tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post7996041532330632401..comments2024-03-27T22:06:29.752-07:00Comments on Kuchařka ze Svatojánu: BYLINKOVÝ REPELENTNÍ OLEJEva Francováhttp://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-11950063596231121832018-08-11T22:22:48.921-07:002018-08-11T22:22:48.921-07:00Dobrý den, mrazím je. nejprve v jedné vrstvě na tá...Dobrý den, mrazím je. nejprve v jedné vrstvě na tácu a až po zmrznutí je přesypu do sáčku, neslepí se. Používám je jako ozdobu na pizzu a slané koláče nebo klasiky rozvařím v omáčce nebo polévce.Eva Francováhttps://www.blogger.com/profile/01739823010745664118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2802154246942410779.post-91969309009047428532018-08-11T13:07:14.782-07:002018-08-11T13:07:14.782-07:00Paní Evo,
píšu dotaz ,i když se netýká tohoto přís...Paní Evo,<br />píšu dotaz ,i když se netýká tohoto příspěvku.<br />Chtěla bych se zeptat ,jak uchováváte divoká rajčata na zimu, poprvé je mám na zahradě ,tak nevím ………..děkuji za radu a přeji hezký zbytek léta. J.Jitkahttps://www.blogger.com/profile/04943809626152190564noreply@blogger.com