tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post439663057417539888..comments2024-03-27T22:06:29.752-07:00Comments on Kuchařka ze Svatojánu: HOLÍ BRATŘIEva Francováhttp://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-12983623549791608052017-12-12T11:29:14.190-08:002017-12-12T11:29:14.190-08:00Osolte to víc, než běžně solíte, jinak se může stá...Osolte to víc, než běžně solíte, jinak se může stát, že to dříve shnije než zkvasí :) Já dávám soli od oka, po ochutnání je to prostě slanější než běžně solím, ale já solím hrozně málo :)Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-43507073101751045762017-12-12T08:26:41.230-08:002017-12-12T08:26:41.230-08:00Evi já už jsem ten recept u vás našla,sice tam nen...Evi já už jsem ten recept u vás našla,sice tam není přesné množství soli ale stačí mi informace, že i s minimem soli ten kvasný proces funguje. Jdu do toho! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10848576359592171826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-14171953916222724422017-12-12T08:15:28.398-08:002017-12-12T08:15:28.398-08:00Děkuji za recept, dnes udělám k večeři, jen místo ...Děkuji za recept, dnes udělám k večeři, jen místo sýra osmahnu cibulku. Evi nemáte tu náhodou někde recept na tu kvašenou zeleninu? Já ho hledala ale nenašla.. Na netu jich je spousta, ale všude je v láku hrozně moc soli... děkuji, hezký večer mějte. Eva<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10848576359592171826noreply@blogger.com