tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post8394279556578374802..comments2024-03-27T22:06:29.752-07:00Comments on Kuchařka ze Svatojánu: ZELENINOVÉ SABDŽÍEva Francováhttp://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-5231203000485139152018-02-17T11:04:06.517-08:002018-02-17T11:04:06.517-08:00Ano, taková hrubá kaše s opečenými kousky vzniknou...Ano, taková hrubá kaše s opečenými kousky vzniknout má :)Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-75922994305659976292018-02-17T10:03:44.875-08:002018-02-17T10:03:44.875-08:00Zajímavé jídlo. Brambory jsem opékala v hrnci, zač...Zajímavé jídlo. Brambory jsem opékala v hrnci, začalo se mi to přichytávat a z brambor se stala tuhá lepkavá kaše. Tak jsem to hodila na teflon a snad z toho vzniklo to co mělo.. :) Prvně jsem takto brambory upravovala. Spolu s řepou, kterou jsem takto jedla poprvé jsem nadšená. :)Anonymousnoreply@blogger.com