AUFLAUF

V pánvi rozehřejeme dvě lžíce oleje a osmahneme na něm tři velké pokrájené cibule a na kostičky nakrájených 400 g tempehu. Půl kila rýže propláchneme a promícháme se směsí z pánve, solí, majoránkou a bobkovým listem. Vložíme do vymaštěného pekáčku, zalijeme 1 litrem vody, přiklopíme a v troubě vyhřáté na 200 stupňů dusíme hodinu. Podáváme se salátem.


více ZDE

4 komentáře:

  1. Milá Evo,
    opět děkuji za inspirativní recepty, nedočkavě vyhlížím druhou kuchařku... nemáš tip jak přežít tři dny na vodáckém výletě a nemuset se stravovat Utopenci? Co vaříš když putujete? Ráda bych vyzvěděla tipy na takové zdravé rychlovky? Chystám si vzít kuskus a tofu, zeleninu...
    Jen samé pohodové chvíle přeji. Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Šárko, my popravdě moc neputujeme a když, tak já si vystačím s chlebem a zeleninou, zvlášť v létě. K snídani si beru do zavařovačky vločky, semínka, oříšky a sušené ovoce, které pak večer zaliju vodou. Ať se výlet vydaří!

      Vymazat
  2. tak to vypadá moc zajímavě :-) zítra nakoupím a vyzkouším. Už mi voní zelné rizoto z kuchyně :-)mňam

    OdpovědětVymazat
  3. tak to vypadá moc zajímavě :-) zítra nakoupím a vyzkouším. Už mi voní zelné rizoto z kuchyně :-)mňam

    OdpovědětVymazat