více ZDE
Recept je pouhým příslibem jídla, avšak teprve chutná krmě svědčí o mistrovství jejího tvůrce kuchaře.
SNĚHOVÁ ROLÁDA
Z vánočního pečení mi v ledničce zbylo šest bílků, tak jsem je ušlehala s 80 g moučkového cukru, 100 g hrubé mouky a 100 g mletých ořechů, rozprostřela na plech vyložený pečicím papírem a upekla na 200 stupňů, trvalo to asi 12 minut. Těsto jsem vyklopila i s papírem na čistou utěrku, papír ihned opatrně stáhla a ještě teplý plát potřela meruňkovou zavařeninou. Roládu jsem za pomoci utěrky stočila, povrch potřela znovu zavařeninou a polila citrónovou polevou (moučkový cukr, citrónová šťáva). Poleva mi skoro celá stekla, dala jsem málo cukru
více ZDE
více ZDE
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat