tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post2622144824056017267..comments2024-03-27T22:06:29.752-07:00Comments on Kuchařka ze Svatojánu: POHANKA S CIBULÍEva Francováhttp://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-70844024253868088942020-01-18T01:36:48.155-08:002020-01-18T01:36:48.155-08:00Já jsem dokonce přčestala vařit úplně, na 2 hodiny...Já jsem dokonce přčestala vařit úplně, na 2 hodiny namočím a potom už je většinou dobrá...pak smažíme nebo zapékám<br />Veronika Mikulenkahttps://www.blogger.com/profile/15812639724893077151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-31618301575404216682015-10-31T10:57:00.987-07:002015-10-31T10:57:00.987-07:00máte pravdu :)máte pravdu :)Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-82271475229073050552015-10-31T10:20:06.131-07:002015-10-31T10:20:06.131-07:00Pohanku tak dlouho nevařím. Krátce před varem vody...Pohanku tak dlouho nevařím. Krátce před varem vody vhodím propláchnutou pohanku, přivedu k varu a jakmile začne bublat vypnu. Přiklopím a nechám min. 30 min. dojít. Myslím, že delším varem se ztratí cenné živiny.Anonymousnoreply@blogger.com