Klasická vánočka nám nijak zvlášť nejede, tak jsem upekla tuhle, chutná nám mnohem víc, je šťavnatá a vláčná. A vždycky se povede
Zpracujeme těsto z 500 g polohrubé mouky, 100 g moučkového cukru, 1 vanilkového cukru, 7 g kypřicího prášku, 2 vajec, 250 g tvarohu z papíru, 70 – 80 ml mléka, 100 ml oleje, špetky soli, lžíce strouhané citrónové kůry a 50 g hrozinek. Upleteme vánočku, potřeme ji žloutkem se lžící mléka a lžící rumu a zapícháme do ní oloupané mandle. Pečeme na 160 stupňů 50 minut.
více ZDE
Tento komentář byl odstraněn autorem.
OdpovědětVymazatJe úžasná, dělala jsem už několikrát. Díky.
OdpovědětVymazat