OCHUCENÁ BRAMBOROVÁ KAŠE

Ačkoliv tomu třebas neuvěříte, tak je to opravdu moc dobrý.
Oloupeme, nakrájíme a uvaříme 1 kg brambor ve vodě se solí a kmínem, slijeme, přidáme 2 lžíce panenského slunečnicového oleje a hrnek horkého ovesného mléka a šťouchadlem na brambory umícháme kaši, jak jsme zvyklí. Na třech lžících oleje osmahneme dozlatova čtyři velké nakrájené cibule. Avokádo rozpůlíme, dužinu vydlabeme lžičkou a rozmačkáme vidličkou. Plechovku (400 g) sterilované kukuřice slijeme přes cedník a necháme okapat, dvě naťové cibulky a svazek petrželky nakrájíme nadrobno. Avokádo, smaženou cibuli, zelené natě a kukuřici vmícháme do kaše. Na talíři obložíme syrovou zeleninou.


více ZDE

4 komentáře:

  1. EVI,dal by se místo kukuřice použít hrášek :-) ?

    OdpovědětSmazat
  2. Bylo to výborný,Evičko :-)))Příště dám tu kukuřici,s tou to musí být ještě lepší,škoda,že nebyla.Děkujuuu :-)

    OdpovědětSmazat