NEPEČENÝ VEGANSKÝ DORTÍK S ČERVENÝM RYBÍZEM

Přivedeme k varu 700 ml vody se špetkou soli, vsypeme 240 g kuskusu, 100 g třtinového cukru, 100 g kokosu a 25 g kvalitního kakaa, vaříme 10 minut na hustou kaši. Kakaovou hmotu rozetřeme do vymaštěné dortové formy, posypeme 300 g červeného rybízu a zalijeme hustou kaší uvařenou ze 650 ml sojového mléka, 40 g hladké kukuřičné mouky, 70 g kukuřičného škrobu, 50 g třtinového cukru a špetky kurkumy. Necháme chvilku ztuhnout a povrch potřeme tenkou vrstvou želé: Svaříme 100 ml rybízové šťávy se lžící kukuřičného škrobu, odstavíme a vmícháme lžičku slunečnicového oleje. Dáme vychladit.


více ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat