CELER NAČERVENO

100% vegan.
Na dvou lžících rozehřátého oleje necháme změknout 2 pokrájené cibule a postupně přidáváme: dvě rajčata nakrájená nadrobno, 140 g rajského protlaku, 1 kg (asi 3 bulvy) strouhaného celeru a dvě kapie pokrájené na malé kostičky. Ochutíme lžící dobromysli, dvěma lžícemi třtinového cukru, lžičkou rozmarýnu, osolíme a zalijeme 700 ml vody. Promícháme a nedlouho dusíme tak, aby celer zůstal poloměkký. Nakonec vmícháme 200 g kuskusu, krátce povaříme a necháme 10 minut dojít.
Je toho velký hrnec, nají se z toho určitě 6 lidí! 


více ZDE

1 komentář:

  1. Dobrý den, vyzkoušela jsem Váš recept a výsledek mě příjemně překvapil. Děkuji za tip na rychlé a chutné jídlo.

    OdpovědětVymazat