BRAMBOROVÝ SALÁT S FAZOLKAMI

Někdo fazolky miluje a jiný je nesnáší, já patřím k milovníkům. Pokud vám nejedou, vyměňte je za cukrový hrášek.
Uvaříme kilo nových brambor, po vychladnutí je oloupeme a nakrájíme na kolečka. 400 g fazolek vaříme 5 minut v osolené vodě, scedíme a necháme vychladnout. 5 syrových mrkví nastrouháme nahrubo, 1 cibuli nakrájíme na kostičky. Všechno to promícháme v míse spolu se solí, 100 g sojanézy, 100 g rostlinné zakysané smetany a lžící umeocta. Necháme odležet.


26 komentářů:

  1. Další uvařený oběd dle vás, který po ochutnávce výborně chutná 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kuchařka Ze Svatojánu: Bramborový Salát S Fazolkami >>>>> Download Now

      >>>>> Download Full

      Kuchařka Ze Svatojánu: Bramborový Salát S Fazolkami >>>>> Download LINK

      >>>>> Download Now

      Kuchařka Ze Svatojánu: Bramborový Salát S Fazolkami >>>>> Download Full

      >>>>> Download LINK vz

      Vymazat
  2. Včera jsme ho měli v neveganské podobě k večeři a moc nám chutnal.

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, tak po tomhle receptu mě fakt štve, že jste zavřela krám. Po tom, co jsme si pořídili nový nábytek do kuchyně, tak mě zázrakem začalo bavit vaření a projíždění různých kuchařek. A vy máte na všechno tak nějak jiný názor. Třeba bramborový salát s fazolkami mi přijde jako super nápad. .) Určitě zkusím a věřím, že to bude dobré.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. It is really interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your RSS feed and look forward to seeing more of your posts. Thanks for sharing your website with my social networks!
    avast password serial
    free youtube to mp3 converter serial number
    photomatix pro 6 crack
    iobit uninstaller 6.4 key
    photomatix pro license key
    https://CrackerSofts.com/

    OdpovědětVymazat
  7. To je super nápad na rychlé a zdravé jídlo. Moc děkuji za inspiraci, určitě to vyzkouším. Bramborový salát bych mohla jíst pořád, toho se snad nikdy nepřejím a fazolky také miluji. Navíc jsem se v poslední době po přečtení tohoto článku https://zivotavyziva.cz/vlaknina/ hodně začala soustředit na příjem vlákniny, na kterou jsou fazolky bohaté.

    OdpovědětVymazat
  8. To vypadá výborně, manžel bramborový salát miluje a já ráda zkouším nové recepty. Někdy dělávám i vídeňský bramborový salát, ten je takový úplně lehký a bez majonézy, také doporučuji. Už se blíží grilovací sezona, tak se těšíme, až oprášíme pánve na gril a budeme vymýšlet nové přílohy. Nejlepší je to v létě, kdy máme zeleninu ze zahrádky, už aby to bylo :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj všichni,
    Jsem soukromý věřitel, nabízím půjčku ve výši 2%, je to legitimní společnost se ctí a rozdílem, jsme připraveni vám pomoci v jakémkoli finančním problému, který jste, nabízíme všechny typy úvěru, takže pokud máte zájem o tuto nabídku půjčky prosím kontaktujte nás na našem e-mailu: (christywalton355@gmail.com) Uveďte také následující podrobnosti, abychom mohli okamžitě pokračovat s půjčkou.

    Název:
    Potřebné množství:
    Doba trvání: a
    země:
    Účel půjčky:
    Měsíční příjem:
    Telefonní číslo:
    Kontaktujte nás s výše uvedenými údaji na našem e-mailu: christywalton355@gmail.com
    S pozdravem vám všem.

    OdpovědětVymazat
  10. Kuchařka Ze Svatojánu: Bramborový Salát S Fazolkami >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Kuchařka Ze Svatojánu: Bramborový Salát S Fazolkami >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Kuchařka Ze Svatojánu: Bramborový Salát S Fazolkami >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK xf

    OdpovědětVymazat
  11. Můj manžel mě po 12 letech manželství opustil, aby byl s jinou ženou, cestoval na služební cestu a nechtěl se vrátit domů, aby byl se svou rodinou, hledala jsem pomoc, když jsem narazila na Dr Ajayi, mocné kouzlo slévač. Vysvětlila jsem mu svou situaci a vyšlo najevo, že můj manžel byl očarován tou druhou ženou, proto zapomněl na domov, doktor Ajayi udělal kouzlo a můj manžel byl propuštěn z otroctví a já jsem šťastná, že je zpátky doma po 3 letech odloučení, pokud potřebujete jakoukoli pomoc, neváhejte kontaktovat Dr Ajayi na whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo na váš e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Zajímalo by mě jaká data na základě toho vašeho jídelníčku který sem dáváte veřejně by vám vyhodila BMI kalkulačka, to je opravdu paráda co se tady dá vyvařit. Jste moc šikovná, děkuji bohu a vesmíru že jsem tento blog díky vám objevila. Jste opravdu skvělá ženksá.

    OdpovědětVymazat
  13. Právě když si vždy čtu ty vaše příspěvky u hubnutí a o kuchyni tak mě tak jako napadá že bych si mohla také už začít něco vařit. Já vždy ale nasednu z práce na to moje horský kolo a říkám si že po dojezdu domů si prostě zasloužím to dovážené jídlo..

    OdpovědětVymazat