CHIA MUFFINY

Rozmixujeme dohladka 500 g přírodního tofu, lžíci citrónové kůry (nebo lžičku mango powder), 60 ml citrónové šťávy, 100 ml agávového sirupu, 150 ml ovesného (nebo jiného rostlinného) mléka, lžičku mleté vanilky a 100 ml slunečnicového oleje. Vmícháme 60 g chia semínek a necháme 15 minut odpočinout. Přidáme dvě lžičky kypřicího prášku, půl lžičky jedlé sody a 180 g celozrnné špaldové mouky. Těsto rozdělíme do muffinových formiček, do každé zapíchneme 3 pecičky hořké bezmléčné čokolády a pečeme při 170 stupních asi 30 minut.


2 komentáře:

  1. Ty vypadají úžasně, určitě je vyzkouším :)
    Peaceablemornings.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Hmmm, ty určitě vyzkouším!

    OdpovědětVymazat