tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post849304167898986201..comments2024-03-27T22:06:29.752-07:00Comments on Kuchařka ze Svatojánu: RYCHLÝ JABLEČNÝ ZÁVINEva Francováhttp://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-43561886117158455412015-11-06T00:58:06.763-08:002015-11-06T00:58:06.763-08:00tak to jsem ráda, že to dobře dopadlo :)tak to jsem ráda, že to dobře dopadlo :)Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-41419014005144349082015-11-06T00:09:52.493-08:002015-11-06T00:09:52.493-08:00Upečený.... fúúúu´, ale prvý moment - cesto bolo p...Upečený.... fúúúu´, ale prvý moment - cesto bolo po upečení také akoby "žuvačkové".... (som hundrala, že už ho nikdy viac piecť nebudem :) ALE - nechali sme ho cez noc "odležať" a dnes je prekvapivo mňamkový, jemný, vláčny a ľahší ako kysnutý. Takže ďakujem za recept :) ivana.gontkovahttps://www.blogger.com/profile/13917754666266439022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-66002678306902139252015-07-12T11:54:15.566-07:002015-07-12T11:54:15.566-07:00Dobrý den, občas se to stane, zkuste jej před peče...Dobrý den, občas se to stane, zkuste jej před pečením propíchat vidličkou. Zkuste také péci zpočátku zprudka a poté teplotu snížit.Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-86451184373817516232015-07-12T11:40:32.769-07:002015-07-12T11:40:32.769-07:00stane se vam nekdy, ze vam zavin praskne a napln v...stane se vam nekdy, ze vam zavin praskne a napln vytece? Nevite co stim, aby nepraskal?Paulahttps://www.blogger.com/profile/09058629598125735038noreply@blogger.com