LINGUINE S TOFU A ŘEDKVIČKAMI

100% vegan.
V pánvi WOK rozpálíme 5 lžic oleje a 8 minut na něm zprudka smažíme 30 ředkviček (3 svazky), které jsme předtím přepůlili nebo rozčtvrtili V pánvi je ihned osolíme, aby pustily šťávu. Osmažené ředkvičky vyjmeme a na oleji osmahneme 300 g marinovaného tofu pokrájeného na drobné kostičky. Do pánve vrátíme ředkvičky, přidáme půlku salátové okurky, oloupané a nakrájené na kostičky. Okořeníme lžičkou drceného kmínu a lžičkou mletého zázvoru, přidáme 3 lžíce dobré sojové omáčky, 3 prolisované stroužky česneku, lžičku jablečného octa a nakonec zahustíme lžičkou škrobu (bramborového nebo kukuřičného) rozmíchaném v trošce vody. Podáváme s linguine a salátem z čerstvé zeleniny.



více ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat