HRUŠKOVÝ KOLÁČ S KOKOSEM

100% vegan.
Ze 100 g celozrnné špaldové mouky, 50 g polohrubé bílé pšeničné mouky, 50 g polohrubé kukuřičné mouky, špetky soli, 60 g tmavého třtinového cukru a 80 g slunečnicového oleje rozmícháme drobenkové těsto, které natlačíme do vymaštěného pekáčku.
5 – 6 hrušek oloupeme, nakrájíme nadrobno, v hrnci podlijeme 100 ml bílého vína a dusíme doměkka. Hruškovou náplň navrstvíme na těsto a poklademe kokosovou náplní: rozehřejeme 50 g kokosového oleje, vmícháme 1 sáček vanilkového cukru a necháme rozpustit. Odstavíme a vmícháme 200 g strouhaného kokosu. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů 30 minut.


více ZDE

2 komentáře:

  1. tolik skvělých receptů a tak rychle za sebou! uf, nestíhám :-)
    postupně všechno vyzkoušíme
    děkujeme:-)

    OdpovědětVymazat