VEGANSKÁ TŘEŠŇOVÁ BUBLANINA

V míse smícháme 300 ml ovesného mléka (album Ostatní pokusy), 230 g polohrubé mouky, 50 g strouhaného kokosu, 100 g tmavého třtinového cukru, 70 ml slunečnicového oleje, 40 g bramborového škrobu (Solamylu) a sáček kypřicího prášku. Těsto dobře promícháme, nalijeme na vymaštěný menší plech vysypaný kokosem a poklademe vypeckovanými třešněmi. Povrch posypeme dvěma lžícemi kokosu. Pečeme při 200 stupních asi půl hodiny.



více ZDE

7 komentářů:

  1. nerozumiem ako je to možné, ale spravila sa mi mega tuhá zmes ako betón a nešlo to ani po prilievaní mlieka rozmixovať :( mohla som to akurat tak vyhodit do kosa.... cele zle :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nechápu, dělala jsem ji mnohokrát :(

      Vymazat
    2. Možná je problém v tom mixování, to se určitě nedělá, těsto je pak velmi lepivé, je nutné ho rychle, ale dobře promíchat

      Vymazat
  2. Já jí dělala dneska a je výborná :). Díky za recept !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já děkuju za pozitivní zpětnou vazbu :)

      Vymazat
  3. Nejlepší bublanina co jsem kdy dělala i jedla ;-) jen se mi nechtělo do ovesného mléka a tak jsem volila práškovou alternativu rýžového. Už se těším na nedělní svačinu s dětmi ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že se povedla a chutná :)

      Vymazat