ILUSTRACE

A je tu další malý závdavek do mé nové, čtvrté knížky, která vyjde podzim. Budu v ní psát o bylinkách, zvycích a rituálech vázajících se k jednotlivým svátkům v roce a budou v ní i recepty, jak jsou čtenáři zvyklí. Knížku si sama ilustruji, jako obvykle, takže chystám linoryty bylin, ještě třináct a mám hotovo! 




16 komentářů:

  1. Už se moc těším a linoryty vypadají moc hezky.
    Hezké dny.
    Alena

    OdpovědětVymazat
  2. Jste úžasná!!! Už se také moc těším!
    Mějte krásné dny, Peťka ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Vaše tři knihy se na tu čtvrtou v naší knihovně moc těší! :) Krásná práce!

    OdpovědětVymazat
  4. Evo,ja věděla,že budou i bylinky;-)Zrovna listuji po večerech v Zahradě na talíři. Určitě recepty postupně vyzkoušíme!Některé, s denivkami,mě dost překvapily!A muž v knize marne hledal maso;-D

    OdpovědětVymazat
  5. krása jako vždycky.. ráda ke kuchařkám doplním i bylinkovou.. mám ve sbírce na dvacet knih o bylinách a tak se těším na její rozšíření. Nových knížek týkajících se rostlin vychází dost, ale mám moc ráda linorit a tak je koupě jasná. Jen nevím kam vás potom umístit... jestli mezi bylinkové knihy, vaše kuchařky a nebo mezi Chrudoše Valouška a spol :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad vás kniha potěší, pana Valouška bohužel neznám, se zařazením si budete muset poradit sama :)

      Vymazat
  6. Linoryty se mi moc líbí...vaše knížky ovšem taky :)

    OdpovědětVymazat
  7. No krása už se moc těším ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Už se těším na Jéžiška. Moji rodiče mi vaše knihy kupují pod stromeček. Je to úžasný nápad, protože se nedostáváme do trapné situace nechtěných dárků. Ještě pár měsíců a budu si lebedit a kochat se. Díky Evo, těším se.:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, knížka už je v obchodech, ale já ji ještě neviděla, autorské výtisky mi chodí trochu se zpožděním :)

      Vymazat
  9. Cením ilustrace. Líbí se dokonce i dcerce. Dokonce natolik, že jsme si pořídily společně akvarelové barvy a začali dělat vlastní ilustrace v podobném stylu. Ne že by to byla nějaká vrcholná díla, ale protože máme oba dva rádi knížky, tak si k nim teď kreslíme vlastní ilustrace. :)

    OdpovědětVymazat