Pro tohle je Remoska ideální, můžete to
celé ale připravit v hrnci na plotně a dát zapéct až se
smetanou do trouby. 3 porce
Do Remosky dáme lžíci olivového
oleje a nakrájenou cibuli, za občasného promíchání pečeme asi
10 minut. Vsypeme 250 g libovolné (klidně i mražené) směsi
zeleniny nakrájené na kousky, 150 g předem vařené cizrny a 150 g
těstovin. Osolíme, okořeníme směsí na špagety a lžící
sypkého zeleninového bujónu, zalijeme 300 ml vody, promícháme a
pečeme 30 minut. Během pečení občas promícháme.
Vmícháme
150 ml rostlinné smetany a ještě 10 minut dopečeme.
Podáváme
se zeleninovým salátem a posypkou. Je to moc dobré, jemné jídlo.
Žádné komentáře:
Okomentovat