PŘÍSPĚVKY KONČÍ

Pro naprostý nezájem zavírám krám. Komu bych náhodou chyběla, najde mě tady:https://www.facebook.com/KucharkaZeSvatojanu/


279 komentářů:

  1. Dobrý den,

    to je ovšem škoda, ráda a pravidelně sem za vámi chodím...

    Inu, ať se vám daří. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rychlý způsob, jak získat zpět svého milence, bývalého manžela nebo bývalou manželku s jinou dámou, miloval jsem ho celý život, v roce 2021 jsem narazil na svědectví, jak Dr Sacre pomohl muži přivést zpět jeho bývalou manželku, kontaktoval jsem Dr Sacre, Dal mi tu nejlepší radu ohledně vztahu a také seslal kouzlo pro já to bylo 3. února 2021 během 24 hodin byl zpět, dnes jsme šťastně manželé s naším krásným synem, snažte se a bojujte, abyste je získali zpět, pokud je někdy milujete, není chyba, kontaktujte Dr Sacre pro pomoc WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailovou adresu sacretempleofpower@gmail.com, ujišťuji vás, že se stane mužem nebo ženou, o kterých sníte každý den
      paní Stefanie Wilhelmová

      Vymazat
  2. Kolikrát jsem tady dala příspěvek, bohužel nebyl otištěn.

    OdpovědětVymazat
  3. Váš blog čtu každý den několik let.Je mi to líto,ale Vaše rozhodnutí respektuji.Opatrujte se.Světlana🌱

    OdpovědětVymazat
  4. Paní Francová, tyto stránky navštěvuji každý den, inspiruji se vaší kuchyní, recepty jsou úžasné. Bude mi to chybět, Facebook mám, ale nemám ho ráda...

    OdpovědětVymazat
  5. Evo,myslím, že naprostý nezájem není uplne to správné slovo,...I já Vás sleduji už roky, mám i Kuchařku-Zahrada na niti, inspiruji se recepty, radami,...sleduji i odpovedi z jednoho hrnce,...facebook nemám,..Ať se Vám tedy nadále dobře daří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím o vysvětlení. Uvádíte, že máte kuchařku Zahrada na niti. Copak to je titul knihy Evy Francové?

      Vymazat
  6. EVIČKO,to je mi moc líto,každé ráno začínám otevírat prvně Vaše stránky podle kterých denně vařím.Jste už taková moje závislost :-)Díky Vám jsem změnila životní styl a jsem za to moc ráda!Budete mi strašně chybět :-(Zůstane tu blog?Nebudete ho mazat?Prosím!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Divam se na vase recepty porad to je skoda

    OdpovědětVymazat
  8. To mi je velmi luto, sledujem vas blog denne, varim podla vasich receptov a vsetkym chuti. Dakujem za vas cas, lasku a energiu co ste do vasich prispevkov vlozili a budem velmi rada ked budete pokracovat, ste pre mna velka inspiracia.....

    OdpovědětVymazat
  9. Velká škoda. Fb jsem zrušila a tak inspiraci hledala zde. Teď tedy přijdou na řadu knížky :) děkuji za Váš čas a skvělé recepty! :)

    OdpovědětVymazat
  10. To me moc mrzi, taky sleduju pravidelne/denne. Sleduji pres aplikaci feedly mozna se pak nezobrazuje nacitani nastevnosti. Fb taky nemam rada. NonNo mi nic neunikne.

    OdpovědětVymazat
  11. taky sem chodím pro inspiraci... :-)

    OdpovědětVymazat
  12. To je škoda, rádi sem chodíme pro recepty :( Necháte alespoň archivovaný blog? Nebo se chystáte vše smazat?

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. Jak to - naprostý nezajem? - ?!?! A co moje skoro každodenní návštěvy a následné vyvařování? To se nepočítá?
    Kam mám hlásit, že mi budete chybět?
    Stačí sem?
    A pomůže to ke znovuotevření?
    Nebo ASPOŇ k nesmazani archivu?
    Moje naděje neumírá.. ❤️ Vjera

    OdpovědětVymazat
  15. Vážená paní Francová,
    Váš blok jsem objevila již před mnoha lety a od té doby se velmi zkvalitnilo a zpestřilo stravování celé naší rodiny a zvětšila moje chuť do vaření a pečení. Ani nevíte jak jsem Vám neskonale vděčná, že u Vás je to vždy na jistotu. Vždy to dobře dopadne. Mám dvě malé děti, takže na experimentování není prostor. Musí to být na první dobrou.
    Ač nejsem moc památný ročník přesto je mi cizí psát pod každý recept, že to byla "mňamka mňamozní" nebo tak něco Prostě nám doma všem chutnalo a nikam do světa to netroubím. V podstatě každý narozeninový dort nebo koláč je od Vás. A také jsem díky Vašemu blogu objevila několik zajímavých knih. Již několikrát jsem Vám, chtěla poslat vánoční přání, protože mám pocit, že tak trochu patříte do naší rodiny. A měla jsem to udělat, protože jinak nemáte od nás žádnou zpětnou vazbu. Proto vám píši alespoň nyní, aby jste věděla, že možná máte víc fanoušků než je vidět.
    Tedy závěrem jedno velké vděčné děkuji.
    A pokud mohu, připojila bych se s přáním, aby jste v blok nemazala.

    OdpovědětVymazat
  16. Milá paní Evo,

    i já to vnímám stejně jako pisatelé přede mnou. I u nás jste součástí rodiny a musím Vám moc poděkovat za chutné a nápadité recepty, tipy pro zdraví, inspirativní myšlenky a vytváření rodinné laskavé atmosféry. Rozumím Vaší vyčerpanosti i nedostatku ocenění, přichází pozdě, brali jsme vše s takovou samozřejmostí... Velké děkuji teď. Facebook nemám, snad nezmizí tyto stránky. Já přesto doufám, že Vám čtenáři budou chybět a zase se někdy potkáme. Vše dobré přeje Jana z Moravy

    OdpovědětVymazat
  17. Je to Vaše rozhodnutí, musím jej akceptovat, sic velice mne to mrzí, sleduji Vás mnoho mnoho let a facebook, ten nemám ráda. Ať se Vám daří a vše dobré Ivi

    OdpovědětVymazat
  18. Dobrý den, to by byla velká škoda. facebook nema a nechce mit každý

    OdpovědětVymazat
  19. Paní Francová, to je mi moc líto. Překvapilo mě - pro naprostý nezájem. Tak ráda a skoro pořád jsem váš blog navštěvovala a myslela jsem si, že je nás určitě hodně. Před lety jsem komentovala dost blogů, ale už jsem od toho upustila, i když je sleduju dál, jako i vás. Budete mi opravdu chybět. Taky bych byla moc ráda, kdyby tu blog zůstal - pro velkou inspiraci. Přeji vám životní pohodu a zdraví.
    Jarka.

    OdpovědětVymazat
  20. souhlas s prispevky vyse a tisicere diky za vse. Jste skvela a cerpam od Vas denne a moc se primlouvam alespon za ponechani stavajicich receptu,protoze facebook taky nemam!!!

    OdpovědětVymazat
  21. Milá paní Evo, také se připojuji k výše napsaným postřehům a podotýkám, že "naprostý nezájem" jsou příliš silná slova! Již několik let DENNĚ navštěvuji váš blog, se zájmem pročítám každý váš recept i ostatní příspěvky, velmi často se vašimi recepty inspiruji při svém kouzlení v kuchyni a následně pak píšu zde na blog k receptům komentáře. Pro mě osobně, stejně jako pro mnoho ostatních osob navštěvujících tento blog, je váš "odchod" zpráva vskutku nemilá a smutná :-( S facebookem se "nepřátelím", a tak alespoň pevně věřím, že blog zůstane i nadále dostupný, v opačném případě by mi opravdu MOC chyběl...děkuji vám za něj i zato, že jsem zde mohla být "štamgastem" :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Dobrý den, také se připojuji k předešlým příspěvkům a ano, velké poděkování, které asi vyjadřujeme pozdě. Nejsem ale zvyklá nic na internetu komentovat, tak i tady jsem jen navštěvovala. Také se alespoň přimlouvám za dostupnost stávajícího. Ještě jednou děkuji za všechnu inspiraci, ať se vám daří.

    OdpovědětVymazat
  23. Paní Evo, není to nějaký technický počítačový šotek, ten naprostý nezájem? Protože se mi tomu, jako mnoha ostatním, vůbec nechce věřit... Mám všechny Vaše knížky a přesto Váš blog používám - když potřebuju rychle najít recept s určitou surovinou, když hledám rychle inspiraci a nemám čas na listování kuchařkami... Moc prosím, stejně jako předchozí pisatelky, abyste blog nemazala. Na blogu se recepty vyhledávají mnohem lépe než na FB. Chápu, že musíte být po těch letech už znavená, možná demotivovaná. Ale jsem si jistá, že mnoho lidí z Vašich receptů čerpá s vděčností, aniž by Vám to ovšem dali vědět. Možná proto, že jsou plaší, nejistí při písemné a internetové komunikaci obecně, nebo Vás prostě berou jako samozřejmou součást svého života. Nezbývá, než Vaše rozhodnutí skončit s blogem respektovat, ale radost, tak radost z toho nemám... ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Pani Evo je mi lito,ze koncite🤔

    At se Vam dari 🌼❤💙🌸

    Vera

    OdpovědětVymazat
  25. Dobrý den, velmi mě to mrzí. Chodím se inspirovat.Snad nezmizí historie. Krásné dny. JP

    OdpovědětVymazat
  26. Vážená paní Francová,
    přidávám se k ostatním, to je veliká škoda - Váš blog pravidelně navštěvuji a příjemně se mi v něm hledají recepty. Také jsem zaskočená "naprostým nezájmem". Prosím o jeho ponechání.
    Zdravím a s Láskou, BN

    OdpovědětVymazat
  27. kazdy den sem nechodim, ale aspon jednou tydne ano :)

    OdpovědětVymazat
  28. Dívám se často, komentuju málo a facebooku už vás sleduju notnou chvíli, tak se mi snad neztratíte. A kdyby bylo nejhůř, kuchařky mám!!! Krásné léto

    OdpovědětVymazat
  29. hm, chyba je na nasej strane, nedavali sme pani Eve spätnú vazbu ako sme spokojni a ako nam recepty chutia :) ....a ako tak citam tieto prispevky, nie je nas spokojnych zas tak malo :)

    OdpovědětVymazat
  30. Take bych se rada pripojila k tomu, aby jste blog nemazala. Skoro kazdy den se divam na recepty a cerpam z nich. Na facebook moc nechodim a opravdu bych byla rada, kdyby tento blog zustal:)

    OdpovědětVymazat
  31. Dobrý den.
    Taky mi dovolte se připojit k již napsaným komentářům: chodím na Váš blog sice ne úplně denně, ale obden určitě. Nejsem "komentářový" typ, ale o to to raději podle Vašich receptů vařím nebo se alespoň inspiruji vařit zdravěji.
    S Facebookem nekamarádím a nemíním s tím začínat. Proto bych moc uvítala zachování alespoň stávajících receptů na tomto místě!
    Přeji krásné dny, mnoho štěstí, lásky a pohody v životě!
    Eva

    OdpovědětVymazat
  32. Paní Francová, to mě velmi mrzí. Právě jsem objevila vaše recepty a začala z nich čerpat inspiraci. Dcera je po onko léčbě a kvůli vedlejším účinkům nabrala kila navíc. Řešíme to "dělenou stravou", se kterou mám z minulosti dobré zkušenosti. A právě vaše recepty, někdy trochu upravené, zapadají do rostlinných dnů tohoto způsobu stravování. Velice vám za ně děkuji. A doufám, že aspoň stávající recepty zde zůstanou. Přeji krásné léto, toto i mnohá další.

    OdpovědětVymazat
  33. Milá Evi, asi si dovedu přestavit, že by mi asi také nebylo příjemné to ticho, které tu pod Vašimi recepty, "křičí"... to je fakt.... ale věřte mi, že tento blog navštěvuji každý den, patří to k rituálům, jak v práci tak i pak o víkendu. Vždycky se jdu podívat, co jste nám sem přidala za dobrůtku... a nepřestanu Vás obdivovat, kolik - možná se dá říct - tisíc receptů tu už je!!! Neskutečná studnice inspirace! a to jakože FAKT!!!! pokud odcházíte, chápu naprosto... Jen se zcela "sobecky" přimlouvám za zachování stávajících receptů... BYLA BY TO TAKOVÁ ŠKODA, a mně by zhroutil jeden z mých světů... Fakt jste mi inspirací. Co vařit, jak vařit, jak si vyrobit to či ono.... Váš recept na domácí bylinkovčvé pleťové "mléko" zachránilo přítelovu kůži od kortikoidních mastiček, naučila jsem ho díky Vašim receptům jíst cizrnu, kuskus,cukety apod. Zkrátka jste mi - nám - inspirací, ikdyž nemáte ohlas v podobě komentářů.... a to mi tedy věřte - BUDETE MI CHYBĚT A DĚKUJI ZA DOSAVADNÍ STUDNICI SKVĚLÝCH RECEPTŮ! .... Díky Vám.. IvaJedlička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vdaka vasim receptom som tak isto naucila mojho muza jest denne strukoviny a ze sa da chutne nasytit veganskym obedom :)

      Vymazat
  34. Je mnoho lidí, kteří jenom chodí, kouknou a inspirují se a nekomentují. Třeba se i bojí, nebo neví, jak by mohli komentovat. Je škoda psát pro nezájem. Také mám blog, kde mi přispívají komentáři pravidelně jen dvě čtenářky. Nemám ho tak dokonalý, nepíšu rady a ani recepty. Jen píši o svém životě a neruším ho. Totéž mám nyní i s facebookem, mám ho jako pracovní nástroj a ikdyž popravdě nemám ohlasy. Neházím flintu do žita. Přeci jen i kdyby pro jednoho člověka, to má smysl. Důležité je,pokud vás to baví a stále naplňuje. Pokud ne, tak je to o něčem jiném a určitě bych nepsala pro nezájem, maximálně pro vás nezájem.
    Už komentáře výš o něčem hovoří. Každopádně je jen na vás,jak se rozhodnete.
    S přáním hezkého dne.
    Danča

    OdpovědětVymazat
  35. Dobrý den, i já chodím denně sledovat a již mnohokrát jsem se vašimi recepty inspirovala. Mám i některé vaše knihy, jen nemám ten "facebook" a ani ho nechci. Škoda, ať se vám daří. Lenka

    OdpovědětVymazat
  36. Dobrý den, i já tady skoro každý den nakukuji a inspiruji se recepty a radami. Jen nejsem bohužel komentovací typ. FB nemám, tak se moc přimlouvám, aby blog zůstal aspoň archivovaný.
    Díky moc za vše a přeji pohodový život :-). Jana

    OdpovědětVymazat
  37. Dobrý den, teprve nedávno jsem objevila Váš blog, ani kuchařky jsem neznala. Vaše recepty mě baví a když nemám inspiraci co vařit,ráda nakouknu.... dost často:0)
    Jestli se třeba rozhodnete pokračovat v psaní, "polepším" se a dám Vám zpětnou vazbu, nějak mě nenapadlo,že byste o to stála.
    Přeji vše dobré Dana

    OdpovědětVymazat
  38. Dobrý den, I pro mne je to velké zklamání...chodím sem prakticky denně...a je to pro mne velkou inspiraci...pokud se mohu malinko primluvit...nezavirejte...podívejte kolik máte během dne komentářů...
    Děkuji
    Renata

    OdpovědětVymazat
  39. EVIČKO,jestli ještě můžu dodat.A jak Danča hezky napsala,i kdyby to mělo smysl pro jednoho člověka...a že je úplně jasný,že pro jednoho zdaleka néé.
    Vy jste mi abstolutně změnila život.Díky Vám jsem přestala jíst maso,protože mi zkrátka přestalo chutnat a zamilovala si jídla od Vás.Našla jsem díky Vám spoustu nových surovin o kterých jsem do té doby neměla ani tušení,že existují.Vařím podle Vás denně,dokonce i několikrát denně :-)snídaně bez Vašich koláčků neexistují.Praktický 90% volného času trávím v kuchyni a Vašeho blogu.Krásně si vyčistím hlavu,přijdu na jiné myšlenky a ještě si pokaždé pochutnám :-)Mám Vás opravdu moc,moc ráda a jak vidíte,nejsem zdaleka jediná!!!!Tak nám to Evi,nedělejte,je nás hodně,co Vás potřebují!!!!Tak si to ještě rozmyslete!!!Alle i kdyby to tak nedopadlo,za vše Vám moc děkuji a musím říct,že jste prostě úžasná žena!!!!

