259821744982441433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-4821012931749587822018-09-21T15:13:51.233-07:002018-09-21T15:13:51.233-07:00Tento komentář byl odstraněn autorem.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07259821744982441433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-82033690622799188982018-09-19T22:27:49.276-07:002018-09-19T22:27:49.276-07:00Víte, že nejste první, kdo mi to píše? Vysvětlení ...Víte, že nejste první, kdo mi to píše? Vysvětlení je asi prozaické, sezónní suroviny a všeobecně oblíbené chutě :) Krásné babí léto i vám, díky!Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-85998069572463671672018-09-19T15:01:09.867-07:002018-09-19T15:01:09.867-07:00Vypadá báječně!Vypadá báječně!JODIEhttps://www.blogger.com/profile/03995678285006922243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-49893005954161706622018-09-19T05:22:03.500-07:002018-09-19T05:22:03.500-07:00Dobrý deň pani Francová,
netuším ako to robíte, ...Dobrý deň pani Francová, <br /><br />netuším ako to robíte, ale včera som rozmýšľala, že by som si dala nejaký jablkový koláč s čokoládou a dnes máte na webe recept...<br /><br />Pekné babie leto!<br /><br />KristínaTinkahttps://www.blogger.com/profile/02414376829323001786noreply@blogger.com