Smícháme 200 g rozmixovaných ovesných vloček, 200 g celozrnné špaldové mouky, 50 g mletého kokosu, 1 vanilkový cukr, špetku soli, 100 g třtinového cukru a 160 g oleje a rozmělníme na drobenku. Tři čtvrtiny drobenky vtlačíme do vymaštěného plechu a potřeme tvarohovou náplní: 500 g tvarohu, 150 ml podmáslí, 100 g cukru, 3 žloutky a 1 sáček vanilkového pudingového prášku rozmixujeme dohladka a vmícháme tuhý sníh ze 3 bílků. Na tvaroh poklademe oloupanou a pokrájenou reveň a posypeme zbylou drobenkou, Pečeme na 180 stupňů půl hodiny.
více na https://www.facebook.com/KucharkaZeSvatojanu
Miluji rebarboru, tenhle recept určitě vyzkouším! :)
OdpovědětVymazatDobrý den, mohu se zeptat, jaký tvaroh jste použila - jestli hrudkový a nebo klasický vaničkový? Děkuji předem za odpověď :)
OdpovědětVymazatDobrý den, tužší farmářský tvaroh.
VymazatDěkuji.
Vymazat