SLADKOSTI ZE SVATOJÁNU

Moji milí virtuální přátelé a příznivci. Letos jsem byla moc moc pilná, takže kromě Svatojanského lunárního kalendáře vyjde letos v listopadu jako předvánoční dárek i knížka receptů, tentokrát úzce specializovaná: Sladkosti ze Svatojánu. V knížce najdete recepty na zdravé dobroty, které dosud tiskem nevyšly. Nepoužívám v nich žádný bílý rafinovaný cukr a bílé mouky velmi, velmi málo. Pokusím se vás přesvědčit, že mlsat se dá bez výčitek a zdravě a nemusíte mít přitom strach, že by vám nechutnalo 
Knížka Sladkosti ze Svatojánu je první v řadě specializovaných kuchařek, které vyjdou vzápětí. Další na řadě (na jaře) budou Polévky ze Svatojánu a následovat budou Luštěniny, Zeleninová jídla a Saláty. Ráda bych napsala i knížku receptů ze surovin ze zahrádky a louky. Ale to bude záležet na vás, na čtenářích, zda si novou řadu oblíbíte.






👨‍🍳✌️

10 komentářů:

  1. To je velmi milé překvapení.Děkuji Vám,paní Evo,za ně.A ráda uvítám i další plánované knihy receptů.Světlana.

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, hurá, těším se moc.
    Díky za krásný inspirující blog.
    Krásné dny.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, to vypada uzasne. Muzu se zeptat, kdy bude knizka k prodeji a zda jsou recepty prevazne vegetarianske nebo veganske?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, děkuji, knížka vyjde v listopadu, přesné datum vydání zatím neznám. Obsahuje výhradně recepty z rostlinných surovin :)

      Vymazat
  4. Dobrý večer, ráda bych se zeptala, zda bude možné získat Vaši novou knížku v předprodeji a zda budou součástí obsahu také některé recepty s vánoční tematikou. Děkuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobré ráno, myslím si, že by nakladatelství mohlo zřídit u knížky možnost předprodeje, ale to nezáleží na mně. Knížka je rozdělená podle ročních dob a v "zimě" najdete i vánoční recepty. Krásný den.

      Vymazat
  5. Dobrý den, už se moc těším až si doplním další knížku od Vás do svoji "kuchyňské" knihovny :) Chci se ještě zeptat - Svatojánský lunární kalendář vyjde také v listopadu? Děkuji Lenka

    OdpovědětVymazat