OLYMPUS OM-D E-M10 II

Možná si někteří z vás vzpomenou, v jak zoufalé situaci jsem byla v roce 2014, kdy jsem si v kuchyni doslova odrovnala náš letitý Canon, na nový jsme neměli a já neměla čím fotit a tím pádem ani zásobovat vás novými a novými recepty. Mnozí z vás mi radili, na koho se obrátit, aby mi byl foťák zapůjčen s tím, že blogeři tuhle nabídku občas využívají. Napsala jsem tenkrát tedy přímo Canonu, zda by mi vyšli vstříc, ale moje prosba zůstala bez odpovědi.
Ale mého fňukání si povšimli z Olympusu a sami od sebe mi nabídli, zda nechci půjčit jejich Olympus. S vděkem jsem tu velkorysou nabídku přijala a od té doby si na ten skvělý, malý, šikovný foťák tak zvykla, že bych už ani jiný nechtěla.
Jenže i tenhle se po těch třech letech dennodenního focení mastnýma rukama, v páře, vlhku a oblacích mouky vyčerpal a musel do nemocnice. Obratem mi přišel nový, abych nemusela udělat nucenou pauzu a díky vstřícnosti a velkorysosti Olympusu mohu fotit dál. Podotýkám, že po mně nikdy nechtěli jakoukoliv reklamu ani veřejnou recenzi a že tenhle příspěvek je pouze moje vlastní volba a způsob poděkování.
Jde o tenhle model, je nový a vylepšený, má šikovnější ovládání, spoustu prima filtrů na "blbnutí" a celkově jsme si ihned porozuměli.




7 komentářů:

  1. Závidím a jsem ráda že dobří lidé existují a nechtějí ze všeho profitovat :-D
    Krásnou neděli. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. To mě moc mile překvapilo:) sama mám canon, potřebuji ho už pěkně dlouho vyčistit, ale nechci se ho ni na jediný den vzdát, co kdybych potřebovala zrovna něco nafotit:)

    OdpovědětVymazat
  3. Někdy člověka nezištná vstřícnost firem opravdu mile překvapí. Ať Vám dobře slouží a dělá Vám radost.
    Henrieta

    OdpovědětVymazat
  4. To vám opravdu bezplatně poskytli nový model? Jakoby reklamace, i když po záruce??? Pokud ano, tak to je opravdu mega velkorysost a hodně solidní jednání! Canonu to zrovna dobrou reklamu nedělá, i když je to spíš o lidech, resp. zaměstnancích, než o té značce... Ať vám Olympus dobře slouží a "zdraví" má pevné ;-)

    OdpovědětVymazat