POHANKOVÉ PALAČINKY S ARAŠÍDOVÝM MÁSLEM

Ponorným mixérem umixujeme 80 g pohankové mouky, 100 g celozrnné špaldové mouky, 120 g hladké bílé mouky, špetku soli, 100 g arašídového másla a 750 ml ovesného mléka. Necháme půl hodiny odstát a smažíme malé palačinky nebo lívanečky. Podáváme polité datlovým sirupem a zdobené čerstvými jahodami. Z tohoto množství uděláte asi 30 malých lívanečků.


více sladkých jídel najdete ZDE

4 komentáře:

  1. Vypadá to moc chutně :o).
    Krásné dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  2. Mohla bych se zeptat, jaké používáte arašídové máslo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.countrylife.cz/krem-arasidovy-s-kousky-330-g-bio-monki

      Vymazat
    2. Děkuji za rychlou odpověď:) Vyzkouším!

      Vymazat