Kuchařka ze Svatojánu

Recept je pouhým příslibem jídla, avšak teprve chutná krmě svědčí o mistrovství jejího tvůrce kuchaře.

FAZOLE S MRKVÍ A TĚSTOVINAMI

›
  Jednoduché, rychlé a chutné jídlo, které neprovětrá vaši peněženku. Pro 2 osoby. Nejprve si uvaříme 50 g oblíbených semolinových těstovi...
3 komentáře:

PEČENÁ ZELENINA S CIZRNOU

›
  Nakrájíme 180 g celeru a jednu velkou mrkev na kostičky. Vmícháme 180 g předem uvařené cizrny, sůl, kari koření a 3 lžíce oleje. Vložíme d...
3 komentáře:

BRAMBOROVÉ HOUSTIČKY S KYSANOU SMETANOU

›
Nejprve uvaříme ve slupce 200 g brambor, po vychladnutí je oloupeme a najemno nastrouháme do mísy. Přidáme 350 g celozrnné špaldové mouky, 1...

OŘECHOVÉ PLACIČKY S DÝŇOVOU OMÁČKOU

›
Neobvyklé, ale lahodné, vyzkoušejte! Placičky můžeme podávat též bez omáčky, jen s bramborovou kaší a salátem. Přes noc namočíme do teplé v...

ŠPENÁTOVÝ NÁKYP S CELEREM A TOFU

›
  Na lžíci oleje osmahneme v hluboké pánvi nakrájenou cibuli, přidáme 100 g najemno nastrouhaného celeru a chvíli společně opékáme. Vmícháme...

BANÁNOVÝ PUDING

›
  Rozmačkáme vidličkou 4 velké přezrálé banány, vložíme je do rendlíku, vmícháme 50 g kakaa (či karobu) a za stálého míchání vaříme za mírné...

FAZOLOVÝ TEMPEH SE ZELENINOU

›
  Připravovala jsem jídlo z domácího tempehu, který má úplně jinou chuť než tempeh kupovaný, ale věřím, že i z toho kupovaného se to povede ...
2 komentáře:

ZELNÁ POLÉVKA S KOPREM

›
  Je výborná! V hrnci rozehřejeme lžíci olivového oleje a orestujeme na něm 150 g na kostičky nakrájeného bílého zelí a 1 nakrájenou velkou ...

TĚSTOVINY ZAPEČENÉ V REMOSCE

›
  Pro tohle je Remoska ideální, můžete to celé ale připravit v hrnci na plotně a dát zapéct až se smetanou do trouby. 3 porce Do Remosky dá...

BRAMBOROVÝ GULÁŠ

›
2 – 3 porce Opravdu výborný veganský guláš, doporučuji. Připravovala jsem ho v Remosce, ale lze pochopitelně dusit na sporáku jako běžný gul...
›
Domovská stránka
Zobrazit verzi pro web

Eva

Moje fotka
Eva Francová
Zobrazit celý můj profil
Používá technologii služby Blogger.