    Jana

    OdpovědětVymazat
  40. Dobrý den, Evičko, rovněž se připojuji k celé řadě Vašich příznivců a přimlouvám se k pokračování Vašeho blogu. Chci Vám poděkovat za krásnou novou kuchařku, kterou jsem si objednala a k jejímu zakoupení inspirovala mnoho mých kolegyň v zaměstnání. Jste moji velkou inspirací. Když nevím, co uvařit k obědu, vždy na Vašich stránkách něco najdu. Děkuji a přeji mnoho úspěchu.
    Marie

    OdpovědětVymazat
  41. Dobrý den, prosím nekončete s tímto blogem, každý den jsem zavítám, co je u vás nového a kromě receptů si s chutí přečtu i vaše postřehy z knih, které jste přečetla. Díky
    Pavlač

    OdpovědětVymazat
  42. Milá paní Evo, přimlouvám se za setrvání Vašeho blogu. Vím, že citlivější lidé nemají FB a Vaše psaní tolik pomáhá nasměrovat k dobrým věcem. Dokážete nejen vymyslet zdravé a chutné recepty, ale především Vaše láska k přírodě a ke zvířatům pomáhá měnit smýšlení lidí, více se ohlížet kolem sebe a nebýt lhostejný. Nepřestávejte psát, Váš blog má větší kouzlo než stránky na FB. Může to tady oproti FB působit mrtvě, ale jsem si jistá, že člověk se na blogu více zastaví, zamyslí. Vaše knihy u nás mají své stálé místo a není týden, kdy by někdo z rodiny některou z nich neotevřel. Držím Vám palce!
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  43. Milá paní Evo, musím se i já přidat ke spoustě šokovaných a smutných "návštěvnic" Vašeho blogu...jste mojí velikou ispirací, nejenom v oblasti kulinářské:-)....děkuji za vaše recepty, inspirace, náhledy, vhledy, postřehy, názory...za knihy...byla jste u našeho rodinného stolu takžka dennně:-)...ráda bych Vám popřála krásný život a s pokorou a láskou v srdci mohu jen říci DĚKUJI...jste krásná bytost...Zlatka

    OdpovědětVymazat
  44. to je škoda ja sem chodim pravidelne každé ráno -čítanie ku kávičke, sledujem aj na fb ale to nie je ono :-(

    OdpovědětVymazat
  45. Dobrý den, ale tak to vůbec není!!!! Týden, co týden k Vám chodím pro inspiraci...chodim k Vam načerpat ženskou energii a sílu...a jelikož nejsem majitelem Fb atp....budete.mi hodně chybět...nechcete to ještě zvážit??? Rozmyslet??? Není to přeci o tom, že musím nutně diskutovat a odepisovat na vše...je to o tom "jen byt", tiše se podporovat, být spolu i beze slov...mam Vas ráda.Ilona

    OdpovědětVymazat
  46. Jsem překvapená ze slov "naprostý nezájem". Určitě máte na blogu statistiku sledovanosti, ze které je jistě patrné, kolik z nás denně nakukuje pro inspiraci na Váš blog. Jak se píše výše, i já vlastním Vaše kuchařky a stále s radostí z nich čerpám. Zde na blogu se inspiruji neustále také. Dění na Vašich stránkách na FB nemám příliš v oblibě, špatně se mi tam hledají recepty, tam mi to k srdci nepřirostlo. Chápu, že si budete stát za svou volbou ukončit blog, ale je to opravdu veliká škoda. Občas jsem zde komentáře psala, ale většinou byly bez odezvy z Vaší strany, což mne vedlo k dojmu, že odpovídat již nemáte čas a přestala jsem je psát. I to je pochopitelné, máte mnoho aktivit.
    Do dalších dní Vám přeji plno radostných chvil.
    Alena

    OdpovědětVymazat
  47. Uctivě se klaním a připojuji se k těm - nyní již desítkám - vděčných a též lítostipolných komentářů. Patřím k těm, kteří Vás blog navštěvovali prakticky každý den, a byl pro ně velikou inspirací. A to nejen co se jídla dotýče, hodně jsem oceňoval i knižní tipy, rád jsem si přečetl Vaše názory a prohlédl půvabné fotografie.
    Facebook nemám a mít nechci, a tak se též s Vámi tímto loučím.
    Mrzelo-li Vás, že se Vám zde nedostává takové zpětné vazby, jakou byste si přála, pak se chci také omluvit za svoji pasivitu, s níž jsem přijímal a nic nevydával. Já moc nediskutuji ani v reálném světě, spíš poslouchám, a jak dojde na virtuál, tak tam to platí tuplem.
    Mějte se krásně a nechť se Vám daří, ať už se "vrtnete" kamkoliv.

    P.S. Dodatečně také moc děkuji za Svatojánský tarot. Sešlo se u mě několik sad tarotových karet a s tou Vaší si rozumím nejlépe. :-)

    OdpovědětVymazat
  48. Pani Evo, chodim sem minimalne jednou denne. Blog je prehlednejsi nez facebook. Diky za vsechny recepty a inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  49. Dobrý den, paní Evičko, rovněž se připojuji ke všem výše uvedeným komentářům. Na Vás blog jsem chodila prakticky denně, sice mám od Vás 2 kuchařky, ale ty téměř neotvírám (slouží jako záloha pro horší časy), jelikož blog je velice šikovně seřazen dle surovin a dobře se v něm hledá v nepřeberném množství receptů. Nicméně chápu, že zavřený krám je zavřený krám:) a jenom doufám, že blog zůstane zachován pro další využití fanoušků. Moc a moc Vám děkuji a přeji hodně štěstí v dalším životním směrování. Mějte se krásně.

    OdpovědětVymazat
  50. Dobrý den, paní Evičko, rovněž se připojuji ke všem výše uvedeným komentářům. Na Vás blog jsem chodila prakticky denně, sice mám od Vás 2 kuchařky, ale ty téměř neotvírám (slouží jako záloha pro horší časy), jelikož blog je velice šikovně seřazen dle surovin a dobře se v něm hledá v nepřeberném množství receptů. Nicméně chápu, že zavřený krám je zavřený krám:) a jenom doufám, že blog zůstane zachován pro další využití fanoušků. Moc a moc Vám děkuji a přeji hodně štěstí v dalším životním směrování. Mějte se krásně.

    OdpovědětVymazat
  51. Dobrý den, Evičko,jste člověk, který mi bude moc chybět.Vase stránky jsem navštěvovala denně,vařila jsem podle receptů a všem nám vždycky chutnalo.Pravda je, že jsem nikdy žádný komentář nenapsala až teď.Ostatne nikdy jsem nikam na netu komentář nenapsala.Nejsem komentující typ,ale v tomto případě mě to moc mrzí.Nevazime si toho,co máme,co pro nás Ti druzí dělají, uvědomíme si to teprve, když o to přijdeme.Jste člověk, kterého bych ráda poznala osobně.Libi se mi Váš vztah k přírodě a jak vnímáte současnou ekologickou situaci.Jste studnice nápaditých, zajímavých a inspirativních nápadů.Je vidno, že máte hojný počet pozitivních fanoušků,budum ráda, když se vyjadrite k těmto komentářům a povite nám,jak to teď vnímáte a cítíte vy.Mozna jste od nás očekávala nějaké zpětné reakce, nějakou komunikaci,pocit, že tady s Vámi jsme a že Vás podporujeme.....
    Každopádně Vám přeji, ať se Vám i Vaší rodině daří, hodně zdraví, lásky a dobré nálady🙂Apropo FB nemám, doufám,že tyto stránky zůstanou.Krasne slunickové a pohodové dny. Lenka P.

    OdpovědětVymazat
  52. I já se přidávám do řady Vašich fanoušků s tím, že sem, na Váš blog, chodím skoro denně. Jakmile se ke mě dostane nějaká sezónní surovina, hned jdu pro inspiraci sem k Vám. Chápu Vaše rozhodnutí, a moc Vám tímto děkuji za Vaše předané poznatky ( a tiše doufám, že budu moci i nadále používat Váš blog) Vaše knihy mám ráda, každopádně pro hledání receptu, je pro mne toto rychlejší.
    Mějte se krásně a přeji do budoucna jen to nejlepší.

    OdpovědětVymazat
  53. Nedavam nikde pridpevky, ale zde mne to nuti. Mozna bych se zamyslela sama nad sebou, jeatli jsem se treba povahove a nazorove nezhorsila. Na FB treba zbytecne prudite lidi proti sobe a zbytecne je blokujete, A nemate vlastne proc...

    OdpovědětVymazat
  54. Dobrý den, hlásím se k velké skupině Vašich fanoušků, kteří léta a často navštěvují Váš blog, inspirují se, ale nekomentují - bohužel. Budou mi chybět Vaše recepty, tipy na knížky (mimochodem jsem si díky Vám pořídila Přináležení), fotky, smysluplné a milé úvahy a názory. FS fakt nemusím...Díky moc za všechno a ať se Vám daří !!!

    OdpovědětVymazat
  55. Váš blog je prvé, čo otvorím ráno po príchode do práce...dnes ráno po dovolenke ma čakalo nemilé prekvapenie a veľmi by ma potešilo, ak by ste na základe našich komentárov prehodnotili svoj názor...je pravda,že tu na blogu nekomentujem, ale pravdou je, že mi dáva veľmi veľa... Je prehľadnejší ako facebook, sledujem vás aj tam (tam občas aj komentujem), ale tu to má pre mňa takú príjemnejšiu atmosféru�� veľmi si vážim,čo robíte a to, ako sa delíte o svoj pohľad na svet...nerada by som o túto inšpiráciu prišla
    ..na facebooku sa často novinky stratia...v každom prípade vám želám všetko dobré a budem vaše príspevky určite sledovať i naďalej,kdekoľvek sa bude dať��♥️

    OdpovědětVymazat
  56. Připojuji se k velké skupině, která bude litovat, že v blogu nebudete pokračovat. Chodím sem min třikrát týdně. Přeji Vám vše krásné. FB nemám, zato mám téměř všechny Vaše knížky a na tu krizovou se chystám 😊 a také se přimlouvám za nesmazani blogu.

    OdpovědětVymazat
  57. Dobrý den, tak to mne velmi mrzí. Chodím sem skoro každý den a nové recepty si opisuji a pak z nich vařím. Knížky mám kromě té poslední všechny. Přeji Vám vše dobré :-) S úctou M.Crhonková

    OdpovědětVymazat
  58. Dobrý den paní Evo,
    i já se přidávám k velké skupině mlčící většiny, která vás čte, obdivuje, ale nekomentuje :-)).
    A protože jsem vegetarián už více než 10 let (asi i víc), tak jsem vás objevila jako DAR Z NEBES (doporučila mě vás jedna kamarádka) a jsem za to neskonale vděčná. Doma vařím rodině skoro jen z vašich knížek. A všem chutná!!!
    A protože jsem i cvičitel jogy, tak lidem okolo sebe vaše kuchařky a blog stále doporučuju a propaguju.
    A shodou okolností dnes jsem na joze o vás zase mluvila (jako nekonečnou studnici nápadů a hlavně z našich potravin) a teď otevřu váš blog a tam vidím nahoře, že končíte.
    Trochu dost mě to zarazilo, mám vás připnutou na liště a sem tam zabrousím do vašich novinek, jinak vařím skoro výlučně z vašich 3 knižních kuchařek.
    Takže jestli můžu i já přidat prosbu za nesmazání blogu, který je opravdu asi národním pokladem (jak někdo už napsal).
    Protože na fb se mi taky nechce moc chodit, když nemusím.
    Posílám pozdravy z Popradu a děkuju, že jste. Unikátní kuchařkou, která umí inspirovat k vegetariánství, lásce a toleranci.
    Michaela Schusterová

    OdpovědětVymazat
  59. I já sem chodím téměř denně a poslední rok vařím hlavně podle Vás, nikdy dříve jsem moc podle receptů nikoho jiného nevařila, ale Vaše se mi moc líbí. Nevím, co pro vás znamená ten "nezájem", a jak náročné je tento blog udržovat. Pochopila jsem, že nechcete přispívat tak často, to ale nevadí, tady už je tolik receptů, že to je nekonečná inspirace. Nechte prosím archiv, pokud Vás to finančně zatěžuje, zkuste požádat o dobrovolný příspěvek.

    OdpovědětVymazat
  60. Stejně jako ostatní pisatelky mě moc mrzí, že chcete ukončit blog. Moc ráda se inspiruji vašimi recepty, které nikdy nezklamou. Jste mi velkou inspirací. Ten nezájem bude asi nějaký omyl, ale rozhodnutí je samozřejmě na vás. Přeji vám ať jste spojená a šťastná.

    OdpovědětVymazat
  61. To je mi líto. Chodím se každý den alespoň jednou.

    OdpovědětVymazat
  62. Dobrý den
    Paní Evičko to mám nemůžete udělat. Téměř každý den otevřu Váš blog a těším se z Vašich příspěvků. Neustále se vracím ke starším.... Recepty od Vás jsou prostě neeeeej, Vaše zahrada, zvířata, vše okolo přírody, knihy, názory, myšlenky .....jste jako můj přítel, který je hodně daleko a přece blízko. prosím, pokud své rozhodnutí nezměníme, nechejte nás alespoň se sem vracet. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  63. Dobrý den paní Evo,
    včera jsem si koupila Vaši novou knihu a už se těším, až ji o víkendu projdu. Včera jsem to nestihla - proč? - protože jsem zkoušela Váš makovo-kuskusový koláč a křupavý jablečný koláč. Oba jsou velmi jedlé :-). Na chatě se takové svačinky vždycky sejdou. Minulý víkend jsem znovu dělala Vaši tvarohovou bábovku (s trochou vylepšení - levandulové květy a méně cukru). Je skvělá.
    Na Vašich knihách a příspěvcích mě baví Vaše poznámky, připomínky, napojení na přírodu a pohodový duch. Beru je jako inspiraci - nejsme vegetariáni, ale (snad) zdravě se stravující všežravci. Takže místo hrašky dávám vejce a místo rostlinného mléka normální, ubírám množství cukru v moučnících (jsem diabetik). Nadšení pro bylinky je úžasné, některé jsem znala, jiné chytám od Vás (třeba černohlávek).
    Toto vše je směsice Vašich knih a blogu. FB nemám ráda, chodím občas, když musím. Často se mi stane, že nevím, ve které z knih je Váš recept nebo mám surovinu a potřebuji inspiraci co s ní, pak přichází na řadu elektronické médiu a Váš blog. Prosím, nechte jej a nebo lépe neopouštějte jej.Děkuji
    Přeji Vám pohodový den prostoupený přírodou. Silvie

    OdpovědětVymazat
  64. Dobrý den, paní Evo, moc ráda Vás sleduji kdekoliv - na blogu nebo na FB - a vždycky se těším na nový recept, fotky Vaší zahrady nebo Vaše myšlenky, inspiraci od Vás. Jídla podle Vašich receptů jsou vynikající a navíc z dostupných surovin. Jsem moc ráda, že jsem Vás před cca třemi lety objevila, vegetariánkou jsem 20 let a Vaše recepty zásadně ovlivnily můj kuchařský repertoár. Moc děkuji za Vše, Eva

    OdpovědětVymazat
  65. Aj mne bude veľmi chýbať tento blog. Veľmi ma inšpiroval....aj recepty aj tipy na knihy. Ďakujem za vašu energiu a že ste sa s nami delili o kúsok z vášho sveta. Všetko dobré želám. Veronika

    OdpovědětVymazat
  66. Taky mi tu budete chybět. Facebook sice mám, ale nechodím tam ráda. Tady se mi zdálo vše přehlednější, často u vás recepty vyhedávám a pročítám zpětně. Hodně štěstí v dalších krocích :)

    OdpovědětVymazat
  67. Vážená a milá paní Evo, kuchařko ze Svatojánu a úžasná bytosti,
    Vás poslední příspěvěk mě opravdu překvapil. Mám Váš blog moc ráda a pravidelně jej sleduji (dříve každý den v práci- byl to můj ranní rituál k načerpání pohody a teď tak 1-2x týdně). Častokrát jsem si říkala, kde berete tolik energie každý den vložit nějaký recept nebo nám zprostředkovat Vaše myšlenky.
    Sice Vás neznám osobně, ale mě to tak nepřipadá, protože skrz Váš blog a také dvě kuchařky, které mám, se s Vámi trochu znám :-) a také velice souzním.
    Vaše oranžová a zelená kuchařka se staly nejčtenější literaturou naší rodiny v posledním půl roce. Každý den je někdo z nás otevřel. Dcerka jednou prohlásila, že vůbec nevadí, když musíme být teď doma, když si aspoň můžeme uvařit tolik dobrůtek. A když jedeme na písák nebo na piknik, děti vaří Vaši vařenou bábovku. Moc děkujeme za Vaše recepty.
    Jsem ráda, že jste a že jste taková jaká jste! Budete mi tu moc chybět. (FB nemám a ani mít nechci.)
    Také moc prosím o zachování historie tohoto blogu. A pokud změníte své rozhodnutí, i třeba jen na občasné příspěvky podle nálady a chuti (každodenně to opravdu muselo být vyčerpávající), také to s radostí uvítám :-)
    Přeju Vám do dalšího žití a konání vše dobré.
    Ješte jednou Vám moc děkuji za vše.
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
  68. Také tento blog moc ráda navštěvuji, facebook mi nevyhovuje. Chápu, pokud se Vám už zde nechce pokračovat, ale prosím, nemažte to tu! Kolikrát zde hledám inspiraci a očividně nejsem jediná :).

    OdpovědětVymazat
  69. Dobrý den,
    na Vaše stránky jsem chodila téměř denně , jsou úžasné. Vaše kuchařky mám, ale na stránkách se vše dalo najít přeci jen pohromadě a uceleněji. Život však jde dal a nadešel patrné čas se posunout. Facebook nemám, ale třeba budu mít nyní inspiraci si ho zřídit :-).
    Každopádně moc děkuji za Vaše recepty , které jsou vždy sázkou na jistotu i Vaše krásná zamyšlení, kterými jste nás pravidelně těšila. Přeji vám mnoho pohody a úsměvů na tvářích
    Veronika Sobotková

    OdpovědětVymazat
  70. jak jako nezajem??? ja vas kontroluji skoro kazdy den, vase inspirace me opakovane zachranovala v nejruznejsich situacich! prosim, nekoncete! :(

    OdpovědětVymazat
  71. Jejda, nekončete, facebook nemám, ráda sem chodím, kupuji Vaše kuchařky, vše mně zajímá,tak alespoň nemažte! Iva

    OdpovědětVymazat
  72. Také Váš web často navštěvuji,Vaše recepty jsou mi inspirací,sympatický je mi i Váš přistup k přírodě, k životu.Minuly tyden jsem si koupila Vaší kuchařku Sladkosti ze Svatojanu. Škoda,ale pokud bude facebook,budu číst tam.Přeji Vám pěkný zbytek léta a za recepty moc dekuji.

    OdpovědětVymazat
  73. Dobrý den, paní Evo,
    Jak jsem již jednou psala, dle vás vařím skoro každý den, inspirujete mě. Zrovna včera jsem vařila jídlo z dýně dle vás. Vypravim o vás svým dětem, neb je zajímá, dle čeho vařím. Mějte se krásně. Simona

    OdpovědětVymazat
  74. Dobrý večer, je mi ľúto, že už nechcete dávať ďalšie príspevky na tento blog, mám ho otvorený hore na lište a prakticky každý deň hľadáme ja alebo dcéra inšpiráciu čo variť. Je pravda, že to nekomentujeme (na FB je ľahšie dať lajk) ale sme tu a vďačne skúšame vaše recepty a čítame príspevky. Pevne verím, že po čase si to rozmyslíte a budete tu opäť prispievať, bude mi to chýbať.

    OdpovědětVymazat
  75. Jejej, naše školní jídelna vaří podle Vašich receptů pravidelně :-(

    OdpovědětVymazat
  76. Dobrý den paní Evo,
    je mi to moc lít... jste moje dlouhodobá inspirace, téměř denně podle Vás vařím, sleduji Vás od právní kuchařky..., líbí se mi Váš celkový přístup k životu, jste mou velkou inspirací... budete mi moc chybět. Mějte se moc krásně Šárka

    OdpovědětVymazat
  77. Dobrý den paní Evo,
    je mi to moc líto..., podle komentářů je vidět kolika lidem budete chybět. Ráda podle Vašich receptů vařím, mám i převážnou část Vašich kuchařek. Chybět mi budou i Vaše krásná zamyšlení.
    Děkuji Vám. Draha

    OdpovědětVymazat
  78. Cože? Pro recepty chodím výhradně sem. Přehlednější než facebook, s možností vyhledávání, štítky atd. V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NERUŠIT PROSÍM!

    OdpovědětVymazat
  79. Ale néé,též jako všichni ostatní,každý den sleduji Vaše příspěvky.Jen nikdy nepřidávám komentáře, moc na to nejsem. Prosím nekončete. Facebook je pro mě méně přehledný než Váš blog tady.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapomněla jsem se podepsat k předchozímu příspěvku.
      Adéla Šmídová

      Vymazat
  80. Evičko, to mě též moc mrzí, jako ostatní, již několik let na Váš blog pravidelně nakukuji a inspiruji se. FB nemám a ani nechci zakládat. Ať to bude jakkoliv, moc Vám za vše děkuji a přeji ať se Vám a celé rodině, zvířatům i zahradě a i v tvorbě moc daří. Adéla.

    OdpovědětVymazat
  81. Dobrý den paní Evo,
    možná Vám chybí zpětná vazba všech, kteří Vaše stránky těší a nahází tady mnoho zajímavých receptů a nápadů. Rozhodně se nedá hovořit o nezájmu. Stránky jsou skvělé a výjmečně přehledné. Vždy když jdu k PC, dívám se a těším se, co najdu nového. Díky moc za dosavadní příspěvky a pokud budete opět přidávat, určitě to potěší mnoho lidiček. S přáním krásného zbytku léta, Zuzka

    OdpovědětVymazat
  82. Milá Evo, veľmi ma zarmútilo Vaše rozhodnutie ukončiť blog. Blogov ako Váš je veľmi málo. Tiež patrim medzi pravidelných návštevníkov Vášho blogu. Vyskúšal som mnoho vašich receptov, všetky boli skvelé. Je úžasné koľko receptov ste tu zverejnila. Týmto Vám ďakujem za Vaše obrovské úsilie pri vytváraní týchto stránok. Pokiaľ blog bude dostupný budem ho aj naďalej pravidelne navštevovať. Pevne verím, že sa sa po nejakom case k blogu opäť vrátite.Týmto Vám ďakujem za Vám za vašu prácu na tomto blogu. Peter Kučera.

    OdpovědětVymazat
  83. Dobry den, rada jsem z teto kucharky varila. Moc doufam, ze recepty na teto strance zustanou. At se dari! Jana Z.

    OdpovědětVymazat
  84. Dobrý den,

    chtěla bych Vám moc poděkovat za dosavadní přísun receptů. Tento blog navštěvuji pravidelně a baví mě. Myslím si, že je veliká škoda jej ukončovat. FB je super věc, ale je nepřehledný a spousta skvělých příspěvků se tam prostě v návalu všeho ostatního "ztratí". Pevně věřím, že na blogu alespoň zůstanou recepty, neboť je to jediná kuchařka, podle které vařím (samozřejmě mám i knihy, ale když potřebuji rychle najít, co se z dané suroviny dá vše připravit, je to nejlepší způsob). Ještě jednou díky a budu se těšit u dalších příspěvku, ať už budou kdekoliv :). Kateřina

    OdpovědětVymazat
  85. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  86. Dobrý den paní Francová.
    Připojuji se k většině.
    Každý den pravidelně jsem otvírala Váš blog,i když nekomentovala.
    Děkuji za ty roky a přeji ať se Vám daří v nemlčící většině.
    Dagmar

    OdpovědětVymazat
  87. Dobrý den, já Vás objevila teprve nedávno, takže zpětně lovím recepty všude :) i kuchařku jsem si koupila. Tu krizovou, protože mám ráda jednoduchá jídla :) líbí se mi i ta změna, že budete přidávat příspěvky o zahradě a tak :)

    OdpovědětVymazat
  88. Dobrý den, to mě moc mrzí. Moc ráda sem chodím. Děkuji za všechny vaše recepty.

    OdpovědětVymazat
  89. Neodchádzajte, robíte skvelý prácu!

    OdpovědětVymazat
  90. Toto je jedna z najsmutnejších správ za posledné týždne. Vaše príspevky o živote, o knihách, o záhrade, stromoch, vode, rastlinách ma vždy veľmi potešili. Budete moc moc chýbať. Verím, že sa nám ešte vrátite.

    OdpovědětVymazat
  91. Toto je jedna z najsmutnejších správ za posledné týždne. Vaše príspevky o živote, o knihách, o záhrade, stromoch, vode, rastlinách ma vždy veľmi potešili. Budete moc moc chýbať. Verím, že sa nám ešte vrátite.

    OdpovědětVymazat
  92. Nieeee! To je škoda!! :( Zostane web v tomto stave alebo sa celý zruší? :(

    OdpovědětVymazat
  93. neee , prosím ne !!!! vždy u Vás najdu inspiraci, recepty využívám moc ráda !!!

    OdpovědětVymazat
  94. Dakujem za vsetky recepty a cely blog, ste velkou inspiraciou. Prajem Vam pekny zivot.

    OdpovědětVymazat
  95. Díky za všechny recepty. Taky mibudete chybět. Přeji Vám všechno dobré do života.

    OdpovědětVymazat
  96. To je skoda :( Kupila som si vase knizky, ale ani v nich ani na Facebooku sa vyhladavat podla surovin neda. A komentare... Robime podcast, kazdy diel si stiahne asi 1000 - 1500 ludi a hadajte kolko mame komentarov. Napriek tomu sa pri nas na akciach zastavuju ludia s komentarom: "Tento hlas poznam!" Takze komentarmi sa zaujem merat neda.
    Ale nech je vase rozhodnutie akekolvek, vdaka za vasu pracu a chutne recepty.

    OdpovědětVymazat
  97. Škoda, že tu zavíráte. Ne každý má přístup na facebook.

    OdpovědětVymazat
  98. Já se také přidávám, fb mi úplně nevyhovuje jako komunikační médium, je to velká ztráta času :D. Upřednostnila bych blog. Snad blog aspoň ponecháte, ať můžeme vařit skvělé dobroty, mám jich už hodně vyhlédnutých. Ať se Vám daří.

    OdpovědětVymazat
  99. To je škoda zabít skvělý blog protivnou poznámkou nakonec. Udělala jste skvělý kus práce, mám vaše kuchařky doma, o blogu jsem se dozvěděla z Kouzelných bylinek ČT a vaše věta, která mne přivítala při příchodu na blog, mne nemile překvapila. Ať se vám ve Svatojánu daří i přes "naprostý nezájem" nás obyčejných lidí. KV

    OdpovědětVymazat
  100. Vážená paní Evo, přimlouvám se za to blog ponechat, je nejlepší! Na facebooku se nedá tak hezky vyhledávat, já to tu mám prostě radši.

    OdpovědětVymazat
  101. Chodím se sem podívat, zda si to paní Eva ještě nerozmyslala. M.

    OdpovědětVymazat
  102. Dobrý den,
    nechodila jsem tak pravidelně a často ani nekomentovala, ale mám Váš blog velmi ráda, děkuji za ponechání a přeji jen to dobré.
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  103. Děkuji, mám vás ráda již mnoho let a čas od času se inspirují vašimi recepty. Nejsem pravidelný návštěvník,ale také si myslím, že přestat psát na blog je škoda. Nicméně vaše rozhodnutí respektují a přeji vám mnoho radosti v tom, co děláte. :)

    OdpovědětVymazat
  104. Tak neviem či toľko komentárov svedčí o nezáujme. Je to škoda, FB som zrušila. Budem dúfať že zmeníte názor.

    OdpovědětVymazat
  105. Ach ne! Snad tu alespoň články zůstanou. Miluju je! Mám tři knihy doma a vaříme z nich každou chvíli ❤️

    OdpovědětVymazat
  106. Život je záhadou s mnoha otázkami, které vyžadují odpovědi, jakým problémům čelíte na Zemi?
    Opustil váš manžel nebo manželka váš život bez dobrého vysvětlení, které vás dělá zmateným a chcete je zpět ve svém životě? Dr. Ajayi je tím správným mužem, je to mocný kouzelný kouzelník požehnaný svými předky a uznávaný bohy jako jejich náustek na zemi, Dr. Ajayi mi pomůže zachránit můj rozbitý domov tím, že mi přivede zpět mého manžela svým mocným kouzlem . Já a můj manžel jsme byli odděleni 9 měsíců bez komunikace, ale díky kouzlu vrženému Dr. Ajayim je zpět a jsme zase jedna šťastná rodina. Pokud se potýkáte s jakýmikoli životními problémy a potřebujete rychlé řešení, obraťte se na kouzelníka Dr Ajayi. Viber nebo Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  107. Dobrý den. Vaše příspěvky a recepty jsem měla ráda pro jejich opravdovost, stručnost a výstižnost. Nebyla jsem zde pořád denně, ani jsem nevkládala komentáře. Nemám ani žádnou Vaši publikaci. Ovšem vryla jste se mi skrze Váš blog do duše. Už dávno jsem cítila silný vliv slovanských kořenů a často jsem se naprosto identifikovala s Vašimi postoji a tím i rozplakala- např. třeba příspěvek o cestě plné hlemýžďů, po které se vlastně ani nedalo jet, protože jste je musela všechny zachránit. Často jsem si na Vás - Vaše příspěvky vzpomněla jen tak.. S Vaším posledním příspěvkem ve mě cosi umřelo a veškerá opravdovost, kterou jsem zde cítila, se rázem vytratila. Jakobych byla škaredě probuzená ze snu, kam už není cesty zpět. Byla jsem pro Vás jen anonymní číslice v návštěvnosti Vašich stránek, teď už vím, že ani to ne. Nemrzí mě konec blogu - vše k němu jednou dojde. Smutný je ten způsob. Moje cesty k Vám bohužel uzavřel.

    OdpovědětVymazat
  108. Dobrý den, objevila jsem váš blog teprve nedávno díky své skvělé kamarádce, která podle vás již dlouho vaří. Uvařila jsem podle něj již 3 jídla a byla naprosto úžasná! Získala jsem díky tomu k vám a vašim receptům důvěru, že se mohu naprosto spolehnout na to, že budou odpovídat popisu a skvělé chuti. Doufám a věřím, že naleznete opětovně chuť a sílu inspirovat další lidi! 😇

    OdpovědětVymazat
  109. To mě velmi mrzí! Vařím podle Vás moc ráda. Jak tu psali někteří přede mnou, máte moc dobré, stručné recepty, které se vždy povedou! Byla jste inspirací nejen přes jídlo. Váš blog mi bude moc chybět...

    OdpovědětVymazat
  110. Vaše recepty jsou mi velkou inspirací, prosím přehodnoťte své rozhodnutí, byla by to velká škoda!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  111. Hello viewers all over the world, There is good news for you all today get your Blank ATM card that works in all ATM machines all over the world. We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at stores and POS. We give out this cards to all interested clients worldwide, We give out THE Blank ATM Card. Do you want to live a good life thought its illegal, its the easiest way to be a millionaire. it also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you and you can only withdraw a total amount of $5,000 Dollars in a day on ATM Machine also avaialbel at cash delivery. We give up to $10,000.00 to $1,000,000.00 Dollars With our network hacking services. We can Recover all your lost money to Bitcoin and other Crypto currency, mortgage/realestate scams and fake ICOs within 48 hours or less. (Thomas Freddie Hackers) working together as a team to track down & to recover funds back from the most difficult internet SCAMMERS. NOTE!! We've received countless heartbreaking reports of notorious scammers and we’ve successful recovery them back via contact thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Do contact us on ((Binary Recovery. University Grades.Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) border us with your jobs & allow us give you positive result with our hacking skills. We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about your financial problems, If you are in need of any other cyber hack services, we are here for you anytime, any day so contact us via our Email Address: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Regards
    THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
    Email thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Call/Text: +1 (985)465-8370
    Motto: We offer the fastest and reliable services

    OdpovědětVymazat
  112. Paní Evo, objevila jsem vás právě teď. těším se, že něco vyzkouším. hlavně nemažte, prosím, archív :-). A když něco objevíte nového... Ať se vám daří v kuchaření, objevování, předávání inspirace a radosti druhým, v celém vašem životě (až na věky)! ŠALOM Lydie

    OdpovědětVymazat
  113. Z toho se musíme všichni poučit. můj přítel, její a manžel potřebovali služebnou, tak si našli jednu pro sebe. když s nimi služebná zůstávala, můj přítel si začal všímat vtipného chování. moje přítelkyně si všimla, že její manžel a služebná se spolu mají. služka použila špatné kouzelné kouzlo, aby svázala mou přítelkyni a její manžel, služebná převzala kontrolu nad jejich domovem. protože moje kamarádka potřebovala zastavit všechny nesmysly, které se v jejím domě dějí, požádala o pomoc DR WALE. řekla, že řekla DR WALE všechno a DR WALE jí řekl, že všechno bude v pořádku. řekla, že ji DR WALE požádal, aby zaplatila za duchovní předměty, za které platí. DR WALE ji duchovně kouzlila, aby zahnala služebnou z jejich domu. a její manžel se vrátil k jeho snímání. Poté, co DR WALE odvedl skvělou práci pro mého přítele, kontaktoval ho další z mých přátel a stěžoval si, že ji její manžel vždy bil, byla hořká, ale přesto jí DR WALE pomohla vrátit její úsměv, když připravoval kouzlo, které obnovilo její manželství. dnes oba moji kamarádi žijí znovu šťastně se svým manželem. WhatsApp: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  114. To mě mrzí...já Vaše knihy, příspěvky apod. miluju! MILUJU!!!! Díky moc za vše, co děláte. Jestli jste smutná z nějakých nejapných komentářů na facebooku, tak na to hoďte bobek (vím, že je to ale někdy těžké). Jste skvělá a inspirujete mnoho lidí, to ne každý spolkne. Mám edici Vašich kuchařek i Krizovou kuchařku a je to paráda! Mám je otevřené takřka obden. :-)

    OdpovědětVymazat
  115. PROFESIONÁLNÍ KOUZELNÍK KOUZEL, KTERÝ VÁM MŮŽE POMOCI LÁSKOVÝM KOUZLEM, ABY ZÍSKALI SVOU MILOVNÍK ZPĚT PO NARUŠENÍ PO ROZDĚLENÍ / ROZDĚLENÍ I KDYŽ SE VÁŠ SITUACE ZNAMENÁ beznadějně! KONTAKT: WHATSAPP / VIBER +2347054019402 JE URČITĚ NEJLEPŠÍ KOUZELNÝ KASTER ONLINE A JEHO VÝSLEDEK JE 100% ZÁRUKA.

    Po čtyřech letech ve vztahu s mým přítelem můj přítel začal chodit s jinými dívkami a ukazovat mi chladnou lásku, při několika příležitostech mi hrozí, že se se mnou rozejde, pokud se ho odvážím vyslechnout ohledně jeho aféry s jinými dívkami, byl jsem naprosto zdevastovaný a zmatený, dokud mi můj starý přítel neřekl o kouzelníkovi na internetu DR WALE, který pomáhá lidem s jejich vztahem a problémem v manželství mocí lásky Kouzla, zpočátku jsem pochyboval, jestli vůbec něco takového existuje, ale rozhodl se to zkuste, když ho kontaktuji, řekl mi všechno, co jsem musel udělat, a já jsem mu pomohl seslat kouzlo lásky a do 48 hodin se můj přítel ke mně vrátil a začal se omlouvat, teď přestal chodit s dívkami a on je se mnou navždy a opravdu. Obraťte se na toto skvělé kouzlo Caster pro váš vztah nebo manželství problém.

    Tady je jeho kontakt ...
    Viber / WhatsApp: +2347054019402
    E-MAIL: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  116. INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
    Get $5,500 USD every day, for six months!

    See how it works

    Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
    Make up you mind before applying, straight deal...

    Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
    via email address::{Universalcardshackers@gmail.com}

    We have specially programmed ATM cards that can be use to hack ATM
    machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
    stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
    buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM
    and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
    you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
    services, we are here for you anytime any day.

    Here is our price lists for the ATM CARDS:

    Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
    Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
    Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
    Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
    Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD

    make up your mind before applying, straight deal!!!

    The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
    email address:::::: {Universalcardshackers@gmail.com}
    Whatsapp:::::+31687835881

    ®

    OdpovědětVymazat
  117. Chtěl bych poděkovat šéfovi Dodoruovi, který mi pomohl přivést zpět mého manžela ... Před dvěma (2) lety jsem měl vážný problém s mým manželem, a to do té míry, že opustil dům a začal chodit s jinou ženou, zatímco zůstal s tou ženou jsem se ho snažil přivést zpět, ale všechno mé úsilí bylo zbytečné až do dne, kdy můj přítel přišel do mého domu a řekl jsem jí všechno, co se stalo mezi mnou a mým manželem, pak mi o tom řekla mocný kouzelník, který jí pomáhal, když měla stejný problém.
    Pak jsem kontaktoval šéfa Dodoru a řekl mu všechno, pak řekl urprise do 48 hodin, můj manžel se opravdu vrátil a prosil mě, abych mu odpustil.
    Nemůžu vystát tuto Joy sám, proto jsem se rozhodl podělit se o své svědectví .. pokud existuje někdo, kdo potřebuje jeho pomoc, můžete ho kontaktovat pomocí jeho e-mailu - Chiefdodoru@gmail.com, whatsapp + 2349015088017..On je ochoten pomoci jakýkoli orgán, který potřebuje jeho pomoc.

    OdpovědětVymazat

  118. Are you going through any difficulties in life or life has turn you down in your matrimonial home,business places e.t.c.. I am a spell caster who can help you succeed in whatever thing you desire in your heart,be it good or evil..contact me today on my whatsapp number : +2349015088017

    OdpovědětVymazat
  119. DĚKUJI Dr. ISIKOLO, ŽE SPOLEČNĚ OBNOVIL MÉ ŠTĚSTÍ A MOJI RODINU. WHATSAPP: +2348133261196.
    Ahoj, jsem Rosa Antoine. Poté, co jsem byla se svým manželem roky v Unii zvané manželství, byl hrubý a zničil lásku, kterou jsme sdíleli, a opustil mě. Udělal jsem všechno možné, abych se k němu dostal, ale všechno bylo marné, strašně jsem ho chtěl zpátky, protože jsem ho miloval. Kontaktoval jsem doktora Isikolo na whatsApp a on mě ujistil, že není žádný problém a že vše bude v pořádku. Řekl mi vše, co bylo požadováno, co jsem předložila, a tak pro mě seslal kouzlo a překvapivě po 48 hodinách mi můj manžel zavolal a omluvil se za vše, co přišlo jako obrovská a ohromující radost. Byl jsem tak překvapen. Nyní je láska a štěstí v našem domě obnoveno a stále mě to udivuje. takže každý, kdo potřebuje pomoc s jakýmikoli problémy, může také kontaktovat tohoto skutečného a velmi originálního kouzelníka na e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  120. Toto je webová stránka, kterou jsem četla o DR ISIKOLO a kontaktovala jsem ho, aby mi pomohl dostat mého bývalého přítele zpět, aby si mě minulý měsíc vzal, a vrátila jsem se sem, abych o něm napsala. DR ISIKOLO vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Jmenuji se Alenka Egon z USA. Příspěvek o kouzelníkovi je pro mě velmi zvláštní, protože jsem nikdy nevěřil, že budu moci říci, že mi kouzelník pomohl přivést mého bývalého přítele zpět ke mně po 3 letech bez kontaktu. Přečetla jsem si o DR ISIKOLO z jiných webových stránek a kontaktovala ho, aby mi pomohl, a za necelých 48 hodin mi můj bývalý přítel zavolal a já byla šťastná, že se mi chce ozvat. Potkali jsme se v pátek a on mě požádal o ruku. Byl to ten nejkrásnější prsten. Prosím všechny zde, kontaktujte DR ISIKOLO, aby za vás vyřešila váš problém a udělala vám radost ze vztahu, který vás zraňuje. Láska je ten nejlepší pocit, jaký jsem kdy zažil. Pošlete mu e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  121. Chci napsat toto svědectví, abych to řekl ostatním a poděkoval DR WALE za to, co pro mě udělal. Prvních deset let mého manželství jsem čtyřikrát potratila a moje tchyně mě pojmenovala všemi možnými jmény, což způsobilo, že můj manželský život byl velmi hektický a tíživý. Moje dobrá kamarádka mi řekla o DR WALE, řekla, že DR WALE byl člověk, který pomohl jeho bratrovi, když jeho bratr měl těžké věci. řekla, že DR WALE je velmi silný a čestný muž a skutečně pomohl svému bratrovi vyřešit jeho problém. odtamtud mi dala DR WALE WhatsApp číslo +2347054019402 poté, co jsem sám provedl průzkum o DR WALE, viděl jsem o něm dobrá svědectví a spoustu dobrých komentářů, netušil jsem, že to bude konec všech mých problémů. Okamžitě jsem ho kontaktoval s žádostí o pomoc, dostal jsem bylinku na plodnost a řekl mi, abych ji použil. Bylina zafungovala a manžel mě dokonce miloval víc a kupoval mi drahé věci. Jednoho odpoledne jsem šla do nedaleké nemocnice a vrátila se domů s pozitivním výsledkem těhotenství a po devíti měsících jsem porodila chlapečka. Od té doby, co jsem kontaktoval DR WALE, byl můj příběh jiný. V současné době mám dvě děti a jsem v manželství velmi šťastný. zde je kontakt DR WALE: WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  122. Úžasné kouzlo lásky, abyste se vrátili ke svému partnerovi a napravili váš rozpadlý vztah.
    Manžel se se mnou rozešel před 3 měsíci a donutil mě podepsat rozvodové papíry. Byl jsem úplně zlomený a nemohl jsem se emocionálně dostat zpět do žádné formy. Děkuji Bohu za tohoto úžasného a skvělého kouzelníka, který mi přišel na pomoc. Páni! Tento kouzelník mi moc pomohl. DR ISIKOLO mi zaručil naléhavou 48hodinovou kouzelnickou práci, kterou jsem přijal. Můj manžel mi po 48 hodinách šokujícím způsobem zavolal zpět se spoustou omluv, o čemž mě ujistil, a udělal vše, co bylo v jeho silách, aby stáhl rozvodové papíry, které dříve probíhaly pomocí síly tohoto zázračného sesilatele kouzel. DR ISIKOLO obnovil lásku a štěstí v mém domě a je to opravdu úžasné. Moc ti děkuji Pane za tvoje mocná kouzla. E-mail Dr Isikolo Now pro naléhavé řešení lásky: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  123. Ja sam Ivanka Fabijan i želim svima podijeliti svjedočanstvo svog života. bila sam u braku sa svojim mužem Amosom Fabijanom, toliko ga volim da smo u braku zadnjih 8 godina sa dvoje djece. kad je otišao raditi u Francusku, mislio je na gospođu po imenu Mariam i oni su se spojili i kad se vratio rekao mi je da ga brak više ne zanima. Bila sam tako zbunjena i tražila sam pomoć i upoznala sam kontakt doktorice Isikolo love. Kontaktirala sam ga da mi pomogne vratiti muža i on me zamoli da ne brinem o tome da će se bogovi njegova četiri očeva boriti za mene. Rekao mi je da će za dva dana ponovno spojiti mene i mog muža. Nakon dva dana muž je nazvao i rekao mi da se vraća tražiti stvari sa mnom, iznenadila sam se kad sam ga vidjela i počeo je plakati za oprost. Trenutno sam najsretnija žena na svijetu zbog onoga što je ovaj sjajni čarobnjak učinio za mene i mog muža, možete kontaktirati dr. Isikolo na e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga također Whatsapp ili Viber na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  124. Můj bývalý a já jsme se rozešli před několika měsíci a byla jsem v šestém měsíci těhotenství. Oba se milujeme a byl to pro mě šok a opravdu mi to zlomilo srdce. Snažila jsem se dovolat jeho rodičům a oni mi řekli, že jejich syn řekl, že mě nemiluje a nechce mě vidět a oni nevědí, co se děje. Brečela jsem a plakala každý den, protože jsem ho velmi milovala. Dokud jsem neporodila a dítěti nebyl rok, nemohl jsem svou lásku získat zpět. Opět jsem byl zmatený. Kontaktoval jsem DR ISIKOLO přes WhatsApp a on řekl, že mi pomůže, a řekl mi, že žena seslala kouzlo na mého muže a řekla, že mi pomůže kouzlo zlomit, takže se můj muž vrátí ke mně a bude po 48 hodinách můj. Bylo pro mě velkým překvapením, že se vše, co řekl, stalo. Můj muž se ke mně okamžitě vrátil s tím, že bych mu měl odpustit. Posílám velmi velké díky tomuto mocnému a skutečnému kouzelníkovi. musíte kontaktovat tohoto mocného kouzelníka! Může vám pomoci. Nezklame vás, dávám vám 100% záruku, že vám pomůže, Zde je jeho kontakt:
    webové stránky: https://isikololovetemple.com
    E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  125. Ano, je pravda, že DR ISIKOLO je nejlepší kouzelník kdekoli. Jmenuji se Marie Lyons a byla jsem klientem DR ISIKOLO a musím vám říci, že je skutečným kouzelníkem. Když jsem kontaktovala tohoto kouzelníka, můj přítel mě na 2 roky opustil a já jsem ho vždy chtěla zpátky ke mně. Asi před měsícem jsem potkal DR ISIKOLO, aby mi pomohl, a znovu jsem se spojil se svým přítelem. Když mě můj bývalý přítel opustil, bylo to pro mě zmatek, že jsem jednoho jistého rána pro nic za nic plácla svou starší sestru. To se pro mě stalo katastrofou, že jsem měl fyziologické trauma a moje rodina se velmi bála o mé zdraví. Po 2 letech DR ISIKOLO obnovil lásku a štěstí, které jsme sdíleli. má se dobře a je připravený pomoci každému, kdo za ním přijde. Hned po 2 dnech mi volal můj bývalý a chtěl se sejít. Souhlasil jsem a připravil se na setkání s ním a on mi řekl, jak se cítil provinile za to, co udělal, a chtěl mě zpátky. Pochválil jsem DR ISIKOLO za jeho úžasnou ruční práci a doporučím ho každému, kdo potřebuje kouzelníka. Kontaktujte ho, aby vám pomohl a rychle na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  126. Skvělé šance, že se váš muž vrátí k vám a vašim dětem s pomocí DR ISIKOLO.
    můj manžel mě a naše 2 děti opustil asi 10 měsíců, prošla jsem si spoustou bolesti, dělala jsem všechno, snažila jsem se, aby se vrátil ke mně ak dětem, ale nic nefungovalo. bylo to pro mě opravdu stresující období, protože jsem nikdy nechtěl prožít zármutek. Bylo mi řečeno, abych kontaktoval lékaře pro kouzlo lásky, aby mi pomohl, což jsem udělal, měl jsem štěstí, že jsem dostal kontakt na DR ISIKOLO, který mi byl schopen pomoci, kontaktoval jsem ho a vše mu vysvětlil a dodržel jeho postupy a on to udělal kouzlo opětovného shledání lásky, které přivedlo mého manžela zpět ke mně a jeho dětem za 2 dny. díky moc, DR ISIKOLO Opravdu si vážím toho, co jste pro mě udělal. Zde je jeho kontakt, pokud to budete potřebovat při řešení vašich vztahových problémů. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  127. Navždy budu zavázán skvělému DOKTORU ISIKOLOVI za napravení mého rozpadlého manželství. Jmenuji se Maria Artur a poté, co mě můj manžel na 3 měsíce opustil kvůli své milence. Nikdy jsem nevěřil na kouzla, dokud mě s ním můj přítel nepředvedl. Zpočátku jsem k němu byla skeptická, protože jsem hodně slyšela o sesilatelích falešných kouzel, ale své pochybnosti jsem zahnala, protože jsem zoufale toužila získat svého manžela zpět a udělala jsem podle toho, co mi přikázal. Nyní je můj manžel zpět jen do 48 hodin poté, co jsem ho kontaktoval. Po 6 měsících rozvodu žiji opět šťastně se svým manželem a nedám si pokoj, dokud ho nebude znát celý svět. Specializuje se také na ochranná kouzla, loterijní kouzla, elevační kouzla E.T.C. Spojte se nyní s DOKTOREM ISIKOLOM, jeho e-mailem: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  128. Obraťte se prosím na DR ISIKOLO (Whatsapp: +2348133261196) pro jakoukoli pomoc.
    Jmenuji se Antonela Lasse a jsem zde, abych podal svědectví o tom, jak mi tento mocný kouzelník jménem DR ISIKOLO pomohl napravit můj vztah. Zlomilo mi to srdce, když mi moje snoubenka řekla, že už nemá zájem si mě vzít, protože měl poměr s jinou ženou, kde pracuje. Každý den jsem plakala a vzlykala, až to bylo tak špatné, že jsem sáhla po internetu o pomoc, to bylo, když jsem si přečetla recenzi na skvělou práci DR ISIKOLO, pak jsem ho kontaktovala s prosbou o pomoc, jak získat svého milence zpět, on pomohl mi seslat mocné (kouzlo lásky na usmíření) a k mému největšímu překvapení po 48 hodinách provádění kouzla lásky se můj snoubenec vrátil na kolena a prosil mě, abych mu odpustila Nyní jsme šťastně manželé a veškeré díky patří DR ISIKOLO Wonders za pomoc ušetřím svůj vztah můžete kontaktovat DR ISIKOLO prostřednictvím jeho e-mailové adresy: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také Whatsapp na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  129. Jmenuji se Klára Marlon a slíbila jsem, že své svědectví vypovím po celém světě, jakmile se můj muž vrátí ke mně a můj manžel přijde přesně tak, jak mi řekl DR ISIKOLO, když mi pomohl. Udělal jsem správnou volbu a kontaktoval jsem DR ISIKOLO, skvělého kouzelníka, který je schopen vám pomoci vyřešit vaše problémy. Můj muž mě nechal trpět a nikdy jsem nevěřila, že se ke mně znovu vrátí, ale když jsem kontaktovala DR ISIKOLO, ujistil mě, že můj muž přijde znovu. dal mi nějaký seznam věcí k nákupu, ale nemohl jsem je sehnat ve své zemi, a tak jsem mu poslal peníze a on ty věci koupil a připravil dokonalé kouzlo lásky. Můj manžel ke mně za 48 hodin přiběhl a prosil o odpuštění. TOTO JE TAK SKUTEČNÉ A PRAVDIVÉ. Byl jsem tak překvapen, že kouzlo fungovalo přesně tak, jak mi řekl. To je tak úžasné a chci, abyste tomu věřili, protože DR ISIKOLO je tak skutečný a naléhavě vás žádám, abyste ho nyní kontaktovali na jeho e-mailu, aby vám také mohl pomoci tak, jak pomohl mně. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  130. Jak mi tento skvělý muž jménem Dr Isikolo pomohl přivést zpět mého milence do 48 hodin. můj milenec, který se se mnou rozešel od loňského května tohoto roku, a veškerá moje snaha vrátit se mu byla neúspěšná. Miluji ho tak moc, že ​​kdykoli ho uvidím s jinou dívkou, budu naštvaný. tak jsem jednoho dne procházel internet, když jsem viděl svědectví ženy, jak jí tento skvělý muž jménem DR ISIKOLO pomohl dostat se zpět ke svému manželovi, takže naštěstí pro mě kontakt s mužem ukončila. tak jsem ho rychle kontaktoval a vše jsem mu vysvětlil a on mi dal úplné informace o procesu a o tom, co mám dělat. Řekl mi, že materiály potřebné pro modlitby za mě, což jsem udělal, jsem udělal, co bylo v mých silách, abych pro něj sehnal, abych zajistil, že moje modlitby budou vykonány, a do 48 hodin, jak mě již ujistil, se ke mně můj milenec vrátil a prosil mě o odpuštění. Největší štěstí je, že trávíme prázdniny spolu. vše díky DR ISIKOLO. můžete mu také poslat e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  131. Chci se podělit o zkušenost, kterou mám se zaklínačem jménem Dr Ajayi, je to velmi mocný muž, kterému jeho přední otec požehnal, aby pomáhal lidem s různými životními problémy, procházel jsem nejhorší fází svého života, protože mi moje žena řekla chce se z ničeho nic rozvést, zeptal jsem se jí, kde jsem udělal chybu, ale nedala mi žádnou odpověď, místo toho se odstěhovala z domu, bylo to opravdu divné, takže hledám pomoc, když jsem online potkal doktora Ajayi, kouzelníka, Po nějaké konzultaci jsem mu vysvětlil svůj stav, zjistil jsem, že moje žena je se svou sekretářkou v práci a on je pod jeho kouzlem, velký kouzelník mi řekl, co je třeba udělat, a já jsem postupoval podle jeho pokynů. Dnes jsem hrdým mužem, protože moje žena je se mnou přímo doma a čekáme naše druhé dítě díky doktoru Ajayimu, kouzelníkovi, pokud potřebujete pomoc kouzelníka s jakýmkoliv problémem, Dr Ajayi je to pravé osoba pro dokonalý a spolehlivý výsledek. Kontaktujte jeho číslo Viber nebo WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  132. Rád bych vám všem řekl, že jsem byl schopen ukončit svůj problém s rozvodem a obnovit své manželství znovu, nevím, co se stalo mému manželovi, že podal žádost o rozvod, snažil jsem se mu to rozmluvit, ale neposlouchal mě, neměl jsem jinou možnost, než hledat pomoc, kdekoli mě napadlo, a dal se do toho, abych kontaktoval DR Ajayi a teď jsem rád, že jsem ho požádal o pomoc. Protože nebýt doktora Ajayiho, nevím, co by se stalo s mým manželstvím, protože jsem svého manžela milovala a nemohla jsem vystát jeho ztrátu. Kouzlo fungovalo jako kouzlo, můj manžel se změnil a začal projevovat lásku místo rozvodu, který plánoval. Jsem příliš šťastný, že je teď pro mě všechno na svém místě. Rád bych doktora Ajayi doporučil každému, kdo prochází manželskými problémy a chce je ukončit. Pokud potřebujete pomoc skutečného kouzelníka, kontaktujte Dr Ajayi na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com, věřím, že vás nezklame.

    OdpovědětVymazat
  133. Jmenuji se Hanah a ráda se zde dnes podělím o své svědectví se světem. Nikdy si nepředstavuji, že bych to dělala, ale jsem plná radosti a chci, aby i ostatní měli svou pomoc. Povoláním sekretářka mám dvě děti s manželem. Můj manžel mě a naše děti opustil bez jakéhokoli vysvětlení, prostě odešel z domu a další věc, kterou jsem slyšela, že vidí jinou ženu, jsem zkoušela všechny možné způsoby, jak ho dostat zpátky domů, ale choval se ke mně divně a dokonce zanedbával děti. Byl jsem frustrovaný a zničený, hledal jsem pomoc z různých úhlů, dokud jsem neviděl příspěvek o doktoru Ajayim, kouzelníkovi. Kontaktoval jsem kouzelníka, který mi řekl, co mám dělat. Ujistil mě, že sešle kouzlo a do tří dnů bude vše v pořádku, ale byla jsem skeptická, než jsem ho konečně znovu kontaktovala, zamyslela jsem se nad tím, prošli jsme procesem společně a k mému překvapení kouzlo fungovalo a můj manžel se vrátil domů a poklekl, aby prosil o odpuštění, ale první byl překvapivý telefonát od něj, protože jsme spolu nemluvili asi 6 měsíců. Dr Ajayi opravdu umí své slova, pokud máte problémy ve vztahu nebo v jakémkoli aspektu svého života, kontaktujte kouzelníka Dr. Ajayiho pro trvalé řešení.

    E-mail: drajayi1990@gmail.com
    WhatsApp číslo: +2347084887094

    OdpovědětVymazat
  134. Můj přítel se se mnou rozešel před 2 měsíci, protože měl pocit, že ho podvádím s mým přítelem, snažila jsem se mu vše vysvětlit, ale zaplatil hluché uši, byla jsem emocionálně zničená, protože jsem ho opravdu milovala. Viděl jsem na internetu příspěvek o DR ISIKOLO, který pomáhá lidem získat zpět jejich ztraceného milence. Nejprve jsem pochyboval, zda je to skutečné, protože jsem v takové věci nikdy nevěřil, ale rozhodl jsem se mu to zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat a já to udělal, pak pro mě udělal kouzlo Lásky Proces kouzla ke znovusjednocení milenců je velmi jednoduchý a on pracuje nezištně s lidmi. Láska a náklonnost, kterou jsme s mým přítelem sdíleli, byla obnovena do 48 hodin a my jsme spolu opět šťastní. pokud potřebujete pomoc s vaším vztahovým nebo manželským problémem. Zde je jeho kontakt, WhatsApp/Viber na něm: +2348133261196, pošlete mu e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  135. Vyzývám všechny, kteří se snaží získat pomoc, ale neúspěšně. DR WALE vám může pomoci s řešením následujících problémů:
    *Přivést zpět svého partnera/manžela, který vás opustil kvůli někomu jinému.
    * Zabraňte svému partnerovi/manželovi v podvádění a zůstaňte věrní pouze vám.
    *Muž/ženy tvých snů ti neustále utíkají
    *Úspěch u zkoušek a při pohovorech
    *Pokud vás vyhodili a chcete, aby váš šéf požádal o návrat, bez ohledu na to, co se stalo.
    *Štěstí v loterii nebo pro velmi vážné soudní případy.
    *Sjednotit/svázat rozbité rodiny.
    *Kouzlo naléhavé smrti
    * 100% ZÁRUKA DO TÝDNŮ

    KONTAKTUJTE VELKÉHO KOUZELNÍKA, DR WALE NA:

    WhatsApp/Viber: +2347054019402
    E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  136. Slibuji, že se o toto svědectví podělím po celém světě, jakmile se ke mně vrátí můj přítel, já jsem Lora Milan a chci poděkovat Dr. Isikolo za to, že mému vztahu a mé rodině přinesla radost a štěstí. Chci vás všechny informovat, že existuje sesilatel kouzel, který je skutečný a pravý. Nikdy jsem v žádnou z těchto věcí nevěřila, dokud jsem neztratila svého přítele, potřebovala jsem pomoc, dokud jsem nenašla doktora Isikola, sesilatele kouzla roští, A on mi seslal kouzlo lásky a ujistil mě, že dostanu svého přítele zpět za 2 dny. po seslání kouzla. O čtyři dny později mi zazvonil telefon a byl to tak šokujícím způsobem, že to byl můj přítel, který se mi poslední 3 roky neozval, omluvil se za zlomené srdce a řekl mi, že je připraven buď mou páteří až do konce jeho života se mnou. Doktor Isikolo ho propustil, aby věděl, jak moc ho miluji a chci. Veškeré díky patří doktoru Isikolovi za přehnanou práci, kterou pro mě udělal. Níže je e-mailová adresa, pokud jste v jakékoli situaci, kdy procházíte zlomeným srdcem, a ujišťuji vás, že stejně jako on mně, určitě vám také pomůže. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  137. Četl jsem několik svědectví o sesilateli milostných kouzel od Dr. Isikolo o tom, jak pomohl spoustě lidí přivést zpět jejich bývalé milence do 48 hodin. Upřímně jsem jen přemýšlela, jestli je to skutečné a jestli by tento muž mohl skutečně pomoci přivést zpět mého milence, kterého tak miluji. Rozhodla jsem se ho kontaktovat, protože svého přítele moc miluji a už jsme od sebe pár měsíců, opravdu mi moc chyběl. Zkoušel jsem všechny ostatní způsoby, jak ho dostat zpět, ale nepodařilo se. Kontaktoval jsem doktora Isikolo a řekl mi, že můj bývalý se ke mně vrátí během příštích 48 hodin, jakmile dodržím postup, jak se vše dělá. Doktor Isikolo mi ho propustil, abych věděl, jak moc ho miluji a chci. A otevřel oči, aby si představil, kolik toho spolu sdílíme. Můj bývalý je teď zase zpátky ke mně. Když právě píšu toto svědectví, jsem ta nejšťastnější dívka na světě a já a můj přítel žijeme šťastný život a naše láska je nyní silnější než kdy jindy. kontaktujte ho a on vás nezklame. také. Jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také Whatsapp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  138. Zbytečně potřebujete kouzlo lásky, abyste přivedli zpět svého bývalého milence nebo znovu spojili své manželství? kontaktujte Dr. Isikolo pro rychlé 48hodinové řešení. Před rokem a půl rokem jsem měla problém s manželem, který nás vedl od sebe. Když se se mnou rozešel, byla jsem zmatená a nevěděla, co mám dělat, abych ho dostala zpět, cítila jsem se uvnitř tak prázdná. Dokud jsem na internetu nenarazil na Dr. Isikolo, jak pomohl tolika lidem vyřešit různé problémy. Poslal jsem Mu e-mail a řekl jsem Mu svůj problém a udělal jsem, o co mě požádal, aby mi pomohl. Abych ten dlouhý příběh stručně zkrátil, než jsem se nadál, za necelých 48 hodin mi můj manžel zavolal, vrátil se ke mně a řekl mi, že ho mrzí, co se mezi námi oběma stalo. Nakonec píšu toto svědectví, abych vám nabídl své poděkování a hlubokou vděčnost vám, doktore Isikolo, za to, že jste dodržel svá slova a své sliby, že jste mi ho přivedli zpět za pouhých 48 hodin vašeho mocného sesílání kouzel a že jste použili své nadané a skvělé schopnosti k přivést ho zpět. Pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  139. Nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak získat zpět svou bývalou milenku, manželku nebo manžela do 12 hodin bez jakéhokoli zpoždění, Milujeme vás a vážíme si vás Dr Sacre, je to skvělý kouzelník, přivedl zpět mého bývalého milence, který se se mnou rozešel 8 Před měsíci,Teď se milujeme a vážíme si jeden druhého víc než cokoli jiného na světě, kontaktujte doktora Sacrea na e-mailové adrese sacretempleofpower@gmail.com nebo WhatsApp nebo mu zavolejte +2349076034359, pokud vám chybí váš milenec

    Andrea Martinová

    OdpovědětVymazat
  140. Nemusíte čekat, až se k vám vrátí, pokud je milujete a staráte se o ně, tak se obraťte na doktora Sacrea, aby vám pomohl přivést zpět vašeho milence nebo bývalého milence, který se s vámi rozešel, pokud je milujete, tzn. ne sobectví, milují tě dříve, možná to bylo malé nedorozumění, které přineslo problém ve vašem vztahu, Dr Sacre přivedl zpět mého bývalého manžela a dnes jsme jedna velká šťastná rodina, miluje naši rodinu, přestal podvádět díky pomoci Dr. Sacre , Dr Sacre je nejlepší kouzelník, se kterým si můžete promluvit, dá vám ty nejlepší rady a pomůže vám napravit váš vztah s vaším partnerem, kontaktem na níže uvedených podrobnostech
    E-mailová adresa: sacretempleofpower@gmail.com
    WhatsApp nebo volejte: +2349076034359
    Sdílím to, abych pomohl ostatním, a mám další pomoc prostřednictvím jejich svědectví

    Paní Claudia Michalskic

    OdpovědětVymazat
  141. EFEKTIVNÍ A VÝKONNÝ KOUZELNÍK ONLINE WhatsApp/Viber +2347054019402 To opravdu fungovalo a jsem hrdý na to, že to mohu dosvědčit. Viděl jsem příspěvek o tom, jak paní, která získala svého muže zpět s pomocí DR WALE, který jí pomohl získat zpět svého manžela. Já a můj manžel jsme byli odloučeni na čtyři dobré roky a několik měsíců. I když jsem nikdy nevěřila v duchovní práci, neochotně jsem ho zkusila, protože jsem byla zoufalá, ale k mému největšímu překvapení mi DR WALE pomohl přivést zpět mého muže a nyní je můj vztah dokonalý, jak slíbil. Získání svého ex natrvalo zpět nejenže přivede zpět někoho, koho milujete, ale také to znovu podnítí city vašeho milence k vám, abyste byli s danou osobou tak šťastní, jak je to jen možné. Můj muž se ke mně nyní chová jako ke královně a vždy říká, že mě miluje. Pokud procházíte problémy ve svém vztahu, kontaktujte DR WALE WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  142. RYCHLÁ A SNADNÁ PUJCKA
    Dobrý den, jsem člověk, který nabízí mezinárodní půjčky. Máte-li kapitál použitý k poskytování krátkodobých a dlouhodobých půjček mezi jednotlivci, od 2 000 EUR do 19 500 000 EUR pro každého vážného člověka ve skutečné nouzi, je úroková sazba 3 % ročně. Poskytuji půjčku. Jsem k dispozici pro setkání se zákazníky do 3 dnů od obdržení formuláře žádosti. Nikdo nezůstal. Kontaktujte moji emailovou adresu: romansobotka221@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  143. Jste vítáni, abyste si přečetli mé setkání s DR WALE, mocným duchovním mužem, kterému jeho předkové požehnali, aby vyléčil nemoc pomocí bylin a také obnovil rozbitý domov, potkal jsem DR WALE, protože můj milovaný manžel chce, abychom se rozvedli, a to je po deseti letech manželství požehnané se dvěma krásnými dětmi, chlapcem pět let a dívkou dva roky, vzal naši dceru z domu a zůstal se svou matkou a já ho prosím, aby se vrátil domů, ale odmítl, byla jsem opravdu zmatená, takže jsem hledala pomoc, když Četl jsem o DR WALE, jak pomohl ženě získat vlastní dítě poté, co byl devět let bezdětný vdaná, kontaktoval jsem DR WALE, vysvětlil mu mou situaci, požádal o nějaké informace o sobě, které jsem mu dal, po po nějaké konzultaci mi řekl, co je třeba udělat, a já jsem udělala podle pokynů, zatímco toto píšu, můj manžel dělá svou kancelářskou práci v obývacím pokoji. Pokud potřebujete pomoc skutečného duchovního muže, DR WALE je vaší poslední zastávkou, kontaktujte ho na WhatsApp / Viber: +2347054019402 nebo E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  144. Jsem Zara Landeka a jsem se svým přítelem ve vztahu již 2 roky a plánovali jsme brzkou svatbu a najednou mě opustil kvůli jiné dívce, opravdu toho kluka miluji a nikdy si bez něj nedokážu představit svůj život . Dále jsem se ze všech sil snažil získat ho zpět, ale veškerá moje snaha získat ho zpět ve svém životě nevyšla. V tento věrný den jsem narazil na několik komentářů na webové stránce o tomto skvělém sesilateli kouzel jménem Dr Isikolo, takže mnoho lidí tvrdilo, že jim pomohl obnovit jejich vztah a přivést jejich ex zpět, musel jsem ho kontaktovat, protože byl moje poslední naděje. Kontaktoval jsem ho prostřednictvím jeho e-mailu a řekl mi vše, co je třeba udělat, což jsem udělal, a on mě ujistil, že za 2 dny můj přítel opustí druhou dívku a vrátí se ke mně a bylo to velmi skvělé překvapení, když vidím, že se můj přítel po dvou dnech vrací ke mně. Dnes jsem tak velmi šťastný, že se ke mně vrátil a dosáhl jsem toho s pomocí doktora Isikola a radím, pokud potřebujete jeho pomoc, napište mu přímo.
    E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  145. PROFESIONÁLNÍ KOUZELNÍK, KTERÝ VÁM POMŮŽE S KULZEM LÁSKY, ABYSTE SVÉHO BÝVALÉHO MILENCE PO ROZVODU/Rozvodu NALÉHAVĚ ZPĚT, I KDYŽ SE VAŠE SITUACE ZDÁ BEZNADĚJNÁ! KONTAKT: DR WALE NA WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 JE URČITĚ NEJLEPŠÍ KOUZELNÍK ONLINE A JEHO VÝSLEDEK JE 100% ZÁRUKA..
    Po šesti letech v manželství s mým manželem začal můj manžel chodit s jinými dívkami a projevovat mi chladnou lásku, několikrát mi vyhrožoval, že se se mnou rozvede, pokud se ho odvážím zeptat na jeho poměr s jinými dívkami, byla jsem totálně zničená a zmatený, dokud mi můj starý přítel neřekl o kouzelníkovi na internetu DR WALE, který pomáhá lidem s jejich vztahovým a manželským problémem pomocí sil lásky Kouzla, Když jsem kontaktoval DR WALE, řekl mi vše, co jsem potřeboval udělat, a já dodržoval všechny pokyny, které mi dal, a udělal jsem vše, oč mě požádal. po několika týdnech se vše začalo obracet k mému dobru, nyní přestal chodit s dívkami a je se mnou navždy a doopravdy. Kontaktujte DR WALE skvělé kouzlo Caster pro váš vztah nebo manželský problém.
    Tady je jeho kontakt..
    WhatsApp /Viber: +2347054019402 nebo
    drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  146. My name is Berliner Abdul. I'm so happy today for the help DR ogugu has given me to get my husband back. I have been married for 6 years and it was so horrible because my husband cheated on me and filed for divorce. But I came across DR ogugu on the Internet, which was posted by many people. I decided to get in touch with him, explained my situation to him and then sought his help, but to my biggest surprise he told me that he would help me with my case, because there is no problem without a solution. He told me what to do, and he worked for me, and my husband returned to you as promised after 2 days. Here I celebrate because my husband is home again and really enjoying my marriage and what a great celebration. I will continue to speak on the internet because of DR. ogugu is truly a helper God sent to help us all. Turn to DR ogugu now. when faced with challenges in your relationship life. Email: solutiontempledrogugu@mail.com or you can also contact him via WhatsApp at +2347011196745

