130 g červené nebo černé quinoy (nerozpadá se tak jako bílá) uvaříme podle návodu na obalu a v míse promícháme s velkou, nahrubo nastrouhanou mrkví, na oleji opečenými dvěma stroužky česneku, 4 lžícemi citrónové šťávy, solí, lžičkou strouhaného zázvoru, lžící rýžového sirupu, 3 lžícemi panenského olivového oleje, dvěma naťovými cibulkami, rozdrobeným bylinkovým tofu a velkou miskou pokrájeného hlávkového salátu, rukoly a špenátu.
Recept je pouhým příslibem jídla, avšak teprve chutná krmě svědčí o mistrovství jejího tvůrce kuchaře.
SALÁT S QUINOOU
Dobrý obědový salát, můžete přikusovat pečivo nebo jíst jen tak, sytý je dost
130 g červené nebo černé quinoy (nerozpadá se tak jako bílá) uvaříme podle návodu na obalu a v míse promícháme s velkou, nahrubo nastrouhanou mrkví, na oleji opečenými dvěma stroužky česneku, 4 lžícemi citrónové šťávy, solí, lžičkou strouhaného zázvoru, lžící rýžového sirupu, 3 lžícemi panenského olivového oleje, dvěma naťovými cibulkami, rozdrobeným bylinkovým tofu a velkou miskou pokrájeného hlávkového salátu, rukoly a špenátu.
130 g červené nebo černé quinoy (nerozpadá se tak jako bílá) uvaříme podle návodu na obalu a v míse promícháme s velkou, nahrubo nastrouhanou mrkví, na oleji opečenými dvěma stroužky česneku, 4 lžícemi citrónové šťávy, solí, lžičkou strouhaného zázvoru, lžící rýžového sirupu, 3 lžícemi panenského olivového oleje, dvěma naťovými cibulkami, rozdrobeným bylinkovým tofu a velkou miskou pokrájeného hlávkového salátu, rukoly a špenátu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat