RIZOTO S TOFU



Ve vrstvě oleje osmažíme dokřupava 200 g na drobné kostičky nakrájeného přírodního tofu. Slijeme je a naložíme do 100 ml vody ochucené solí a lžičkou kurkumy. Dáme stranou.
Na dvou lžících oleje osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme 400 g květáku pokrájeného na drobné růžičky a 200 g hrášku. Osolíme, ochutíme kari, podlijeme 150 ml vody a dusíme deset minut.
230 g rýže basmati udusíme nebo uvaříme, jak jsme zvyklí a hotovou rýži promícháme se zeleninou a scezeným tofu. Na talíři sypeme veganským parmazánem.


2 komentáře:

  1. Zajímalo by mě složení veganského parmazánu. Děkuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18700170_10211758363386887_8162356489713400782_n.jpg?oh=fc19d41d2c9aa7cbf4d6d77fcaf620bd&oe=59B1645F

      Vymazat