SVATOJANSKÝ LUNÁRNÍ KALENDÁŘ


Právě jde do tisku naše společné dítě – Svatojanský lunární kalendář, na kterém jsme s Martinou Lukáškovou pracovaly celý rok. Snažily jsme se najít takový způsob zpracování, aby vám byl kalendář k užitku každý rok. Kalendář jsme rozdělily do osmi ročních období tak, jak byla ještě do 19. století běžně používána. Martina ke každému období sepsala soustu rad a doporučení, jak máme zahradničit, starat se o své zdraví, krásu, ale i o duši. Vše tak, aby to odpovídalo lunačnímu cyklu. Najdete v něm i astrologický pohled na jednotlivá sluneční znamení pro muže, ženu i dítě, praktickou ukázku práce s Lunou ve znamení a s lunačním cyklem. V souladu s astrologií jsou v kalendáři sezónní recepty příslušné všem ročním dobám včetně přínosu jednotlivých potravin pro naše zdraví, a samozřejmě bylinkové rady. A jako překvapení pro vás budou překrásné ilustrace Karla Jerie.
Kalendář vyjde 6. září 2018 a předobjednat si jej můžete zde
Prvních 50 předobjednatelů dostane jako dárek balíček Svatojanského tarotu a slevu k tomu.



7 komentářů:

  1. Krásný letní den,paní Evo.Moc se na vaše společné dílo těším.Neuvažujete o nabídce čtenářům knihu podepsat?Bylo by to moc milé.Obzvláště pro ty z nás,kteří chceme obdarovat své blízké.Děkuji.Světlana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, nevím, jak by se to prakticky dalo udělat, nemám žádnou zkušenost. Vždy jsem knihy podepisovala na autogramiádách.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Zkuste se domluvit s vydavatelem.Paní Hanka Zemanová podepisovala Biokuchařku čtenářům,kteří si knihu objednali v předobjednávce.Ale podrobnosti,bohužel,neznám:)

    OdpovědětVymazat
  4. Zkuste se domluvit s vydavatelem.Paní Hanka Zemanová podepisovala Biokuchařku čtenářům,kteří si knihu objednali v předobjednávce.Ale podrobnosti,bohužel,neznám:)

    OdpovědětVymazat
  5. Dobry den prajem,kde sa da na Slovenku kupit lunarny kalendar na 2019 od Vás??

    OdpovědětVymazat