KEČUP

Do velkého hrnce na pečení nakrájíme rajčata, mrkev, cibule, česnek, dýni hokkaidó a jablka, rajčata samozřejmě musí převažovat. Osolíme, přidáme svazek bazalky, cukr a bylinný vinný ocet. Od každého trošku, budeme definitivně dochucovat až nakonec. Hrnec přiklopíme a pečeme na 180 stupňů čtyři hodiny, první dvě s poklicí a druhé dvě bez ní. Rozmixujeme a dochutíme cukrem, solí nebo octem, podle toho, jak nám to chutná. Zavařovací sklenice vypláchneme vroucí vodou, naplníme kečupem a sterilujeme při 80 stupních 20 minut.


více ZDE

2 komentáře:

  1. Tak to vypadá lákavě! Všechnu zeleninu máte z vlastní produkce? Já také, ale není jí tolik, abych to rozvařovala, většina rajčat padne za syrova.

    OdpovědětVymazat