ČOKOLÁDOVÝ KOLÁČ S BÍLÝM RYBÍZEM

Letní koláč s plnou čokoládovou chutí, kterému dodává kyselý akcent delikátní bílý rybíz 
170 g hladké špaldové mouky promícháme v míse se špetkou soli, 50 g přírodního cukru, půl lžičkou kypřicího prášku, 60 ml oleje, 80 ml rostlinného mléka a necháme 15 minut stát. Poté vtlačíme do vymaštěné koláčové formy, přičemž okraje vytlačíme asi 3 cm nahoru. Rozšleháme metličkou 400 ml rostlinného mléka, 1 sáček vanilkového pudingu a 100 g rozehřáté bezmléčné hořké čokolády. Nalijeme na korpus a posypeme 300 g bílého rybízu (je jemnější než červený). Pečeme při 180 stupních 45 minut, necháme vychladnout.


4 komentáře:

  1. Tak to je super! Já sice nejsem vegan, ale snažím se omezovat živočišné produkty. Záleží mi totiž na zvířatech a na životním prostředí. Proto jsem si také koupila krásné a ekologické dřevěné vybavení do kuchyně. Skvěle se mi s ním pracuje, je téměř nerozbitné a vypadá krásně. Tenhle koláč určitě někdy vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  2. Rychlý způsob, jak získat zpět svého milence, bývalého manžela nebo bývalou manželku s jinou dámou, miloval jsem ho celý život, v roce 2021 jsem narazil na svědectví, jak Dr Sacre pomohl muži přivést zpět jeho bývalou manželku, kontaktoval jsem Dr Sacre, Dal mi tu nejlepší radu ohledně vztahu a také seslal kouzlo pro já to bylo 3. února 2021 během 24 hodin byl zpět, dnes jsme šťastně manželé s naším krásným synem, snažte se a bojujte, abyste je získali zpět, pokud je někdy milujete, není chyba, kontaktujte Dr Sacre pro pomoc WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailovou adresu sacretempleofpower@gmail.com, ujišťuji vás, že se stane mužem nebo ženou, o kterých sníte každý den
    paní Stefanie Wilhelmová

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, Ten vypadá opravdu moc lahodně! Určitě ho někdy ráda vyzkouším. Jen si to teda musím trošku upravit tak, aby byl dostatečně dietní. Já se teď například naučila péct tak, že část mouky nahradím proteinem. Nejraději používám protein drink mix, který si objednávám online. Vyjde totiž levněji, než ostatní proteiny a navíc skvěle chutná! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý recept! Zkoušela jsem ho doma včera a jen se po něm zaprášilo, jak nám chutnal. Budu ho teď muset dělat častěji, protože malá se mi dnes zeptala, kdy zas bude ta skvělá pochoutka jako včera :D. sháním teď ještě recept na nějakou dobrou pomazánku, kterou bych mohla dávat dětem na svačinu s pečivem

    OdpovědětVymazat