Inspiroval mě recept z kulinářského videoblogu Bosh.
Na dvou lžících oleje necháme změknout 1 – 2 pokrájené cibule a tři stroužky česneku, přidáme lžičku nadrcené černé hořčice (semínka), sůl, pepř, 250 g pokrájených lístků špenátu (pár si jich odložíme stranou na ozdobu), 100 g mraženého či čerstvého hrášku, hrst čerstvé bazalky, a dusíme deset minut ve vlastní šťávě. Odstavíme, vmícháme šťávu z půlky citrónu a rozmixujeme. Uvaříme 400 g semolinových špaget, do horkých vmícháme 100 g mraženého (čerstvého) hrášku, 8 – 10 nakrájených sušených rajčat naložených v oleji a hotovou zelenou omáčku. Dobře promícháme a na talíři zdobíme syrovým špenátem.
Žádné komentáře:
Okomentovat