    OdpovědětVymazat
  147. TOTO NENÍ PLIVAČKA. SVĚŘTE SKVĚLÉMU DR UDUEBOROVI, ŽE VÁM POMŮŽE S VAŠÍMI PROBLÉMY.
    Jmenuji se Senna Rayan. Skvělý DR UDUEBOR je opravdu mocný a ví, jak svou práci dělat dokonale. Nebýt jeho, nedokázala jsem si představit, co by se stalo. Můj bývalý manžel se se mnou neustále hádal a vždy mě týral. Začal se chovat divně a vtipně a bezdůvodně mě opustil kvůli jiné dámě. Myslel jsem, že veškerá naděje je pryč. Hledal jsem pomoc na internetu a narazil jsem na DR UDUEBOR. Viděl jsem o něm tolik svědectví. Byl jsem rád a kontaktoval jsem ho na jeho email a řekl mu, co se děje. Smál se a ujistil mě, ať se uklidním, že mi pomůže a že se můj bývalý vrátí a bude mě prosit. Udělal svou práci a okouzlil mě a do 2 dnů můj bývalý manžel přišel a omluvil se přesně tak, jak mi řekl. Dnes spolu oba žijeme a jsme zamilovaní ještě víc, než jsme bývali před jeho odchodem. Obraťte se na velkého DR UDUEBOR pro vlastní pomoc. Můžete ho kontaktovat e-mailem: dr.uduebor@gmail.com Můžete ho také WhatsApp / Viber na +2349044159370

    OdpovědětVymazat
  148. Svědectví o mém štěstí
    Díky bohu, že jsem dnes dostal půjčku 2 500 000 Kč od pana Martina Nagla... Dnes jsem opravdu šťastný, protože jsou to roky, co jsem hledal půjčku a nakonec jsem dostal půjčku od naglmartin11@gmail.com Můžete ho také kontaktovat a získat půjčku naglmartin11@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  149. Ahoj lidi, nevím, jaký je váš problém, ale chci, abyste věděli, že neexistuje žádný problém bez řešení, pokud pouze hledáte pomoc ze správného zdroje, moje žena o 15 let se chce rozvést, s čímž nesouhlasím protože ji stále miluji celým svým srdcem. Používám mnoho způsobů, jak ji přesvědčit, aby zůstala, ale byla neoblomná, byl jsem online jako každý jiný den, když jsem viděl svědectví o doktoru Ajayim, mocném duchovním muži, který řeší problémy v rozbitých domovech, kontaktoval jsem ho a vysvětlil mu svou situaci a od té doby, co jsem diskutoval s doktorem Ajayim, se u mě doma všechno obrátilo k lepšímu. Doktor Ajayi vytvořil kouzlo lásky, po kterém se moje žena znovu zbláznila a zamilovala se do mě a zapomněla na rozvod, teď máme s našimi dětmi šťastnější život, pokud potřebujete pomoc kouzelníka, můžete doktoru Ajayi věřit. Kontaktujte ho na Whatsapp / Viber: +2347084887094 NEBO E-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  150. Můj manžel se ke mně dramaticky změnil, už nekomunikuje. Nerespektuje mě a falešně mě obviňuje z nevěry kvůli zlým klepům…ale jsem prostě Ohromen výsledky DR WALE, který pro mě udělal kouzlo lásky k opětovnému shledání. Všechno jde tak dobře a PŘESNĚ, jak řekl, že to bude. I když to trvalo týdny, než se plně pokročilo, stálo to za to, protože věci jsou téměř dokonalé! Jak vzal mou situaci a úplně ji otočil, aby mi dal přesně to, co jsem chtěl, je mimo mě, ale něco, co nikdy nebudu zpochybňovat a budu naprosto vděčný, Bůh žehnej DR WALE za to, že pro mě proměnil smutek ve štěstí. Kontakt DR WALE: WhatsApp/Viber:+2347054019402 nebo
    drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  151. seriózní nabídka půjčky
    Fyzickým osobám z České republiky, Slovenska a celého světa Nabízím půjčky od 2 000 do 90 000 000 EUR všem lidem schopným splácet s úrokovou sazbou 3 % až 2 % ročně. Podle požadovaného množství. Dělám to v oboru - Finanční půjčka - Půjčka na nemovitost - Investiční půjčka - Půjčka na auto - Konsolidační dluh - Půjčka do výplaty - Osobní půjčka - Nacházíte se ve složce Kontaktujte mě, pokud si potřebujete půjčit E-mail: naglmartin11@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  152. VÝKONNÝ KOULEL, KTERÝ VRÁTIL MÉHO MANŽELA ZPĚT DO ŽIVOTA POTÉ, co mě opustil
    Dobrý den, přátelé, chci tímto médiem poděkovat DR WALE, protože přivedl zpět mého manžela. můj manžel mě opustil kvůli své bývalé přítelkyni, kterou měl předtím, než si mě vzal, je to pro mě těžká situace Volal jsem a prosil ho, aby se vrátil odmítl řekl, že už mě nemiluje Zkoušel jsem všechny možné způsoby, jak ho dostat zpět, všechno bylo Marně jsem o tom řekl své přítelkyni a ona mi dala kontakt na DR WALE a já jsem mu WhatsApp řekl a řekl mu svůj problém a on mi řekl, co mám dělat a já to udělal a on seslal kouzlo lásky, které během týdnů přivedlo zpět manžela. Pokud potřebujete pomoc při opětovném spojení se svým bývalým, chatujte s DR WALE přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  153. Toto je webová stránka, kterou jsem četla o DR ISIKOLO a kontaktovala jsem ho, aby mi pomohl dostat mého bývalého přítele zpět, aby si mě vzal během měsíce února tohoto roku, a vrátil jsem se sem, abych o něm napsal. DR ISIKOLO vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Příspěvek o kouzelníkovi je pro mě velmi zvláštní, protože jsem nikdy nevěřil, že budu moci říci, že mi kouzelník pomohl přivést mého bývalého přítele zpět ke mně po 3 letech bez kontaktu. Přečetl jsem si o jeho voodoo kouzlu z jiných webových stránek a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl, a za méně než 48 hodin mi můj bývalý přítel zavolal a já byla šťastná, že se ke mně chce vrátit. Potkali jsme se v pátek a on mi požádal o ruku. Byl to ten nejkrásnější prsten. Prosím všechny zde, kontaktujte lékaře, aby za vás vyřešil váš problém a udělal vám radost ze vztahu, který vás zraňuje. Láska je ten nejlepší pocit, jaký jsem kdy zažil. Pošlete mu e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  154. To je úžasná věc, o které se dá mluvit. Potřeboval jsem řešení, abych ukončil své manželské problémy, kterým čelím už léta. tak jsem narazil na toto úžasné svědectví ženy, která chválila DR WALE za jeho dobrou práci. řekla, že DR WALE byl člověk, který pomohl udělat z jejího domova šťastný domov. řekla, že DR WALE přinesl do jejího manželství spoustu štěstí, že ona a její manžel nyní žijí šťastně spolu. dále také vysvětlila, že DR WALE pomohl páru jménem John a Lisa Robinsonovi vyhrát 327 milionů dolarů v jackpotu Powerball v roce 2016. s těmito úžasnými příběhy, které jsem slyšel o DR WALE, jsem ho kontaktoval a řekl jsem mu o problémech, kterým jsem ve svém manželství čelil. teď píšu věci, píšu s plným štěstím, protože DR WALE dokázal vrátit mé štěstí. s manželem jsme nyní v dobré kondici, oba jsme spolu spokojeni. i vy můžete kontaktovat DR WALE na jeho WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mailu: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  155. Přečtěte si prosím a také kontaktujte Dr. Sunny, pokud potřebujete silné kouzlo lásky k vyřešení vašeho rozpadlého vztahu.
    Když jsem byla v šestém měsíci těhotenství s druhým dítětem, rozvedla jsem se s manželem. Od početí našeho prvního dítěte jsme se neustále hádali a hádali, ona už od něj nemilovala žádnou lásku ani důvěru, tak se se mnou rozvedl. A celou tu dobu jsem zkoušel všechny různé prostředky, jak ho dostat zpět, také jsem vyzkoušel několik různých kouzelných kol v zemi mého bydliště, ale žádné z nich mi Toma nedokázalo vrátit. Byl to pouze Dr. Sunny, kdo zaručil naléhavé seslání kouzla na 48 hodin a ujistil mě, že můj manžel bude znovu se mnou. Píši vám, abych vám poděkoval a poděkoval za to, že dodržíte své sliby a že jste použili svou nadanou a velkou sílu, abyste ho přivedli zpět domů. Byl jsem nadšený, když jsem věděl, že se specializujete na slučování milenců. Děkuji vám, pane, že jste mi pomohl v nejhorších časech mého života, že jsem byl tak skvělý kouzelník a že mi dal kouzlo lásky, které mi přineslo tolik radosti v mém manželství. Můj manžel je zpět a já slibuji, že už mě nikdy neopustím. Pokud pochybujete o jeho schopnostech, věřte mi. Měl bys mít šanci. Vyplácí se to způsoby, které jste si ani nedokázali představit. Pokud jste právě teď silnější a potřebujete silné a naléhavé kouzlo lásky, které by přivedlo zpět vaše laskavé kontaktování Dr. Sunny, právě teď je jediná odpověď, jak obnovit váš rozpadlý vztah nebo manželství. drsunnydsolution1@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348082943805. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  156. V tomto životě si všichni zasloužíme být v manželství šťastní. manželství je pro lepší i horší období, manželství je pro oba rodiče, aby zesílili a vychovávali děti společně. tohle potřebuje všechna manželství. Jsem vděčný za pomoc, kterou mi a mému manželovi poskytl DR WALE, naše manželství bylo na pokraji kolapsu, můj manžel už nepřispíval do věcí, které děláme v domě, vždy vymýšlí všechny možné výmluvy, ani ho to nezajímá už o našich dětech. jak jsem si začal všímat jeho legračního chování, rychle jsem to řekl příteli, který mě seznámil s DR WALE, a pak jsem řekl DR WALE o svých problémech, kterým čelím v manželství. Odtamtud mi DR WALE řekl vše, co je potřeba udělat. Udělal jsem vše, o co mě požádal, také jsem zaplatil za položky, o které mě požádal. když nyní píšu toto svědectví, mé štěstí bylo obnoveno a já a můj manžel jsme nyní spolu šťastní. V případě, že jste v DR WALE, pomozte ho kontaktovat na WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mailu: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  157. V minulosti jsem měla se svým manželem problematický vztah, který vedl k rozvodu s mým prvním manželem. Poté, co jsme se s mým bývalým manželem rozvedli, měla jsem další šanci se znovu vdát a pouhých 5 let mého druhého manželství došlo k dalšímu rozvodu, který mě emocionálně téměř zabil. Zůstala jsem další dva roky jako svobodná a svobodná matka. Upřímně, nebyla jsem z toho moc šťastná, protože každá žena potřebuje ve svém životě muže, byla doba, kdy jsem viděla fotku svého prvního manžela a uvědomila jsem si, jak moc ho miluji a jak mi chybí. Snažil jsem se k němu dostat, ale bylo mi řečeno, že pokračoval ve svém životě a možná už spolu nikdy nebudeme. Té noci jsem hořce plakal a myslel jsem si, že jsem ztratil muže, kterého jsem tolik miloval. Požádal jsem o radu, co mám dělat, a můj přítel mi dal kontakt na DR ISIKOLO, poradil jsem se s ním a on mi svými mocnými kouzly pomohl s kouzlem lásky k shledání manželství vrátit mého bývalého manžela zpět ke mně , za pouhé 2 dny jsem se setkala s modlitbami duchovního shledání s DR ISIKOLOM, vše se v mém životě obrátilo k dobrému, nyní šťastně žiji znovu se svým prvním manželem a řeším rozvodové problémy. s pomocí DR ISIKOLO, je to muž moudrý a pečlivý a dokáže jednou vyřešit všechny problémy v rozpadlém vztahu s láskou. kontaktujte ho pro řešení jakéhokoli problému ve vztahu. Pošlete mu e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +234-8133261196

    OdpovědětVymazat
  158. máš zlomené srdce? Nezlobte se, nechte doktora Sunnyho, aby vám pomohl získat vašeho ex zpět. „Jsem vdaná 5 let, mám 2 děti a žiju šťastně se svou rodinou, dokud to se mnou a mým manželem nezačne být ošklivé, což nás téměř pokaždé vede k hádkám… zhoršilo se to v roce Když můj manžel požádal o rozvod… Udělala jsem, co bylo v mých silách, abych si to rozmyslela a zůstala se mnou, protože jsem ho milovala celým svým srdcem a nechtěla jsem ztratit manžela, ale všechno nefungovalo… Odešel z domu a pokračoval v podání žádosti rozvod ... prosil jsem a zkusil všechno, ale nic nefungovalo. Průlom nastal, když mě někdo seznámil s tímto skvělým kolegou jménem Dr Sunny, který mi konečně pomohl... Nikdy jsem nebyl fanouškem takových věcí, ale prostě jsem se rozhodl zkus to, protože jsem byla zoufalá a neměla jsem na výběr... Kouzlo seslal a věci dopadly opravdu dobře, jak slíbil, a můj manžel si to rozmyslí a půjde domů, zůstaň se mnou a jejich fanynkami A slíbí mi, že už mi nikdy neublíží. žijte takto šťastně s pomocí Dr. Sunny. Další informace o tom, jak c kontaktujte Dr. Sunnyho, kontaktujte: drsunnydsolution1@gmail.com nebo WhatsApp telefonicky na čísle +2348082943805

    OdpovědětVymazat
  159. Poradte při rozchodu, rozvodu, rozchodu nebo při jakémkoliv problému ve vztahu

    Nemusíte čekat, až se k vám vrátí, pokud je milujete a staráte se o ně, tak kontaktujte doktora Sacrea, aby vám pomohl přivést zpět vašeho milence nebo bývalého milence, který se s vámi rozešel, pokud je milujete, tzn. ne sobectví, milují tě dříve, možná to bylo malé nedorozumění, které přineslo problém ve vašem vztahu, Dr Sacre přivedl zpět mého bývalého manžela a dnes jsme jedna velká šťastná rodina, miluje naši rodinu, přestal podvádět díky pomoci Dr. Sacre , Dr Sacre je nejlepší kouzelník, se kterým si můžete promluvit, dá vám ty nejlepší rady a pomůže vám napravit váš vztah s vaším partnerem, kontaktem na níže uvedených podrobnostech
    E-mailová adresa: sacretempleofpower@gmail.com
    WhatsApp nebo volejte: +2349076034359
    Sdílím to, abych pomohl ostatním, a mám další pomoc prostřednictvím jejich svědectví

    Paní Claudia Michalská

    OdpovědětVymazat
  160. Toto je svědectví, které řeknu každému, aby ho slyšel. Jsem čtyři roky vdaná a v pátém roce mého manželství měla jiná žena kouzlo, které mi vzalo mého milence a můj manžel mě a děti opustil a trpěli jsme 2 roky, dokud jsem nenarazil na příspěvek, kde má Dr. uduebor někomu pomohl a rozhodl jsem se, že jí zkusím pomoct přivést mého milence zpět domů a věřte mi, že jsem jí poslal svou fotku a fotku mého manžela a po 48 hodinách, jak mi řekla, jsem viděl, jak do ní vjelo auto. dům a hle, byl to můj manžel a on přišel ke mně a dětem, a proto jsem rád, že každý z vás může být podobný, abyste se s ní setkali a váš milenec jí poslal zprávu níže. prosím, kontaktujte ji prostřednictvím e-mailu dr.uduebor@gmail.com nebo WhatsApp nebo VIBER +2349044159370

