KULIČKY BLAŽENOSTI S MÁTOU A ČOKOLÁDOU

Co vám mám povídat, už jen ten název mluví sám za sebe 
Vypeckujeme 30 datlí a zalijeme je na hodinu 350 ml silným mátovým čajem. Slijeme, vložíme do mixéru a rozmixujeme na kaši. Vmícháme 50 g mletých kešu a 100 g mletých mandlí a 100 g rozehřáté bezmléčné čokolády. Necháme vychladnout a tvarujeme kuličky, které obalujeme v kokosu.


6 komentářů:

  1. Evi, poraďte v jakém mixeru mixujete datle?🤔Mě se nedaří😕

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ve vysoké nádobě tyčovým mixérem, musí být ale úplně měkké, proto je máčím

      Vymazat
  2. Krásný a trefný název ;-) Všechny potřebné ingredience zbožňuji a nepochybuji o blaženém požitku...brzy rozhodně vyrobím! Je to, paní Evo, vámi vymyšlený recept i název?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. recept ano, název nikoliv, kuličky blaženosti patří do indické kuchyně

      Vymazat
  3. mnam, uz nase najoblubenejsie gulicky :)

    OdpovědětVymazat
  4. a robim z datlovej pasty, lebo mixer som uz raz koli datliam odpalila :)

    OdpovědětVymazat