tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post5736562386204591268..comments2024-03-27T22:06:29.752-07:00Comments on Kuchařka ze Svatojánu: BÁBOVKA S MOŠTEMEva Francováhttp://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-19558184142514972252017-11-11T21:31:42.341-08:002017-11-11T21:31:42.341-08:00Kdepak, nebyla. Mám opravdu hodně tmavě hnědý koko...Kdepak, nebyla. Mám opravdu hodně tmavě hnědý kokosový cukr a doma mletá mouka je o poznání tmavší než ta celozrnná z obchodu, tak to možná může být tím. Také domácí mošt je tmavý.Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-47182149733644465292017-11-11T12:52:48.036-08:002017-11-11T12:52:48.036-08:00Nebyla v receptu opomenuta nějaká ingredience, kte...Nebyla v receptu opomenuta nějaká ingredience, která obarví bábovku dohněda? Běžně peču z čerstvě namleté celozrnné mouky i kokosového cukru, těsto je vždy tmavší, ale nikdy ne tak tmavé jako na fotce... Nicméně bábovku určitě vyzkouším, vypadá vskutku lákavě a chutně :-) Moninka.xhttps://www.blogger.com/profile/06324511581577989198noreply@blogger.com