To je tak krásně zlaté! V Kršnově vegetariánské kuchařce jsem se dočetla, že vydrží tak měsíc i bez lednice, protože nežlukne. Jak ho tedy skladujete prosím?
Tohle jsem si pamatovala ze svých dívčích let...mamka dělávala přepuštěné máslo vždycky před vánocemi a pak jsme na něm smažili ryby,já přepouštím máslo v průběhu celého roku, podle potřeby...a vydrží třeba i tři měsíce.
My jsme začali před lety vařit ghí pro obchody zdravé výživy a to nepovedené ghí dáváme stranou. Vypadá to že to teoreticky vydrží i těch 100 let:) Nic se tomu neděje.
To je tak krásně zlaté! V Kršnově vegetariánské kuchařce jsem se dočetla, že vydrží tak měsíc i bez lednice, protože nežlukne. Jak ho tedy skladujete prosím?
OdpovědětVymazatA máte krásné skleničky!
OdpovědětVymazatJá mám ghí v chladné chodbě. A děkuju :)
OdpovědětVymazatTohle jsem si pamatovala ze svých dívčích let...mamka dělávala přepuštěné máslo vždycky před vánocemi a pak jsme na něm smažili ryby,já přepouštím máslo v průběhu celého roku, podle potřeby...a vydrží třeba i tři měsíce.
OdpovědětVymazatMy jsme začali před lety vařit ghí pro obchody zdravé výživy a to nepovedené ghí dáváme stranou. Vypadá to že to teoreticky vydrží i těch 100 let:) Nic se tomu neděje.
OdpovědětVymazat