TĚSTOVINY S OMÁČKOU Z PEČENÝCH RAJČAT A SMETANY

Nadchla mě pečená rajčata, tak jsem zkusila další variantu omáčky k těstovinám. Urodila se nám malá žlutá rajčátka, tak jsem to zkusila z nich.
Asi 1 kq žlutých rajčat upečeme s bazalkou a olivovým olejem, trvá to asi dvě hodiny a troubu nastavíme na 150 stupňů. Rajčata rozmixujeme, smícháme s 200 ml smetany, prolisovaným stroužkem česneku, solí a 100 g strouhaného sýra a prohřejeme, nevaříme. Promícháme s těstovinami a jíme!


více ZDE

2 komentáře:

  1. Bože, Evi, já nechápu, proč už si na to nedám pozor a nezačnu si těmi Tvými recepty listovat někdy jindy než večer. Dostanu vždycky hrozně ukrutný hlad a mám co dělat, abych se před spaním udržela.... Vypadá to tak lákavě :-)

    OdpovědětVymazat