    Specializuje se na následující kouzla:
    *Kouzla lásky
    * Manželská kouzla
    *Kouzla peněz
    * Kouzla krásy
    *Kouzla bohatství
    *Kouzla sexuální přitažlivosti
    *Hiv Cure Spells
    *Kasinová kouzla
    * Odstraňte kouzla prokletí
    *Ochranná kouzla
    *Loterijní kouzla
    *Kouzla štěstí
    *Kouzla plodnosti

    OdpovědětVymazat
  161. Rychlý způsob, jak získat zpět svého milence, bývalého manžela nebo bývalou manželku s jinou dámou, miloval jsem ho celý život, v roce 2021 jsem narazil na svědectví, jak Dr Sacre pomohl muži přivést zpět jeho bývalou manželku, kontaktoval jsem Dr Sacre, Dal mi tu nejlepší radu ohledně vztahu a také seslal kouzlo pro já to bylo 3. února 2021 během 24 hodin byl zpět, dnes jsme šťastně manželé s naším krásným synem, snažte se a bojujte, abyste je získali zpět, pokud je někdy milujete, není chyba, kontaktujte Dr Sacre pro pomoc WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailovou adresu sacretempleofpower@gmail.com, ujišťuji vás, že se stane mužem nebo ženou, o kterých sníte každý den
    paní Stefanie Wilhelmová

    OdpovědětVymazat
  162. Úžasné kouzlo lásky, abyste se vrátili ke svému partnerovi a napravili váš rozpadlý vztah
    Můj manžel se se mnou rozešel před 3 měsíci a donutil mě podepsat rozvodové papíry a mě to úplně zlomilo srdce. A emocionálně jsem se nemohl dostat zpět do žádné formy. Děkuji Bohu za tohoto úžasného a skvělého kouzelníka, který mi přišel na pomoc. Wow! Tento kouzelník mi moc pomohl. Doktor Isikolo mi zaručil naléhavé seslání kouzla do 24 hodin, což jsem přijal. Můj manžel mi po 48 hodinách šokujícím způsobem zavolal zpět se spoustou omluv, o čemž mě ujistil, a udělal vše, co bylo v jeho silách, aby stáhl rozvodové papíry, které dříve probíhaly pomocí síly tohoto zázračně fungujícího zaklínadla. Někteří lidé svědčili, že přinesl jejich Bývalý milenec zpět, někteří svědčili, že obnovuje dělohu, léčí rakovinu, virus herpes simplex a další nemoci. Děkuji mockrát Pane za vaše mocná kouzla. výrazy nestačí k poděkování. E-mail Dr. Isikolo nyní pro naléhavé kouzlo lásky prostřednictvím: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také WhatsApp: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  163. AHOJ VŠICHNI, JSEM TU, A DÍKY
    {DR ALASHIRA} PRO JE DOBRÁ PRÁCE V ŽIVOTĚ MÉHO BRATRA!! BYLO TO JIŽ POSLEDNÍ ROK, VŠIMLA JSEM SI PODIVNÉHO CHOVÁNÍ O SVÉM BRATROVI.. ZAČAL SE CHOVAT ADNORMÁLNĚ, CHOVAL, JAKOBY NĚKDO VŮBEC NEBYL NORMÁLNÍ.. VĚTŠINOU ČAS PŘIŠEL DO MÉHO MÍSTNOSTI HLEDAT PENÍZE, ABY KRADIL COUL TVRDÁ DROGA {KOKAIN}...PŘESTAŇ CHODIT DO PRÁCE. PRODAL POLOVINU SVÝCH VLASTNOSTÍ, ABY ZÍSKAL TVRDOU DROGU. BYLI JSME NA MNOHÝCH MÍSTECH, ABYCH HO ZASTAVIL, ALE ZDÁ SE, ŽE SE KONTROLUJTE, DOKONCE JSME ZAŠLI DO NĚJAKÉHO REHABNICKÉHO CENTRA.. ALE POZNAT SE STALO, AŽ JSEM SE NEPOTKAL S DR ALASHIRA, KTERÝ MI POMÁHÁ UZDRAVIT MÉHO BRATRA.. TEĎ JE SVOBODNÝ, ŽE ZNÁ DLOUHO DROGY NEBO ALKOHOL JIŽ DĚKUJI DR ALASHIRA ZA VAŠI PRÁCI.....SLIBUJEM, ŽE SE PODÍM DO SVĚTA DOBRÁ PRÁCE PROSÍM PŘÁTELÉ JE SKUTEČNÝ KONTAKTUJTE HO PRO POMOC POMŮŽE VÁM VYŘEŠIT TVŮJ PROBLÉM..PROSÍM NEZTRÁTUJTE NADĚJI OKA .. EMAIL NEBO KONTAKT DR ALASHIRA dralahalah@gmail.com whatsaap kontakt + 234811572023 e-mail DR ALASHIRA... dralahalah@gmail.com whatsap +2348115720823.

    OdpovědětVymazat
  164. Ahoj všichni,
    Jsem soukromý věřitel, nabízím půjčku ve výši 2%, je to legitimní společnost se ctí a rozdílem, jsme připraveni vám pomoci v jakémkoli finančním problému, který jste, nabízíme všechny typy úvěru, takže pokud máte zájem o tuto nabídku půjčky prosím kontaktujte nás na našem e-mailu: (christywalton355@gmail.com) Uveďte také následující podrobnosti, abychom mohli okamžitě pokračovat s půjčkou.

    Název:
    Potřebné množství:
    Doba trvání: a
    země:
    Účel půjčky:
    Měsíční příjem:
    Telefonní číslo:
    Kontaktujte nás s výše uvedenými údaji na našem e-mailu: christywalton355@gmail.com
    S pozdravem vám všem.

    OdpovědětVymazat
  165. DĚKUJI Dr. Isikolo ZA OBNOVENÍ MÉHO ŠTĚSTÍ A MÉ RODINY SPOLEČNĚ. WHATSAPP HIM VIA +234-8133261196.
    Ahoj, jsem Rosa Antoine. Poté, co jsem byla roky se svým manželem ve svazku zvaném manželství. byl hrubý a zničil lásku, kterou jsme sdíleli, a opustil mě. Udělal jsem všechno možné, abych se k němu dostal, ale všechno bylo marné. Strašně jsem ho chtěla zpátky, protože jsem ho milovala. tak jsem vysvětlil svůj problém své kamarádce a ona mi navrhla, že bych se měl obrátit na sesilatele kouzel, který jí pomohl seslat kouzlo, díky kterému se k ní vrátil její manžel. Nezbylo mi nic jiného, ​​než to zkusit. Poslal jsem zprávu kouzelníkovi jménem Dr Isikolo na whatsapp a on mě ujistil, že není žádný problém a že vše bude v pořádku. Řekl mi vše, co bylo požadováno, co jsem předložila, a tak pro mě seslal kouzlo a překvapivě po 48 hodinách mi můj manžel zavolal a omluvil se za vše, co přišlo jako obrovská a ohromující radost. Také řekl, že mě tolik miluje. Byla jsem tak šťastná a šla k němu, a tak jsme spolu začali zase šťastně žít. takže každý, kdo potřebuje pomoc s jakýmikoli problémy, může také kontaktovat tohoto skutečného a velmi originálního kouzelníka prostřednictvím e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +234-8133261196

    OdpovědětVymazat
  166. Ahoj všichni, jmenuji se Klaudia Kusa. Můj manžel bydlel nějakou dobu v jiném kvůli pracovnímu tlaku a byli jsme spolu velmi šťastní, i když od nás pár měsíců zůstal. Netušila jsem, že kolega z práce už s ním měl poměr, kvůli kterému se můj manžel z ničeho nic proti mně rozvedl. Věděl jsem, že je něco špatně, protože jsme se nikdy nemuseli tolik hádat ani hádat, abychom ho přiměli odejít. Byl jsem traumatizován a hledám pomoc, abych se vypořádal se situací, která mě přivedla k DR ISIKOLO z chvály, které ho lidé zasypali online. Dlouze jsme diskutovali a on řekl vše, co jsem potřeboval vědět o tom, co se stalo, ao správném postupu k vyřešení problémů. Splnil své sliby a za 2 dny mi manžela vrátil a rozvodový proces byl zrušen. Nyní je manžel zpátky doma k nám a jsme spolu šťastní. Je opravdu úžasné, jak lidé mohou skutečně pomáhat druhým lidem, když jsou v nouzi. Může pomoci i vám. Stačí mu napsat přes WhatsApp +2348133261196 nebo mu poslat e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  167. Můj bývalý přítel mě opustil před týdnem poté, co jsem ho obvinila z randění a urážky někoho jiného. Chci ho zpátky ve svém životě, ale on odmítá jakýkoli kontakt se mnou. Byl jsem tak zmatený a nevěděl jsem, co mám dělat, takže hledám pomoc na internetu a viděl jsem svědectví o tom, jak jim kouzelník pomohl získat jejich ex zpět, tak jsem kouzelníka kontaktoval a vysvětlil mu svůj problém a on sesílal kouzlo pro mě a ujistil mě 2 dny, že se mi můj bývalý vrátí a k mému největšímu překvapení třetího dne můj bývalý zaklepal na moje dveře a požádal o odpuštění. Jsem tak šťastný, že moje láska je zpět a nejen, že se chystáme vzít. Ještě jednou děkuji Dr. Okasie. Jste opravdu talentovaný a nadaný. E-mailem; okasiatempleofsolutioncenter @ gmail. com WhatsApp (+2347026824593) je jedinou odpovědí. Může mi velmi pomoci a nepřestanu ho zveřejňovat, protože je to úžasný člověk

    OdpovědětVymazat
  168. Ahoj diváci, jmenuji se olga bottová, manžel mě po roce našeho manželství opustil kvůli jiné ženě. Zoufale jsem ho potřebovala zpátky, protože jsem ho tolik milovala. Začal jsem mít velké obavy a potřeboval jsem pomoc. V tento věrný den, když jsem brouzdal internetem, narazil jsem na zvláštní svědectví o VELKÉM MOŘSKÉM MISTRU, takže jsem cítil, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a já to udělal, pak pro mě udělal (návratové kouzlo lásky). O 28 hodin později se ke mně můj manžel vrátil s pláčem a prosil o mé odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a chci doporučit tohoto skvělého sesilatele kouzel každému, kdo skutečně potřebuje naléhavé řešení svých rozpadlých vztahů, na které se specializuje 1. přiveďte zpět ztraceného milence 2. získejte srdce své milované osoby 3. pomoc svobodnému lidé, aby si našli partnery 4. být ženatý 5. Milostná přitažlivost 6. Manželské problémy a rozvod 7. Milostná část 8. problém s ledvinami všechny druhy onemocnění, můžete ho kontaktovat na whatsapp (+2348158911896) Nebo mu poslat e-mail na: seawaydr22@gmail. com

    OdpovědětVymazat
  169. Ahoj diváci, jmenuji se Amelia, jsem zde, abych zveřejnila skvělé dílo VELKÉHO MOŘSKÉHO MISTRA. . Můj manžel mě opustil kvůli jiné ženě a já ho tak moc potřebovala zpět, protože ho miluji, celá ta věc mě znepokojovala, že jsem se nemohla soustředit na práci. Hledal jsem pomoc u přátel a rodiny, ale nikdo nemohl dostat odpověď na můj problém, dokud mě můj soused neodkázal na VELKÉHO MISTRA MOŘE. Kontaktovala jsem ho a vše jsem mu otevřela a on mi dal slova naděje a slíbil, že se mi manžel do 3 dnů vrátí. Dodržovala jsem všechny pokyny, které mi dal, a viděla jsem, že můj manžel se ke mně do 2 dnů vrátil, jak mi lékař slíbil, a můj manžel byl tak loajální, milý a upřímný. Musím říct, že je to zázrak, protože jsem nikdy nic podobného neměla a opravdu se mi osvědčilo. diváci hledající pomoc se mohou obrátit na velkého námořního mistra. Je to opravdu Bůh na zemi WhatsApp číslo (+2348158911896) nebo e-mail seawaydr22@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  170. Děkujeme všem, kteří byli tak či onak schopni dát světu vědět o tomto mocném sesilateli kouzel zvaném velký SEA MASTER. Zrovna jsem hledal na internetu nějaké věci a pak jsem narazil na článek o tom, jak SEA MASTER dokázal zachránit a obnovit rozbitý vztah. Než jsem narazila na článek, prožívala jsem v manželství těžké časy od doby, kdy si můj manžel sbalil věci z domu, a tak jsem kontaktovala skvělého SEA MASTER prostřednictvím těchto údajů prostřednictvím e-mailu: seawaydr22@gmail.com, který jsem zkopírovala článek.Musím říct, že mi kontaktování velkého SEA MASTER opravdu stálo za to, protože s pomocí SEA MASTER se můj manžel vrátil domů a prosil o naše shledání. Pokud máte zájem kontaktovat velkého mořského mistra, toto jsou jeho podrobnosti: WhatsApp :+2348158911896
    E-mail: seawaydr22@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  171. reminds me of the question what came first chicken or egg? carson

    OdpovědětVymazat
  172. Chci využít této příležitosti k představení tohoto skvělého kouzelníka, který dokáže neuvěřitelné. Se svou magickou silou dokáže cokoliv, vyřešit jakýkoli problém, o kterém si myslíte, že procházíte. Stačí ho kontaktovat v případě jakéhokoli problému s jeho údaji ....chubygreat@gmail.com nebo ho můžete přímo na WhatsApp s jeho telefonním kontaktem +2349056504566. kontaktujte ho a váš problém bude vyřešen ASAP

    OdpovědětVymazat
  173. Jmenuji se Vanessa Modric. Nikdy jsem netušila, že lidé mohou být tak laskaví, obětaví a úžasní, dokud mi DR ISIKOLO nepomohl s mými manželskými problémy. Mé spojení s mým mužem netrvalo ani rok, když jsme začali mít problémy. Bylo to tak časté, že jsem se dostala do deprese a neustále s ní bojovala a zároveň můj manžel odešel a přísahal, že se už nikdy nevrátí. V tu chvíli jsem nevěděl, co dělat se svým životem. Musel jsem dál hledat pomoc, dokud mě nezachránil DR ISIKOLO. Poté, co provedl náležité konzultace, mi bylo jasné, že bývalá milenka mého manžela udělala něco, co nás zlomilo, aby ho mohla mít zpátky. DR ISIKOLO mi řekl, co mám dělat, a se vší jistotou musím získat výsledek po 2 dnech. což jsem splnil a on mi pomohl a výsledek byl tak úžasný. Nyní je můj manžel zpět ke mně a v teple a štěstí počíme naše první dítě. Stačí mu napsat přes WhatsApp +2348133261196 nebo mu poslat e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  174. Chci svědčit o mocném kouzelníkovi, který vrací mého bývalého přítele, všechno to začalo, když jsem mu vzal telefon a viděl jsem, jak mu dáma vzkazuje, že se jí to naposledy líbilo, a já ho kvůli tomu konfrontoval, byl naštvaný a přestal se mnou mluvit od toho dne se začal chovat divně, pak mi řekl, že už mě nechce, že miluje někoho jiného Byl jsem tak divně řečeno, brečel jsem celé dny a noci, zablokoval mě na svém Instagramu a na telefonu, takže jsem se nemohl dovolat už mě to mrzelo a plakalo, ještě víc jsem hledal pomoc online, když jsem viděl komentář o doktoru Mutabovi skvělá práce Kontaktoval jsem ho a řekl mu o svých problémech a udělal jsem vše, oč mě požádal, řekl mi po 24 hodinách můj bývalý se mi vrátí, i když jsem o něm pochyboval, protože můj bývalý už se mnou nechtěl mít nic společného, ​​druhý den mi k mému největšímu překvapení zavolal a prosil mě, abych mu dala další šanci, teď jsme oba Díky Dr. Mutabovi může pomoci i vám Dr. Muta ba kontaktní údaje níže. greatmutaba@ gmail. com nebo whatsapp him +2348054681416

    OdpovědětVymazat
  175. Chci poděkovat Velkému mutabovi za to, že mi pomohl seslat kouzlo lásky, které přivedlo zpět mého bývalého přítele, který mě opustil kvůli někomu jinému, děkuji skvělému mutabovi za vaši pomoc, pokud chcete jeho pomoc, napište mu dnes na adresu: greatmutaba@ gmail. com nebo whatsapp him +2348054681416
    👇👇👇👇👇👇👇👇
    https://www.facebook.com/greatmutabaspellhome/

    OdpovědětVymazat
  176. Než jsme se vzali , byla jsem s manželem ve vztahu 15 let , zrovna minulý týden se vrátil z práce s tím , že chce ukončit naše manželství a jsme manželé 6 let , prosil jsem ho , aby byl prosím můj muž navždy řekl , že si mě už nemůže vzít , bylo mi zlomeno srdce , zavolal mi můj přítel a řekl mi , že můj manžel se schází s jinou dívkou , byla jsem zraněná a nevěděla jsem co dělat , dokud jsem nenarazila na tuto mocnou sesilatel lásky , který mi pomohl seslat kouzlo lásky , které přivedlo zpět mého manžela , který mě opustil , dnes jsem šťastný a bláznivě se milujeme díky pomoci doktora Mutaby , pokud chcete svého bývalého zpět nebo máte nějaký problém , laskavě ho přidejte na WhatsApp +2348054681416 nebo mu můžete poslat e-mail na adresu: greatmutaba@ gmail. com

