BRAMBOROVÝ SALÁT S FAZOLKAMI

Někdo fazolky miluje a jiný je nesnáší, já patřím k milovníkům. Pokud vám nejedou, vyměňte je za cukrový hrášek.
Uvaříme kilo nových brambor, po vychladnutí je oloupeme a nakrájíme na kolečka. 400 g fazolek vaříme 5 minut v osolené vodě, scedíme a necháme vychladnout. 5 syrových mrkví nastrouháme nahrubo, 1 cibuli nakrájíme na kostičky. Všechno to promícháme v míse spolu se solí, 100 g sojanézy, 100 g rostlinné zakysané smetany a lžící umeocta. Necháme odležet.


14 komentářů:

  1. Další uvařený oběd dle vás, který po ochutnávce výborně chutná 😉

    OdpovědětVymazat
  2. Včera jsme ho měli v neveganské podobě k večeři a moc nám chutnal.

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, tak po tomhle receptu mě fakt štve, že jste zavřela krám. Po tom, co jsme si pořídili nový nábytek do kuchyně, tak mě zázrakem začalo bavit vaření a projíždění různých kuchařek. A vy máte na všechno tak nějak jiný názor. Třeba bramborový salát s fazolkami mi přijde jako super nápad. .) Určitě zkusím a věřím, že to bude dobré.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Two Verbs Dynamic Content and Uplifting News Biltmore Secrets

    OdpovědětVymazat