Co vám mám povídat, už jen ten název mluví sám za sebe ♥
Vypeckujeme 30 datlí a zalijeme je na hodinu 350 ml silným mátovým čajem. Slijeme, vložíme do mixéru a rozmixujeme na kaši. Vmícháme 50 g mletých kešu a 100 g mletých mandlí a 100 g rozehřáté bezmléčné čokolády. Necháme vychladnout a tvarujeme kuličky, které obalujeme v kokosu.
Evi, poraďte v jakém mixeru mixujete datle?🤔Mě se nedaří😕
OdpovědětVymazatve vysoké nádobě tyčovým mixérem, musí být ale úplně měkké, proto je máčím
VymazatKrásný a trefný název ;-) Všechny potřebné ingredience zbožňuji a nepochybuji o blaženém požitku...brzy rozhodně vyrobím! Je to, paní Evo, vámi vymyšlený recept i název?
OdpovědětVymazatrecept ano, název nikoliv, kuličky blaženosti patří do indické kuchyně
Vymazatmnam, uz nase najoblubenejsie gulicky :)
OdpovědětVymazata robim z datlovej pasty, lebo mixer som uz raz koli datliam odpalila :)
OdpovědětVymazat