    OdpovědětVymazat
  177. Jsem tak nadšený, že moje rozpadlé manželství bylo obnoveno. nedávno jsme se usmířili, i když to bylo těžké. Už je to více než měsíc a vše se zdálo jakoby se vrátilo do normálu. Začal se ke mně chovat lépe a pro nás oba to byl ozdravný proces. Noční klisna, která trvala téměř 4 roky, než jsme se rozešli, je konečně u konce Je to jako bychom se znovu zamilovali! Oba jsme hodili minulost za hlavu a oba se posouváme vpřed a poprvé po dlouhé době budoucnost vypadá mnohem jasněji. Nedokážu ani ve světě vyjádřit, jak moc jsem vděčný, DR WALE za oživení, je to jako bychom na sobě konečně znovu objevili ty věci, kvůli kterým jsme se na prvním místě zamilovali. Všechny starosti a stres prostě zmizely. Děkuji, DR WALE, že jste zachránil mé rozbité manželství a přivedl mého manžela zpět ke mně. Já a můj manžel spolu opět žijeme šťastně To vše díky DR WALE. pokud máte také problémy s krbem. Kontaktujte DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 NEBO E-mail - drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  178. Ahoj všichni, jsem Lucy Webb. Vše díky DR IKHALEA za obnovení mého manželství a finančního života, po 2 letech odloučení s manželem jsem hledala pomoc, ale nikdo mi nedokázal pomoci a našla jsem DR IKHALEA, po jeho kouzlu lásky bylo mé manželství obnoveno do 24 hodin. Můj manžel se po dlouhé době vrátil domů s jinou ženou, před kouzlem DR IKHALEA jsem měla pochybnosti a plakala jsem celý den. DR IKHALEA slíbil a ujistil mě, že po 24 hodinách se můj manžel vrátí domů a bude mě prosit, myslela jsem si, že si dělá legraci, po 24 hodinách po kouzlu, které mi můj manžel zavolal do telefonu a prosil mě, abych mu odpustila, jsem nikdy nevěřila v takových věcech dříve, ale dnes jsem rád, že mohu kontaktovat DR IKHALEA, jeho schopnosti jsou neškodné a skutečné. Řekl jsem mu, že budu sdílet jeho dobré jméno na fóru, aby lidé také hledali jeho pomoc, proto to dělám nyní, pokud potřebujete jakoukoli pomoc, doporučuji vám kontaktovat DR IKHALEA, skvělého kouzelníka, který si udržuje svou slova. Kontaktujte ho prostřednictvím e-mailu: ikhaleasolutiontemple@gmail.com a WhatsApp číslo +2348050539035. Prosím, poděkujte DR IKHALEA za pomoc s mými milostnými problémy s mým manželem.

    OdpovědětVymazat
  179. Ahoj všichni. Jmenuji se Anna Lucasová. Chci, aby všichni věděli, jak jsem vděčný za obnovení mého manželství pomocí kouzla Caster zvaného DR IKHALEA. Je úžasný a jedinečný, kontakt na něj jsem získal zde online z posudků, o kterých jsem četl. Řekla jsem mu o svých problémech a on seslal kouzlo lásky, které ke mně přivedlo mého manžela zpět poté, co jsme měli příliš mnoho manželských problémů, které vedly k tomu, že na měsíce odešel z domu. DR IKHALEA nám vrátila lásku a štěstí a můj manžel je opět se mnou doma. To je to nejlepší, co se mi kdy stalo, a teď žijeme velmi šťastně. DR IHKALEA je tu, aby odpověděla na vaše vztahové problémy. Oslovte ho kontaktováním jeho e-mailu: ikhaleasolutiontemple@gmail.com
    nebo WhatsApp číslo +2348050539035.

    OdpovědětVymazat
  180. Dnes jsem se svou rodinou velmi šťastný. Jmenuji se Angela, žiji v USA, manžel mě na rok opustil a já ho tak moc miluji, od té doby hledám způsob, jak ho získat zpět. Vyzkoušela jsem mnoho možností, ale nefungovalo to, dokud jsem nepotkala přítele, který mě seznámil s doktorem UDAMA, kouzelníkem, který mi po 2 dnech pomohl přivést zpět mého manžela. Můj manžel a já spolu dnes žijeme šťastně, protože jsem se řídila pokyny skvělého doktora UDAMA. Ten muž je skvělý, můžete ho kontaktovat na e-mailu: (udamaada@gmail.com). a jeho přímé kontaktní číslo a whatsapp je (+27658978226) Nyní poradím všem vážným osobám, které se ocitly v tomto druhu problému, aby ho nyní kontaktovali rychlé řešení bez stresu.

    OdpovědětVymazat
  181. Ahoj, ještě jednou bych chtěl poděkovat za kouzlo lásky. Chtěl jsem vám dát stručnou historii mého manželství Můj manžel mě opustil kvůli mladší ženě a byla jsem zničená. Bylo to, jako by ho měla pod zlým kouzlem, manžel se přes noc bez varování obrátil proti mně. Stalo se to letos, zoufale jsem si přál, aby se vrátil, protože jsme toho spolu hodně vybudovali a dětem by to zlomilo srdce. Použil jsem všechny stránky se zaklínadlem, které jsem našel, bez výsledků. Pak jsem viděl zvláštní svědectví o DR WALE a to mi opravdu dalo naději, protože to bylo podobné mému případu. Kontaktoval jsem ho a on mi vše vysvětlil, co mám dělat. Začal se mnou spolupracovat a výsledkem všech jeho úžasných prací je, že můj manžel je tu teď vedle mě, což je splněný sen. Jsem tak šťastný a poctěn, že jsem potkal DR WALE. Děkuji! Pokud máte podobné problémy, laskavě kontaktujte DR WALE a buďte si jisti, že získáte pomoc.
    Tady je jeho kontakt.
    WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo
    E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  182. Hezký den přátelé, povoláním jsem lékař. Nikdy jsem opravdu nevěřil na povrchnost kvůli svému profesnímu původu, dokud jsem nenarazil na doktora Ajayi, mocného kouzelníka, který je ve své práci úžasný. Měla jsem problémy ve svém 12letém manželství, když jsem zjistila, že můj manžel měl poměr se svým kolegou, tak jsem ho konfrontovala, jediné, co mi řekl, bylo, že bych měla být připravena na rozvod, protože mě už nebaví, to bylo opravdu překvapivé protože za dva dny od něj obdržím rozvodový papír, prosím ho, aby přestal, ale choval se divně, ani nepřemýšlel o tom, jak to ovlivní naše děti, tehdy jsem s kamarádkou diskutovala o svém problému a ona mi řekla, jak byla v podobné situaci, ale doktor Ajayi pro ni provedl kouzlo lásky, které zachránilo její manželství, byl jsem skeptický, ale opravdu nechci neúspěšné manželství, takže jsem kontaktoval doktora s žádostí o pomoc, poté, co jsem mu vysvětlil svou situaci, bylo mi řečeno, co má být hotovo a dnes je můj manžel se mnou opět v míru a přerušil všechny své špatné činy vůči mně. Pokud máte problém ve vztahu, doktor Ajayi je vaší poslední zastávkou pro řešení. Můžete kontaktovat na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  183. Chci tímto možným prostředkem ocenit jednoho muže, kterému upřímně děkuji a kterého si velmi vážím za jeho pomoc a laskavost, kterou mi projevil. Chci vyslovit VELKÉ DÍKY DR WALE, skutečně jste NEJVĚTŠÍ SVĚTOVÝ KOZLATEL. bez kompromisních slov mi DR WALE pomohl získat zpět mé dlouho ztracené manželství s mým manželem a také vrátit můj život na světlo, když jsem si myslela, že je vše pryč. Nyní jsem nové stvoření s pomocí jeho mocného kouzla. přátelé, prosím, prosím vás, abyste už dál nehledali spammery, kteří vystupují jako skuteční sesilatelé kouzel, NEJLEPŠÍ A NEJSKUTEČNĚJŠÍ SELATEL KOUZEL JE DR WALE NEJVĚTŠÍ SVĚT. je tak věrný svým slovům a jeho slova jsou podstatná. kontaktujte ho nyní na WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  184. Můj manžel mě po 12 letech manželství opustil, aby byl s jinou ženou, cestoval na služební cestu a nechtěl se vrátit domů, aby byl se svou rodinou, hledala jsem pomoc, když jsem narazila na Dr Ajayi, mocné kouzlo slévač. Vysvětlila jsem mu svou situaci a vyšlo najevo, že můj manžel byl očarován tou druhou ženou, proto zapomněl na domov, doktor Ajayi udělal kouzlo a můj manžel byl propuštěn z otroctví a já jsem šťastná, že je zpátky doma po 3 letech odloučení, pokud potřebujete jakoukoli pomoc, neváhejte kontaktovat Dr Ajayi na whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo na váš e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  185. FINANČNÍ PRŮLOM

    Život je skutečně GRACE, já jsem Daan Sophia. jsem z Lotyšska. v současné době v Kalifornii v USA. Rád bych se s vámi podělil o své zkušenosti s tím, jak jsem získal půjčku ve výši 185 000,00 USD, abych si vyčistil bankovní směnku a založil novou firmu. Všechno to začalo, když jsem ztratil svůj domov a věci kvůli bankovní směnce, kterou jsem si vzal na vyrovnání některých účtů a některých osobních potřeb. Byl jsem tak zoufalý a začal jsem hledat finanční prostředky všemi prostředky. Naštěstí jsem slyšel svého kolegu mluvit o této společnosti, zaujalo mě to, i když jsem se bál podvodu, byl jsem nucen svou situací a neměl jsem jinou možnost, než požádat svého přítele o radu ohledně této společnosti a dostal jsem jejich kontaktní číslo, kontakt s nimi mě opravdu vedlo k skepsi vzhledem k mé minulé zkušenosti s online poskytovateli půjček, málo jsem znal právě tuto společnost „Úvěrový úvěrový ústav. velmi pomáhá mně a některým z mých kolegů a dnes jsem hrdým majitelem dobře organizovaného podnikání a odpovědnosti jsou dobře řešeny díky panu Elijahovi, takže pokud opravdu potřebujete půjčku, ať už na expanzi nebo založení vlastního podnikání nebo v jakékoli formě finančních potíží, radím vám, abyste poskytli úvěrové úvěrové instituci příležitost finančního povznesení ve svém životě E-mail: {loancreditinstitutions00@gmail.com} Whatsapp: +393512114999. díky

    OdpovědětVymazat
  186. S manželem jsme se nedávno rozešli. Jsme manželé už šest let a byl to násilný vztah ve všech směrech. Chci přijít na to sama a vyřešit své vlastní problémy, abych mohla být skvělá máma a manželka, ale mám pocit, že je ztráta času pokoušet se napravit své manželství, protože je rozbité a jsem emocionálně vyčerpaná a já prostě chci soustředit se na moje děti. A cítím, že je pro mě nespravedlivé snažit se opravit něco, do čeho jsem jediný, kdo vynakládá úsilí. Jsem tak zmatená. To byla moje rozhodnutí, dokud jsem na blogu nenarazil na článek o tom, jak Ultimate Spell of DR WALE, který pomohl mnoha lidem obnovit rozbitá manželství/vztahy. Rychle jsem ho kontaktoval a on mi řekl, co mám dělat, což jsem okamžitě udělal. Během týdnů se můj manžel vrátil a největší na tom je, že se můj manžel úplně změnil, už mě nezneužívá a neuráží. Dnes se z něj stal milující a starostlivý manžel. můžete kontaktovat DR WALE na WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mailu: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  187. Mým přáním právě teď je, aby Bůh nadále žehnal doktoru Ibinobovi za jeho dobré skutky pro život těch lidí, kteří mají zlomená srdce. Jmenuji se Michael DeBruin a jsem z Německa, je to už nějakou dobu, co se postoj mého milence změnil z toho, že je ke mně starostlivý typ, kterým byla, ale později se ukázalo, že se o mě vůbec nestará. Ale nedlouho, později jsem zjistil, že má milenka měla poměr s někým jiným, pak mi dále řekla, že mě po tom všem, čím jsme prošli, nepotřebuje. Jednoho dne mi přítel řekl o kouzelníkovi, který s kouzlem Dostanu zpět svou ženu, vzal jsem si jeho číslo mobilu, zavolal jsem mu a také whatsApp jemu, na což mi odpověděl a já jsem udělal nějaké oběti kouzelníkovi a on mi koupil předměty, které použil pro oběti a později mi zavolal že před 48 hodinami se mi moje láska vrátí a teď jsme do sebe zamilovaní víc než kdy jindy. můžete ho kontaktovat na WhatsApp +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com..Můj milenec se vrátil zpět a rozešel se s druhým klukem, se kterým měla vztah... Děkuji Dr Ibinoba

    OdpovědětVymazat
  188. Můj manžel mě opustil, aby mohl být s jinou ženou, Dr. Ajayi je mocný duchovní muž, ke kterému se můžete obrátit, pokud potřebujete pomoc, je dokonalým kouzelníkem, který vám může pomoci vyřešit vaše životní problémy. můžete ho kontaktovat na jeho e-mailu: drajayi1990@gmail.com a můžete ho také kontaktovat na jeho WhatsApp / Viber čísle: +2347084887094 pomohl mi získat zpět mého manžela po 4 letech odloučení, byla jsem na pochybách, ale doktor Ajayi byl schopen odstranit pochybnosti s dobrými výsledky. Dr Ajayi také připravuje bylinky na jakýkoli druh nemoci, Byliny na léčbu impotence u mužů, bylinky na léčení myomů, Byliny na otěhotnění, bylinky na onemocnění ledvin, Lék na cukrovku a jakýkoli zdravotní problém Dr Ajayi na ně má bylinky.

    OdpovědětVymazat
  189. Nikdy jsem nevěděl, že lidé mají stále moc a dělají věci tímto způsobem. Jsem Joyce J. z USA. Můj manžel mě a mé dítě opustil kvůli jiné dívce před třemi lety, od té doby je můj život plný bolesti, smutku a traumatu, protože to byla moje první láska a byli jsme spolu roky a nedokázali si představit můj život bez něj . Viděl jsem několik svědectví o skvělém sesilateli kouzel DR IBINOBA a o tom, jak pomohl lidem na celém světě, že dokáže přivést zpět milence během několika dní, zpočátku jsem se tomu smál a říkal, že mě to nezajímá, ale kvůli lásce, kterou chovám můj muž Konzultovala jsem to s velkým kouzelníkem a k mému největšímu překvapení mi po dvou dnech manžel zavolal úplně poprvé po třech letech, že mu chybím a že je mu tak líto všeho, čím jsem si prošla, že chce mě zpátky, strávíme spolu život a slibujeme, že už mě a mé dítě nikdy neopustíme. Stále nemohu uvěřit svým očím, protože je to vysoce neuvěřitelné, je to příliš dobré, než aby to byla pravda. Vše, co mohu říci, je poděkovat vám, DR IBINOBA, že jste mi a mému dítěti přivedl mého manžela zpět a za každého, kdo by mohl potřebovat pomoc tohoto skvělého kouzelníka, můžete zavolat skvělému muži nebo vám WhatsApp +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail .com

    OdpovědětVymazat
  190. Dobrý den, když se chystáte číst toto, víte, že vaše problémy jsou napůl vyřešeny, pokud s nimi můžete podniknout kroky, protože je to mocný duchovní muž zvaný Dr Ajayi, kterého jsem potkal při čtení nějakého článku online, máte problémy ve vašem vztahu? a chcete trvalé řešení nebo máte nějaké zdravotní problémy Dr Ajayi vás ohromí svým skvělým kontaktem na něj na WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com Pomůže mi s kouzlem, které přivedlo mého manžela domů po 9 měsících odloučení, je také schopen připravit bylinky na jakýkoli druh nemoci.

    OdpovědětVymazat
  191. Jen chci, aby celý svět věděl o tomto kouzelníkovi, kterého jsem potkal před časem, nemůžu říct, co všechno pro mě udělal. můj manžel mě opustil před 4 lety s mými dětmi Surfovala jsem na internetu, když jsem se setkala s svědectvím tohoto úžasného muže online, rozhodla jsem se to zkusit a můj manžel je nyní zpět a jsme opět šťastní, nemohu dát vše, s čím mi pomohl písemně, vše, co mohu říci, je mockrát děkuji, jsem velmi šťastný a on mě ujistil, že dělá spoustu kouzel, včetně

    *Kouzlo lásky
    *Kouzlo síly
    *Kouzlo úspěchu
    *Osud těhotenství
    *Kouzlo manželství
    *kouzlo pro dobře placenou práci
    *Ochranné kouzlo
    *zaklínadlo vyhrát soudní spor
    *kouzlo štěstí atd.

    Pokud potřebujete pomoc kouzelníka Dr. Ajayiho, kontaktujte ho na této e-mailové adrese (drajayi1990@gmail.com) nebo si ho přidejte na whatsapp +2347084887094 a proberte s ním svůj problém. Je to dobrý člověk a vždy mu budu vděčná.

    OdpovědětVymazat