Vynikající koláč.
V mixéru společně rozmixujeme 200 g ovesných vloček, 50 g mandlí, 50 g třtinového cukru, 100 g celozrnné špaldové mouky a 100 ml oleje (použila jsem svůj domácí citrónový). Těsto vtlačíme do vymaštěné rozevírací dortové formy a necháme trochu zvýšené okraje. Do mixéru vložíme 300 g neloupaných mandlí, 60 g třtinového cukru, špetku soli, 2 lžíce bramborového škrobu a 250 ml mandlového mléka. Rozmixujeme a naplníme korpus. Poklademe malinami a pečeme na 200 stupňů půl hodiny. Krájíme dobře vychlazené.
více ZDE
EVI,dají se použít místo mandlí vlašské ořechy a mléko kokosové :-)???
OdpovědětVymazatNezkoušela jsem, ale za experiment to stojí :)
Vymazat