Moc dobré, jemné jídlo!
Na dvou lžících oleje osmahneme pokrájenou cibuli a dva stroužky česneku. Přidáme lžičku mleté papriky, 300 g nakrájené hlívy a opečeme dozlatova. Vmícháme 300 g cukrového hrášku, osolíme, přiklopíme a ve vlastní šťávě dusíme 5 – 10 minut. Zjemníme 250 ml rostlinné smetany a prohřejeme. Nakonec vmícháme lžíci dobrého kečupu, nejlépe domácího. Podáváme s dušenou rýží.
Jé, dnes jsme asi měly stejného inspiračního ducha, akorát místo hrášku my měli pórek - jinak na chlup stejné:-)
OdpovědětVymazatHezký den!
EVIČKO,dá se použít i klasický mražený hrášek :-)?
OdpovědětVymazatProč ne, chuť bude podobná, i když cukrový hrášek je nejlepší :)
VymazatJÉÉ,děkuju za rychlou odpověď :-) Cukrový nemám :-(.Tak zkusím mražený a napíšu,jaký to bylo :-).děkuju moooc :-)
OdpovědětVymazat