TĚSTOVINY ZAPEČENÉ V REMOSCE

 

Pro tohle je Remoska ideální, můžete to celé ale připravit v hrnci na plotně a dát zapéct až se smetanou do trouby. 3 porce
Do Remosky dáme lžíci olivového oleje a nakrájenou cibuli, za občasného promíchání pečeme asi 10 minut. Vsypeme 250 g libovolné (klidně i mražené) směsi zeleniny nakrájené na kousky, 150 g předem vařené cizrny a 150 g těstovin. Osolíme, okořeníme směsí na špagety a lžící sypkého zeleninového bujónu, zalijeme 300 ml vody, promícháme a pečeme 30 minut. Během pečení občas promícháme.
Vmícháme 150 ml rostlinné smetany a ještě 10 minut dopečeme.
Podáváme se zeleninovým salátem a posypkou. Je to moc dobré, jemné jídlo.




Žádné komentáře:

Okomentovat