Je vynikající, 100% vegan.
Den předem namočíme 120 g cizrny, druhý den vodu vyměníme a uvaříme ji doměkka. Trochu vody, ve které se vařila, uchováme. 1 cibuli nakrájíme na kostičky, osmahneme na lžíci olivového oleje, podlijeme trochou vody z cizrny a dusíme doměkka. Do mixéru dáme uvařenou cizrnu, dušenou cibuli, jeden velký stroužek česneku, asi 20 černých oliv, dvě lžíce citrónové šťávy, dvě lžíce olivového oleje, 1 lžičku sypkého kořenicího zeleninového přípravku bez umělých aditiv, 1 lžíci sušeného lahůdkového droždí a trochu vody z cizrny, raději méně než více, můžeme ji přidat postupně v průběhu mixování. Všechny přísady rozmixujeme dohladka a je to
více ZDE
Žádné komentáře:
Okomentovat