KNÍŽKA O BYLINKÁCH

Třetí a v této podobě poslední Kuchařka ze Svatojánu vychází už za týden 12. září. 
S nakladatelstvím Motto jsme se dohodli na nové knížce pro rok 2017, ve které budou také recepty, ale v menší míře. Zato tam najdete povídání o bylinách, o jejich léčivých účincích, ale i tradicích a také trochu toho čarování 
Součástí knížky budou i části týkající se různých svátků během roku a inspirace k tomu, jak se také dají takové svátky oslavit, abychom si uvědomili jejich podstatu a význam. 
Knížku si budu jako obvykle sama ilustrovat a nově jsem se rozhodla vyřezat i linoryty bylin, o kterých bude v knize řeč. Na fotce vidíte, jak taková ilustrace vzniká. 
Krásnou neděli!


7 komentářů:

  1. Už se těším jak na kuchařku, tak příští rok na bylinkovou.
    Hezké dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  2. Na Vaše stránky chodím pravidelne a varí sa tu naozaj chutne... V tlačenej verzii kuchárku nemám, ale na tú bylinkovú sa teším už teraz... Nech sa Vám darí s písaním, varením i všetkým ostatným!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak na takovou knížku jsem čekala. Čtete mi myšlenky. Dnes jsem uvažovala, že Vám napíšu, jestli nechcete napsat knihu, kde bude více informací o bylinkách a souvisejících záležitostech. Opravdu. A dnes jsem našla toto oznámení. Perfektní. Už se těším.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak na takovou knížku jsem čekala. Čtete mi myšlenky. Dnes jsem uvažovala, že Vám napíšu, jestli nechcete napsat knihu, kde bude více informací o bylinkách a souvisejících záležitostech. Opravdu. A dnes jsem našla toto oznámení. Perfektní. Už se těším.

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý nápad, budu knížku netrpělivě vyhlížet. Tak hodně tvůrčích sil přeji.

    OdpovědětVymazat