KAPUSTOVÉ KARBANÁTKY

Moc dobré, jednoduché a rychlé.
Do robotu nakrájíme nahrubo 300 g syrové kapusty, 1 cibuli a 200 g přírodního tofu a rozmixujeme společně nahrubo. Vmícháme 2 utřené stroužky česneku, 2 lžíce oleje, 3 lžíce Shoyu, 1 lžíci mahá koření, 2 lžíce Hrašky, 2 lžíce lahůdkového droždí a 2 lžíce vody. Dobře rukou prohněteme a necháme hodinu odpočinout, Tvarujeme karbanátky, které pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů dozlatova, obracet je nemusíme, trvá to asi půl hodiny. Podáváme s bramborovou kaší.


1 komentář:

  1. Kapustové karbošky jsou moje nejoblíbenější jídlo, sice je děláme doma jinak ale tenhe recept vypadá taky výborně.

    OdpovědětVymazat