tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post6028900518231233292..comments2024-03-27T22:06:29.752-07:00Comments on Kuchařka ze Svatojánu: DÝŇOVÝ CHLEBAEva Francováhttp://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-89150885784664958022018-07-24T00:44:07.386-07:002018-07-24T00:44:07.386-07:00Moc chutný a mäkký chlebík.Odporúčam vyskúšať!! Moc chutný a mäkký chlebík.Odporúčam vyskúšať!! Zdenahttps://www.blogger.com/profile/14477040999307240246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-47580812524343470732016-10-12T23:28:39.649-07:002016-10-12T23:28:39.649-07:00Ne, neměl by být vlhký. S těmi teplotami a časy je...Ne, neměl by být vlhký. S těmi teplotami a časy je to potíž, protože každá trouba peče jinak. Pokud napíšu "pečte v dobře vyhřáté troubě, dokud není hotový", lidé vyžadují alespoň orientačně čas a teplotu, ale je třeba řídit se vlastními zkušenostmi s vlastní troubou.Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-60657109634372473002016-10-12T23:00:31.739-07:002016-10-12T23:00:31.739-07:00Za 55 minut upečeno, chlebík chutný, ale uvnitř je...Za 55 minut upečeno, chlebík chutný, ale uvnitř je vlhký. Má to tak být? Děkuji.<br />Danahttps://www.blogger.com/profile/00593022026158335362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-54314045354066187342016-10-08T00:29:40.299-07:002016-10-08T00:29:40.299-07:00tohle není hokkaido, spíš se mi to jeví jako kříže...tohle není hokkaido, spíš se mi to jeví jako kříženec muškátové a máslové dýně, ale kdoví, dýně a jejich druhy jsou složitá věda :)Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-85564955455684391532016-10-07T21:40:11.555-07:002016-10-07T21:40:11.555-07:00pouze vymaštěnou :)pouze vymaštěnou :)Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-51102907577365234182016-10-07T01:55:41.772-07:002016-10-07T01:55:41.772-07:00Omlouvám se, až teď jsem si všimla fotografie Hoka...Omlouvám se, až teď jsem si všimla fotografie Hokaida. Formu máte jen vymazanou nebo i vysypanou?<br />Děkuji.Danahttps://www.blogger.com/profile/00593022026158335362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-45805429847428261572016-10-07T01:51:37.520-07:002016-10-07T01:51:37.520-07:00Paní Evo, jakou dýni jste pro tento chleba použila...Paní Evo, jakou dýni jste pro tento chleba použila? Mám ráda hlavně Hokaido, ale urodily se mi i jiné, které potřebuji nějak spotřebovat, tak....<br />Děkuji.Danahttps://www.blogger.com/profile/00593022026158335362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-48495765426418806522016-10-07T00:55:15.677-07:002016-10-07T00:55:15.677-07:00Vaše recepty ze září a října opravdu nezapřou dýňo...Vaše recepty ze září a října opravdu nezapřou dýňobraní a dokazují, že vaše sklizeň dýní byla opravdu hojná ;-) Takových úžasných dýňových inspirací, že ani nestíhám! Včera večer jsem zkoušela vaši Cuketovou polévku s pórkem (viz 18.září 2016), dala jsem cuketu a dýni půl napůl a byla výborná! Další dýňové recepty jsou ve frontě a čekají na vyzkoušení... Přeji krásnou dýňovou sezónu :-)Moninka.xhttps://www.blogger.com/profile/06324511581577989198noreply@blogger.com