KARBANÁTKY Z FAZOLÍ MUNGO A ŠPENÁTU

150 g fazolí mungo necháme naklíčit, trvá to asi dva až tři dny. Do mixéru vložíme půl kila špenátových listů (postupně, je jich moc), naklíčené mungo, pokrájenou cibuli, 100 g ovesných vloček, 40 g slunečnicových semínek, 10 g (1 lžíci) lněných semínek a 200 g tofu (já jsem použila skvělé curry-mango tofu, má pikantně nasládlou chuť a do karbanátků se skvěle hodí). Rozmixujeme nahrubo a vmícháme sůl a pepř. Necháme dvě hodiny odpočinout a pečeme karbanátky na plechu v troubě. Z tohoto množství budete mít cca 30 karbanátků.


2 komentáře:

  1. prosim o info , kde nakupujete taifun tofu, našla som výrobu v Nemecku www.tajfun-tofu.de , majú úplne senzačné produkty, ale ako sa k nim dostať ?
    máte úžasný blog, plánujem vyskúšat postupne všetky Vaše recepty, vďaka za Vašu prácu a entuziazmus,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dobrý den, je to už 4 roky, nepamatuji se, kde jsem ho tenkrát koupila, je mi líto

      Vymazat